UUSIMMAT

Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat lokakuussa 2021

30.09.2021 11:30 | Muropaketin toimitus

Lokakuussa Netflixissä julkaistaan muun muassa Jake Gyllenhaalin tähdittämä elokuva The Guilty, Army of the Dead -elokuvan esiosa Army of Thieves ja Diana-musikaali. Sarjapuolelle lisätään esimerkiksi kaikki Seinfeld-kaudet.

Netflixin uudet sarjat ja tuotantokaudet lokakuussa 2021:

Maid, kausi 1 – 1. lokakuuta
Väkivaltaisesta suhteesta lähtenyt nuori äiti saa töitä kotisiivoojana taistellessaan lapsensa ja paremman tulevaisuuden eteen.

Paik’s Spirit, kausi 1 – 1. lokakuuta
Väkijuomat ja ajatukset virtaavat, kun tähtikokki Paik Jong-won puhuu julkkisvieraiden kanssa elämästä, ruoasta ja alkoholista herkullisten aterioiden äärellä.

Oats Studios, kausi 1 – 1. lokakuuta
Ohjaaja Neill Blomkampin tuottamassa kokeellisten lyhytelokuvien sarjassa visioidaan postapokalyptisia maailmoja ja painajaismaisia skenaarioita.

The Five Juanas, kausi 1 – 6. lokakuuta
Viisi naista, joilla on sama syntymämerkki, ryhtyy selvittämään totuutta menneisyydestään. Samalla heille paljastuu vaikutusvaltaisen poliitikon kutoma valheiden verkko.

Baking Impossible, kausi 1 – 6. lokakuuta
Huippuluokan leipuri-insinöörikaksikot rakentavat syötäviä luomuksia, joiden täytyy olla sekä maukkaita että kestäviä. Voittajille on luvassa 100 000 dollaria.

Love Is Blind: Brazil, kausi 1 – 6. lokakuuta
Kokeileva deittiohjelma saapuu Brasiliaan, jossa paikalliset sinkut etsivät tosirakkautta ja menevät kihloihin tapaamatta toisiaan kasvotusten.

The Billion Dollar Code, kausi 1 – 7. lokakuuta
1990-luvun Berliinissä taiteilija ja hakkeri keksivät uuden tavan nähdä maailmaa. Vuosia myöhemmin he liittoutuvat haastamaan Googlen oikeuteen patenttirikkomuksesta.

Pretty Smart , kausi 1- 8. lokakuuta
Kirjaviisas Chelsea joutuu muuttamaan yhteen pirtsakan siskonsa ja kolmen kämppiksen kanssa ja huomaa, että hänellä on paljon opittavaa onnellisuudesta.

Hometown Cha-Cha-Cha, kausi 1 – 9. lokakuuta
Suurkaupungin hammaslääkäri avaa klinikan pieneen rantakaupunkiin, jonka tiiviiseen yhteisöön kuuluva hurmaava jokapaikanhöylä on kaikin tavoin hänen vastakohtansa.

Blue Period, uusi osa – 9. lokakuuta
Elämäänsä kyllästynyt suosittu opiskelija Yatora Yaguchi inspiroituu maalauksesta ja hyppää upeaan mutta armottomaan taiteen maailmaan.

My Name, kausi 1 – 15. lokakuuta
Nainen haluaa kostaa isänsä murhan ja kääntyy vaikutusvaltaisen rikollispomon puoleen – ja liittyy poliisivoimiin tämän alaisuudessa.

Sex, Love & goop, kausi 1 – 21. lokakuuta
Tosi-tv-sarjassa rohkeat pariskunnat etsivät reittiä nautinnollisempaan seksiin ja syvempään suhteeseen Gwyneth Paltrow’n ja asiantuntijoiden avulla.

Insiders, kausi 1 – 21. lokakuuta
12 ihmistä luulee olevansa tosi-tv-roolituksen viimeisellä kierroksella, mutta heitä kuvataankin jo salaa, ja pelissä on 100 000 euron potti.

Life’s a Glitch with Julien Bam, kausi 1 – 21. lokakuuta
Suosittu influensseri Julien Bam ja hänen kaverinsa Joon Kim matkaavat vahingossa rinnakkaiseen todellisuuteen – eivätkä tahdo päästä sieltä takaisin.

Komi Can’t Communicate, uusi osa – 21. lokakuuta
Koulu on täynnä omalaatuisia persoonia ja Tadano auttaa ujoa ja epäsosiaalista luokkakaveriaan Komia saavuttamaan tavoitteensa ja ystävystymään sadan ihmisen kanssa.

