Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 32/2022

08.08.2022 13:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan muun muassa Jamie Foxxin kauhukomedia Day Shift, kauhuantologiasarja School Tales: The Series, Locke & Key -sarjan kolmas kausi sekä dokumentti pankkiryöstäjistä.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä

School Tales, The Series, kausi 1 – 10. elokuuta
Koulun käytävillä kulkee kammottavia kauheuksia tässä antologiasarjassa, jossa nähdään kokeneiden thaimaalaisten kauhuohjaajien kummitustarinoita.

Mahdoton remontti (Instant Dream Home), kausi 1 – 10. elokuuta
Tehokas tiimi ottaa riskejä ja tekee tarkkoja suunnitelmia remontoidakseen perheiden koteja lattiasta kattoon vain 12 tunnissa.

Iron Chef Brazil, kausi 1 – 10. elokuuta
Nousevat keittiömaailman tähdet kisaavat Iron Legend -tittelistä Brasilian parhaimpia kokkeja vastaan tässä Fernanda Souzan ja Andressa Cabralin isännöimässä kilpailussa.

A Model Family, kausi 1 – 12. elokuuta
Rahapulassa oleva professori varastaa rahaa tietämättä että se kuuluu kartellille, ja päätyy sitten huumekuriiriksi pelastaakseen rikkinäisen perheensä.

Tulossa myös:

  • Team Zenko Go, kausi 2 – 8. elokuuta
  • Indian Matchmaking, kausi 2 – 10. elokuuta
  • Locke & Key, kausi 3 – 10. elokuuta
  • DOTA: Dragon’s Blood, kirja 3 – 11. elokuuta
  • Never Have I Ever, kausi 3 – 12. elokuuta
  • Brooklyn Nine-Nine, kausi 8 – 13. elokuuta

Viikon uudet elokuvat:

Koodinimi Keisari (Code Name: Emperor) – 8. elokuuta
Tiedusteluagentti saa tehtäväkseen lavastaa putipuhtaan poliitikon ja joutuu punnitsemaan, onko hänellä enää rajoja, joita hän ei ylitä.

Heartsong – 10. elokuuta
Kiertolaismuusikko ihastuu morsiameen esiintyessään häissä, jotka riistäytyvät täysin käsistä, ja soittoniekan on pelastettava suvun raivon kohteeksi joutunut morsmaikku.

13: The Musical – 12. elokuuta
Jouduttuaan muuttamaan New Yorkista Indianaan vanhempiensa avioeron vuoksi fiksu yläkoululainen päättää järjestää kaikkien aikojen parhaat bar mitsva -juhlat.

Day Shift – 12. elokuuta
Losangelesilaisella vampyyrinmetsästäjällä on viikko aikaa hankkia rahat lapsensa koulumaksuihin ja oikomishoitoon. Elannon hankkiminen näinä aikoina voi viedä hengen. Pääosassa nähdään Jamie Foxx.

Tulossa myös.

  • Office Invasion – 10. elokuuta

Viikon uudet dokumentit:

I Just Killed My Dad – 9. elokuuta
Anthony Templet ampui isänsä eikä ikinä kiistänyt tekoaan. Teon syyt ovat kuitenkin huomattavasti monimutkaisempi kysymys, joka ei kosketa ainoastaan yhtä perhettä.

Bank Robbers: The Last Great Heist – 10. elokuuta
Argentiinan surullisenkuuluisan pankkiryöstön tekijät kertovat tarkkaan rehellisissä haastatteluissa, kuinka – ja miksi – he päätyivät radikaaliin tekoon vuonna 2006.

Stay on Board: The Leo Baker Story – 11. elokuuta
Arvostettu skeittaaja Leo Baker kertoo matkastaan maineeseen ja vaikeuksistaan sovittaa uransa yhteen vahvistuvan transmiehen identiteettinsä kanssa.

Tulossa myös:

  • Sedna – 8. elokuuta
  • Crossing Rachmaninoff – 8. elokuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat