UUSIMMAT

Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat marraskuussa 2021

31.10.2021 09:00 | Muropaketin toimitus

Marraskuussa Netflixin keskeisin elokuva on Dwayne Johnsonin, Ryan Reynoldsin ja Gal Gadot’n tähdittämä toimintakomedia Red Notice. Sarjapuolella jatkuu Narcos: Mexico ja dokumenteissa sukelletaan jälleen Tiger King -hulluuteen. Luvassa on tietenkin myös paljon jouluista sisältöä.

Marraskuun 2021 uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

The Club, kausi 1 – 5. marraskuuta
Vuoden 1955 Istanbulissa äiti ja tytär kohtaavat 17 vuoden eron jälkeen. Turkkilainen draamasarja perustuu tositapahtumiin.

Epätodennäköinen murhaaja (The Unlikely Murderer), minisarja – 5. marraskuuta
Ruotsalaisessa rikossarjassa dramatisoidaan, miten mies, joka väitti nähneensä Olof Palmen murhan, saattoi päästä kuin koira veräjästä.

Glória, kausi 1 – 5. marraskuuta
Hyväosainen Radio Free Europen insinööri päätyy kylmän sodan tantereelle keskelle vakoojia, valheita ja salaisuuksia Glória de Ribatejossa Portugalissa.

Narcos: Mexico, kausi 3 – 5. marraskuuta
Uusi sukupolvi kartellijohtajia pyrkii ottamaan vallan hittisarjan kolmannella ja samalla viimeisellä kaudella.

Arcane, kausi 1 – 7. marraskuuta alkaen
Fantasiamaailmaan sijoittuvassa animaatiosarjassa kaksi sisarusta taistelee vastakkaisilla puolilla.

Swap Shop, kausi 1 – 9. marraskuuta
Kun Swap Shop -ohjelmassa jaetaan vinkkejä hyvistä diileistä, autojen, sarjakuvien, karseiden klovnipatsaiden ja jos vaikka minkä keräilijät kuuntelevat korvat höröllä.

Rakkaus ei valehtele (Love Never Lies), kausi 1 – 11. marraskuuta
Kuusi paria joutuu silmiä analysoivaan valheenpaljastustestiin tosi-tv-sarjassa, jossa valehtelu käy kalliiksi mutta totuus ja luottamus johtavat muhkeaan jättipottiin.

Valheiden vallassa (Lies and Deceit), kausi 1- 15. marraskuuta
Kirjallisuuden opettaja vaatii rangaistusta kirurgille, jonka raiskaamaksi hän väittää joutuneensa treffeillä. Mies kiistää ehdottomasti naisen väitteet tapahtumasta.

Riverdale, kausi 6 – 17. marraskuuta alkaen
Synkkä teinidraama palaa kuudennen kauden myötä.

Christmas Flow, kausi 1 – 17. marraskuuta
Yllättävä jouluromanssi puhkeaa kukkaan kuuluisan räppärin ja itsepintaisen toimittajan välille, mutta jatkuuko suhde vai kaatuuko se heidän eroavaisuuksiinsa?

Revi katkoviivaa pitkin (Tear Along the Dotted Line), kausi 1 – 17. marraskuuta
Roomassa asuva sarjakuvapiirtäjä, jonka omatuntona häärii vyötiäinen, muistelee elämäänsä ja menetettyä rakkautta matkustaessaan ystäviensä kanssa kaupungin ulkopuolelle. Aikuisten animaatio.

Reflection of You, kausi 1 – 19. marraskuuta
Kadehdittavan hyvin menestyneen maalarin elämä saa tummia sävyjä, kun iloluontoinen nuori nainen, jonka kanssa hän aikoinaan ystävystyi, palaa entisen itsensä varjona. Korealainen draamasarja.

Hellbound, kausi 1 – 19. marraskuuta
Ylimaalliset olennot jakelevat verisiä tuomioita ja lähettävät ihmisiä helvettiin. Näin syntyy myös uskonnollinen ryhmä, joka levittää taivaallisen tuomion sanomaa.

Blown Away: Christmas, kausi 1 – 19. marraskuuta
Viisi lasitaiteilijaa palaa kuumapajaan loihtimaan jouluisia luomuksia, ja yhdelle heistä koittaa aivan erityisen iloinen joulu – rahapalkinnon kera.

Cowboy Bebop, kausi 1 – 19. marraskuuta
Tyylikkäät tyhjätaskut, palkkionmetsästäjät Spike, Jet ja Faye matkaavat aurinkokuntaa ristiin rastiin työn perässä, mutta onnistuuko Spiken menneisyyden karistaminen?

New World, kausi 1 – 20. marraskuuta
Korealaisessa tosi-tv-sarjassa kuusi julkkista juonittelee ja sabotoi toisiaan utopistisella saarella hankkiakseen virtuaalivaluuttaa, joka on lunastettava kisan viimeisenä päivänä.

Masters of the Universe: Revelation: osa 2 – 23. marraskuuta
Tuhoisa taistelu hajottaa Eternian ja Teelan joukkoineen täytyy pelastaa Universumi täydeltä tuholta.

True Story, minisarja – 24. marraskuuta
Maailmankuulu koomikko etsii epätoivoisesti ratkaisua sen jälkeen, kun veljen kanssa vietetty ilta uhkaa tuhota muutakin kuin hänen uransa. Rikossarjan pääosissa Kevin Hart ja Wesley Snipes.

Super Crooks, kausi 1 – 25. marraskuuta
Animesarjassa Johnny Bolt kasaa sekalaisen sakin superpahiksia viimeiselle keikalle, jonka kohteena on armoton, supervoimainen rikollispomo.

Suklaakoulu (School of Chocolate), kausi 1 – 26. marraskuuta
Kahdeksan ammattilaista opiskelee suklaan taikaa kuuluisan chokolaterien johdolla, mutta vain yksi voi olla kurssin paras ja voittaa elämänsä tilaisuuden.

Light the Night, kausi 1 – 26. marraskuuta
Suositun japanilaisen yökerhon naiset luovivat kateuden, sydänsurujen, ystävyyden ja rakkauden karikoissa punaisten lyhtyjen alueella 1980-luvun Taipeissa.

Tontut (Elves), kausi 1 – 28. marraskuuta
Joulu on muuttumassa painajaiseksi, kun teini-ikäinen tyttö ja hänen perheensä törmäävät toistuvasti muinaisiin olioihin, jotka uhkaavat heidän saarilomaansa.

Decoupled , kausi 1- tulossa marraskuussa
Ihmisiä vihaava kirjailija ja hänen startup-yrittäjävaimonsa luovivat avioeroprosessin tyrskyissä keskellä yläluokkaisen elämänsä hulluuksia ja ärsyttävyyksiä.

Tulossa myös:

 • Below Deck Mediterranean, kausi 3 – 1. marraskuuta
 • On Becoming a God in Central Florida, kausi 1 – 1. marraskuuta
 • DC’s Legends of Tomorrow, kausi 7 – 3. marraskuuta alkaen
 • Big Mouth, kausi 5 – 5. marraskuuta
 • Gentefied, kausi 2 – 10. marraskuuta
 • The Blacklist, kausi 8 – 14. marraskuuta
 • The Queen of Flow, kausi 2 – 17. marraskuuta
 • Keeping Up with the Kardashians, kausi 7 – 17. marraskuuta
 • Keeping Up with the Kardashians, kausi 8 – 17. marraskuuta
 • Selling Sunset, kausi 4 – 24. marraskuuta
 • F is for Family, kausi 5 – 25. marraskuuta

Marraskuun uudet elokuvat:

Joulu-ukki (The Claus Family) – 1. marraskuuta
Joulua inhoava Jules kuulee perheensä taianomaisesta perinnöstä ja huomaa olevansa ainoa, joka voi pelastaa joulun, kun isoisä sairastuu yllättäen.

The Harder They Fall – 3. marraskuuta
Lainsuojaton Nat Love jengeineen nousee satulaan kostaakseen viholliselleen Rufus Buckille, joka on juuri vankilasta karannut armoton rikollispomo.

Zero to Hero – 5. marraskuuta
Tositarinaan pohjautuva elokuva kertoo ennätyksiä rikkoneen paralympiamitalisti So Wa-wain ja tämän äidin kamppailusta elämän esteiden voittamiseksi.

Meenakshi Sundareshwar – 5. marraskuuta
Vastavihitty pariskunta joutuu asumaan erillään harvinaisen työtilaisuuden vuoksi ja kaukoavioliitto aiheuttaa jos jonkinlaista hässäkkää, hankaluutta – ja hupia.

Love Hard – 5. marraskuuta
LA:ssa asuva toimittaja päättää yllättää deittisovelluksessa tapaamansa täydellisen kumppanin jouluna, mutta huomaa lennettyään melkein 5 000 km, että häntä on huijattu.

We Couldn’t Become Adults – 5. marraskuuta
Kaveripyyntö saa elämässä eksyneen nelikymppisen palaamaan muistoissa menneisiin suhteisiinsa 90-luvulta alkaen sekä pohtimaan, kuinka unelmat oikein pääsivät haihtumaan.

Yara – 5. marraskuuta
Kadonneen 13-vuotiaan tapaus äityy pakkomielteeksi päättäväiselle syyttäjälle, joka menee äärimmäisyyksiin totuuden selvittämisessä. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

Yllätysten sukujoulu (Father Christmas Is Back) – 6. marraskuuta
Neljä kinastelevaa siskosta saa pikakurssin perheen yhteishengestä, kun heidän kauan kadoksissa ollut isänsä ilmestyy perheen upeaan sukukartanoon jouluksi.

Passing – 10. marraskuuta
1920-luvulla New Yorkissa mustan naisen maailma mullistuu, kun hänen elämäänsä astuu entinen lapsuudenystävä, joka esiintyy valkoisena.

Happiness Ever After – tulossa marraskuussa
Happiness is a four-letter word -elokuvan jatko-osassa kolme ystävystä astuu uuteen elämänvaiheeseen, joka tuo mukanaan menetystä, kaunaa ja uutta rakkautta.

7 Prisoners – 11. marraskuuta
Brasilialaisessa draamassa köyhä teinipoika yrittää paeta ihmiskauppiaan kynsistä ja joutuu punnitsemaan selviytymistaistelussaan moraalisia kysymyksiä.

Red Notice – 12. marraskuuta
FBI:n profiloija jahtaa maailman etsityintä taidevarasta mutta joutuukin tämän rikoskumppaniksi napatakseen liukkaasti liikkuvan konnan, joka on aina askeleen edellä. Toimintakomedian pääosia esittävät Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ja Gal Gadot.

Varastettujen rukousten vuori (Prayers for the Stolen) – 17. marraskuuta
Kolme tyttöä yrittää selvitä huumekartellin aiheuttamista koettelemuksista ystävyytensä turvin Meksikon vuoristoseudulla, jossa unikot kasvavat.

The Princess Switch 3: Romancing the Star – 18. marraskuuta
Korvaamaton joulureliikki varastetaan, joten samannäköiset kuninkaalliset Margaret ja Stacy turvautuvat pelottoman kaksoisolentonsa Fionan – ja tämän upean eksän – apuun.

Love Me Instead – 19. marraskuuta
Turkkilaisessa draamassa vanki matkustaa vartijan saattamana kotikaupunkiinsa tapaamaan tytärtään pitkän eron jälkeen, mutta traaginen totuus pilaa hänen matkansa.

Dhamaka – 19. marraskuuta
Bollywood-elokuvassa sapekas entinen tv:n uutisankkuri saa huolestuttavan puhelun radio-ohjelmaansa ja näkee tilaisuuden palata pinnalle – mutta peliin voi joutua myös hänen omatuntonsa.

tick, tick…BOOM! – 19. marraskuuta
Musikaalielokuvassa lupaava nuori teatterisäveltäjä kohtaa kolmikymppistensä kynnyksellä lemmenpulmia, ystävyyssotkuja ja taiteilijaelämän paineita New Yorkissa. Pääosaa esittää Andrew Garfield.

Outlaws – 22. marraskuuta
1970-luvulle sijoittuvassa espanjalaisessa elokuvassa kiusattu teini saa kesän aikana uusia ystäviä, mikä johtaa hänet rikosten ja rakkauden tielle.

Poika nimeltä Joulu (A Boy Called Christmas) – 24. marraskuuta
Reipas nuorimies Nikolas löytää kohtalonsa tonttujen asuttamassa taianomaisessa maassa, jonne hän matkaa etsimään isäänsä – ja hankkimaan toivon lahjaa kotiin tuomisiksi.

Bruised – 24. marraskuuta
Nöyryytetty vapaaottelija saa viimeisen tilaisuuden korjausliikkeeseen, kun poika, josta hän luopui, palaa hänen elämäänsä. Elokuva on pääosaa esittävän Halle Berryn esikoisohjaus.

Green Snake – 26. marraskuuta
Nainen päätyy menemään äärimmäisyyksiin pelastaakseen siskonsa Amp Wongin ohjaamassa elokuvassa.

Linna jouluksi (A Castle For Christmas) – 26. marraskuuta
Menestynyt amerikkalaiskirjailija pakenee skandaalia Skotlantiin, missä hän ihastuu linnaan – ja ottaa yhteen sen omistajan, kiukkuisen herttuan kanssa. Elokuvan pääosissa nähdään Brooke Shields ja Cary Elwes.

Pilalle lellityt (Spoiled Brats) – 26. marraskuuta
Ranskalaisessa komediassa varakas ja hyvää tarkoittava isä haluaa antaa hemmotelluille lapsilleen opetuksen, joten hän väittää tehneensä vararikon ja nämä joutuvat hankkimaan elantonsa itse.

Huipun arvoitus (The Summit of the Gods) – 30. marraskuuta
Ranskalaisessa animaatiossa kuvajournalisti selvittää pakkomielteisesti totuutta Mount Everestin ensimmäisestä retkikunnasta ja päätyy etsimään kadonnutta vuorikiipeilijää.

More the Merrier – 30. marraskuuta
Paco Caballero ohjaama ja käsikirjoittama komedia seksuaalisesta itsensä löytämisestä.

Tulossa myös:

 • Bad Boys for Life – 1. marraskuuta
 • Line of Duty – 1. marraskuuta
 • Our Ladies – 1. marraskuuta
 • People Places Things – 1. marraskuuta
 • Sitting in Limbo – 1. marraskuuta
 • Mutiny on the Buses – 3. marraskuuta
 • On the Buses – 3. marraskuuta
 • The Hunt – 6. marraskuuta
 • The Photograph – 14. marraskuuta
 • Rebel in the Rye – 15. marraskuuta
 • Bad Neighbours 2 – 16. marraskuuta
 • By the Sea – 16. marraskuuta
 • Central Intelligence – 16. marraskuuta
 • In a Valley of Violence – 16. marraskuuta
 • Jarhead 3: The Siege – 16. marraskuuta
 • Jason Bourne – 16. marraskuuta
 • Nocturnal Animals – 16. marraskuuta
 • Ouija: Origin of Evil – 16. marraskuuta
 • The Boss – 16. marraskuuta
 • The Doors – 16. marraskuuta
 • The Purge: Election Year – 16. marraskuuta
 • Trolls – 16. marraskuuta
 • The Grudge – 22. marraskuuta
 • The 6th Day – 29. marraskuuta

Marraskuun dokumentit:

Postilokero 1142: USA:n salainen sotavankileiri (Camp Confidential: America’s Secret Nazis) – 2. marraskuuta
Animoidussa lyhytdokumentissa toisen maailmansodan veteraanit paljastavat salaisen sotavankileirin, jossa juutalaissotilaat kuulustelivat natseja.

Hiilihuijarit (Lords of Scam) – 3. marraskuuta
Dokumentti kertoo hiilihuijareiden noususta ja tuhosta. He manipuloivat EU:n hiilikiintiöjärjestelmää ja kavalsivat miljoonia ennen kuin kääntyivät toisiaan vastaan.

Sarjamurhaajien jäljillä (Catching Killers) – 4. marraskuuta
Tosirikossarjassa kuuluisien sarjamurhaajatapausten tutkijat paljastavat riipaisevia ja hyytäviä yksityiskohtia rankasta työstään.

Poliisina Meksikossa (A Cop Movie) – 5. marraskuuta
Faktan ja fiktion rajalla kulkevassa dokumentissa perehdytään Meksikon poliisivoimien korruptioon kahden poliisin kokemusten kautta.

Eläimet (Animal), kausi 1 – 10. marraskuuta
Mukaansatempaava sarja seuraa maailman mahtavimpia olentoja tallentaen kaikenlaisia ennennäkemättömiä hetkiä hellyttävän ja järkyttävän väliltä.

Tiger King 2 – 17. marraskuuta
Uudessa dokumentissa sukelletaan syvemmälle tiikeribisneksen ympärillä pyörivään hulluuteen.

Lead Me Home – 18. marraskuuta
Kalifornian kodittomien elämä muuttuu taisteluksi elossa pysymisestä asuntojen hintojen noustessa.

Varteenotettava epäily: Kahden kidnappauksen tapaus (Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings) – 23. marraskuuta
Kidnappaukseksi väitetty peltikolari innostaa dokumentoija Roberto Hernándezin paljastamaan totuuden Meksikon puutteellisesta oikeusjärjestelmästä.

Haudattu totuus: Birgit Meierin katoaminen (Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier) – 26. marraskuuta
Birgit Meier kadottua vuonna 1989 poliisin virheet ovat haitanneet tapauksen tutkimusta vuosikausia. Siitä huolimatta hänen veljensä selvittää totuutta väsymättä.

14 huippua: Mikään ei ole mahdotonta (14 Peaks: Nothing is Impossible) – 29. marraskuuta
Nepalilainen vuorikiipeilijä Nims Purja aikoo päihittää edellisen ennätyksen ja nousta 14:lle maailman yli 8000 metrin korkuiselle huipulle seitsemän kuukauden aikana.

Tulossa myös:

 • Pikakuva: Mielen salaisuudet (The Mind, Explained), kausi 2 – 19. marraskuuta

Marraskuun komediaspesiaalit:

 • Your Life Is a Joke – 9. marraskuuta
 • Carlos Ballarta: False Prophet – 18. marraskuuta

Lapset ja koko perhe:

 • Ridley Jones, kausi 2 – 2. marraskuuta
 • A StoryBots Space Adventure – 9. marraskuuta
 • Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest – 16. marraskuuta
 • StoryBots: Laugh, Learn, Sing – 16. marraskuuta
 • Dogs in Space – 18. marraskuuta
 • Waffles + Mochi’s Holiday Feast – 23. marraskuuta
 • Robin Robin – 24. marraskuuta
 • Charlie’s Colorforms City: Classic Tales with a Twist – 30. marraskuuta
 • Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories – 30. marraskuuta
 • Charlie’s Colorforms City: The Lost Valentines Musical – 30. marraskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.