Inside Job, kausi 1 – 22. lokakuuta
Liskoihmisten, ensimmäisen kuulennon ja muiden salaliittojen hallinnointi on kokopäivätyötä sosiaalisesti kömpelölle nerolle ja hänen sekopäisille työkavereilleen. Aikuisten animaatio.

Adventure Beast, kausi 1 – 22. lokakuuta
Urhea eläintieteilijä, reipas sukulaistyttö ja ahdistunut apulainen tutkivat luontoa ja pelastavat villieläimiä fakta- ja huumoripitoisessa aikuisten animaatiosarjassa.

More than Blue: The Series, kausi 1 – 22. lokakuuta
Vuoden 2018 taiwanilaiseen elokuvahittiin pohjautuva romanttinen sarja.

Roaring Twenties, kausi 1 – 22. lokakuuta
Teksasin Austiniin sijoittuvassa tosi-tv-sarjassa parikymppiset luovivat rakkauden ja ystävyyden merillä ja aloittavat uutta seikkailua: elämää.

Sex: Unzipped, kausi 1 – 26. lokakuuta
Räppäri Saweetie ja joukko nukkehahmoja opastavat seksin saloihin asiantuntijoiden avulla.

Colin in Black & White, kausi 1 – 29. lokakuuta
Draamasarjassa Colin Kaepernick kertoo nuoruudestaan ja menestyksen tavoittelustaan etnisyyteen, yhteiskuntaluokkaan ja kulttuuriin liittyvien kysymysten keskellä.

Aika ilman sinua (The Time It Takes), kausi 1 – 29. lokakuuta
Lina muuttaa, etsii uutta työtä ja kokeilee uusia juttuja unohtaakseen ensirakkautensa. Pääosissa nähdään Nadia de Santiago ja Álvaro Cervantes.

An Astrological Guide for Broken Hearts, kausi 1 – tulossa lokakuussa
Surrealistinen ja koominen sarja pohjautuu Silvia Zuccan bestseller-romaaniin.

Tulossa myös:

 • Seinfeld, kaudet 1-9 – 1. lokakuuta
 • Scissor Seven, kausi 3 – 3. lokakuuta
 • On My Block, kausi 4 – 4. lokakuuta
 • Mr. Robot, kaudet 1-4 – 6. lokakuuta
 • Sexy Beasts, kausi 2 – 7. lokakuuta
 • The Way of the Househusband, kausi 1, osa 2 – 7. lokakuuta
 • Family Business, kausi 3 – 8. lokakuuta
 • Another Life, kausi 2 – 14. lokakuuta
 • You, kausi 3 – 15. lokakuuta
 • Little Things, kausi 4 – 15. lokakuuta
 • Dynasty, kausi 4 – 22. lokakuuta
 • Locke & Key, kausi 2 – 22. lokakuuta
 • Sintonia, kausi 2 – 27. lokakuuta
 • Luis Miguel – The Series, kausi 3 – 28. lokakuuta
 • Mythomaniac, kausi 2 – 29. lokakuuta
 • Inspector Koo, kausi 1 – tulossa lokakuussa
 • Call My Agent: Bollywood, kausi 1 – tulossa lokakuussa

Uudet elokuvat lokakuussa:

Diana – musikaali – 1. lokakuuta
Ennen viralllista Broadway-ensi-iltaansa kuvattu alkuperäismusikaali kertoo prinsessa Dianan hämmästyttävän ja järkyttävän tarinan.

Swallow – 1. lokakuuta
Elämä Nigerian Lagosissa 1980-luvulla käy raskaaksi Tolanille, joka joutuu kärsimään seuraukset sekaannuttuaan huumeiden salakuljetukseen kadut tuntevan ystävänsä kanssa.

Syyllinen (The Guilty) – 1. lokakuuta
Hätäkeskuspäivystäjäksi alennettu, kovia kokenut rikostutkija yrittää pelastaa hädässä olevan soittajan piinaavana paljastusten ja tilinteon päivänä. Pääosaa esittää Jake Gyllenhaal.

The Seven Deadly Sins: Cursed by Light – 1. lokakuuta
Meliodas ystävineen ryhtyy taas toimeen, kun uutta rauhan aikakautta uhkaa voimakas maaginen liittouma, joka saattaa tietää kaiken loppua.

Forever Rich – 1. lokakuuta
Nousevan räppärin elämä suistuu raiteiltaan, kun nöyryyttävä video leviää netissä. Yhden pitkän yön hän joutuu taistelemaan päästäkseen takaisin jaloilleen. Hollantilainen draama.

Escape The Undertaker – 5. lokakuuta
Selviävätkö New Dayn miehet Undertakerin aavemaisen kartanon yllätyksistä? Sinä päätät heidän kohtalonsa tässä interaktiivisessa WWE-spesiaalissa.

There’s Someone Inside Your House – 6. lokakuuta
Osborne High Schoolia käyvä Makani ja hänen ystävänsä yrittävät pysäyttää tuntemattoman naamiomurhaajan, joka tappaa oppilaita ja paljastaa näiden suurimmat salaisuudet.

Grudge – 8. lokakuuta
Ylennystä odottava poliisipäällikkö sekaantuu kuolemantapaukseen ja paljastaa kaunaisen juonen, joka uhkaa hänen kollegoitaan. Turkkilainen rikoselokuva.

Veljeni, siskoni (My Brother, My Sister) – 8. lokakuuta
Isän testamentti pakottaa sisarukset Nikin ja Teslan – ja tämän lapset – asumaan yhdessä. He yrittävät päästä erilaisuutensa yli ja elää kuin perhe.

Bright: Samurai Soul – 12. lokakuuta
Japanin Meiji-restauraation varhaisvuosina isännätön samurai ja örkkisalamurhaaja lyöttäytyvät yhteen pelastaakseen orvon haltian yhteiseltä viholliseltaan.

Houreuni (Fever Dream) – 13. lokakuuta
Kahden nuoren äidin, paikallisen ja ulkopuolisen, välinen latautunut suhde paljastaa uhkaavan ympäristökatastrofin sekä hengellisen romahduksen.

One Night in Paris – 14. lokakuuta
Ranskan parhaat stand-up-koomikot käsittelevät pandemia-ajan elämää sketsejä ja nopeita lavaesityksiä yhdistelevässä spesiaalissa.

Schelden taistelu (The Forgotten Battle) – 15. lokakuuta
Purjelentäjän, natsisotilaan ja vastarintaliikkeen vastahakoisen jäsenen elämät nivoutuvat traagisesti yhteen eräässä 2. maailmansodan ratkaisutaisteluista Scheldellä.

Me neljä (The Four of Us) – 15. lokakuuta
Neljän ystävyksen parinvaihtokokeilu menee pieleen, joten he lähtevät syrjäiseen rantamökkiin kohtaamaan seuraukset ja puimaan syvällisiä totuuksia.

In for a Murder (W jak morderstwo) – 19. lokakuuta
Rikostarinoita ahmiva kotiäiti tutkii naisen murhaa ja saa selville pikkukaupungin asukkaiden synkimmät salaisuudet puolalaisessa rikoskomediassa.

Night Teeth – 20. lokakuuta
Nuori autoilija ottaa kyytiinsä kaksi salaperäistä naista, jotka bilettävät pitkin yötä – mutta matkustajien paljastaessa todellisen luontonsa alkaa selviytymistaistelu.

Kaupunkiin jääneet (Stuck Together) – 20. lokakuuta
Kun pandemia sulkee Pariisin, kerrostalon persoonallisten asukkaiden on sopeuduttava uuteen elämään – ja toisiinsa.

Hypnotic – 27. lokakuuta
Jenn tuntee olevansa jumissa niin henkilökohtaisesti kuin uransakin kannalta ja kääntyy mystisen hypnoterapeutin puoleen saadakseen apua – ja löytää pian itsensä keskeltä kieroa peliä.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight, osa 2 – 27. lokakuuta
Jatko-osa vuonna 2020 julkaistulle kauhuelokuvalle esittelee uusia hahmoja ja pelotteita.

Pojankoltiainen (Little Big Mouth) – 22. lokakuuta
Bändistään ja kotoaan pois potkittu hupaisa kitaristi saa majapaikan kirjanpitäjän, tämän pojan ja isän luota.

Army of Thieves – 29. lokakuuta
Army of the Dead -elokuvan esiosassa salaperäinen nainen palkkaa pankkivirkailija Dieterin ryhmänsä avuksi legendaaristen tallelokeroiden avaamisessa ympärin Eurooppaa.

A World Without – tulossa lokakuussa
Kolme teinityttöä osallistuu itsensäkehittämisohjelmaan, joka pakottaa heidät tekemään sydäntäsärkeviä valintoja.

Tulossa myös:

 • Addams Family Values – 1. lokakuuta
 • Agatha Christie’s Crooked House – 1. lokakuuta
 • Archive – 1. lokakuuta
 • Boo 2! A Madea Halloween – 1. lokakuuta
 • Clemency – 1. lokakuuta
 • Dolittle – 1. lokakuuta
 • Echo in the Canyon – 1. lokakuuta
 • Hitting the Apex – 1. lokakuuta
 • How To Build A Girl – 1. lokakuuta
 • Knight and Day – 1. lokakuuta
 • Love & Other Drugs – 1. lokakuuta
 • Ride Along 2 – 1. lokakuuta
 • The Last of the Mohicans – 1. lokakuuta
 • The Souvenir – 1. lokakuuta
 • The Turning – 1. lokakuuta
 • Trial by Fire – 1. lokakuuta
 • Upcoming Summer – 3. lokakuuta
 • The Angry Silence – 6. lokakuuta
 • Creed II – 8. lokakuuta
 • Hiacynt – 13. lokakuuta
 • Man Up – 15. lokakuuta
 • Only Mine – 15. lokakuuta
 • Lake Placid vs. Anaconda – 15. lokakuuta
 • Barbie Big City Big Dreams – 15. lokakuuta
 • Charlie’s Angels – 18. lokakuuta
 • The Invisible Man – 20. lokakuuta
 • Love Song – 22. lokakuuta
 • Mighty Oak – 22. lokakuuta
 • Body Cam – 22. lokakuuta
 • Emma – 27. lokakuuta
 • Queen & Slim – 27. lokakuuta
 • Dear Mother – 29. lokakuuta

Lokakuun dokumentit:

Kohtalokas kultti – Colonia Dignidad, kausi 1 – 1. lokakuuta
Saksalaisten kristittyjen siirtokunta karismaattisine ja manipuloivine johtajineen saa jalansijaa Chilessä ja osoittautuu tärkeäksi työkaluksi diktatuurille.

Urheilun pimeä puoli (Bad Sport) – 6. lokakuuta
Keskeiset henkilöt pääsevät ääneen urheilumaailman tosirikoksiin uppoutuvassa dokumenttisarjassa, jossa käsitellään maailmanlaajuisia jupakoita ja skandaaleja.

House of Secrets: The Burari Deaths – 8. lokakuuta
Itsemurha, murha… vai jotain muuta? Dokumenttisarjassa perehdytään 11-henkisen delhiläisperheen kuolemaa ympäröiviin hyytäviin tosiasioihin ja teorioihin.

Malinche-musikaalin synty (Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano) – 12. lokakuuta
Seuraa Nacho Canon uuden musikaalin luomisprosessia. Musikaali perustuu Malinchen ja Hernán Cortésin rakkaustarinaan.

Yhteisön voima: Rohkeus kriisin keskellä (Convergence: Courage in a Crisis) – 12. lokakuuta
Koronapandemia paljastaa järjestelmien haavoittuvuuden eri maissa, ja arkipäivän sankarit yhteiskunnan kaikilla tasoilla taistelevat paremman tulevaisuuden puolesta.

Löytyneet (Found) – 20. lokakuuta
DNA-testit osoittavat kolmen eri perheisiin adoptoidun amerikkalaistytön olevan serkuksia. Niinpä he lähtevät Kiinaan tapaamaan biologisia vanhempiaan.

Flip a Coin – ONE OK ROCK Documentary – 21. lokakuuta
ONE OK ROCK ei päässyt kiertueelle vuonna 2020, joten sen jäsenet ahersivat kuukausia luodakseen online-konsertin, joka on yhtä energinen kuin heidän live-esityksensäkin.

The Motive – 28. lokakuuta
Dokumentissa vieraillaan vuonna 1986 Jerusalemissa tapahtuneen karmivan murhan rikospaikalla.

Tappaja sadetakissa: Korealaisen sarjamurhaajan jalanjäljillä (The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea) – 22. lokakuuta
2000-luvun alussa Yoo Young-chul vasaroi uhrinsa kuoliaaksi ja herätti pelkoa ympäri Soulia. Dokumenttisarjassa seurataan sarjamurhaajan etsintätutkimuksia.

Tulossa myös:

 • Framing John DeLorean – 1. lokakuuta
 • The Movies That Made Us, kausi 3 – 12. lokakuuta

Lapset ja koko perhe:

 • Scaredy Cats – 1. lokakuuta
 • A Tale Dark & Grimm – 8. lokakuuta
 • Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle – 8. lokakuuta
 • The Baby-Sitters Club, kausi 2 – 11. lokakuuta
 • Mighty Express, kausi 5 – 12. lokakuuta
 • Sharkdog’s Fintastic Halloween – 15. lokakuuta
 • Karma’s World – 15. lokakuuta
 • Misfit: The Series – 16. lokakuuta
 • Gabby’s Dollhouse, kausi 3 – 19. lokakuuta
 • Go! Go! Cory Carson, kausi 6 – 21. lokakuuta
 • Maya and the Three – 22. lokakuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.