Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 49/2022

05.12.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Viikolla 49/2022 Netflixissä julkaistaan muun muassa Guillermo del Toron odotettu animaatioelokuva Pinokkio, dokumentti norsukuiskaajista ja animesarjat Lookism sekä Dragon Age: Absolution.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

The Most Beautiful Flower – 7. joulukuuta
Itsevarma ja kurvikas kiharapää Mich tietää, että hän on mahtava. Nyt hänen on vain saatava muutkin xochimilcolaisessa koulussa vakuuttumaan asiasta.

Smiley – 7. joulukuuta
Kaksi barcelonalaista miestä ystävineen etsivät kaipaamaansa tosirakkautta ja joutuvat luovimaan epäröinnin, väärinkäsitysten ja menetettyjen tilaisuuksien karikoissa.

I Hate Christmas – 7. joulukuuta
Sairaanhoitajana työskentelevä sinkku kertoo perheelleen poikaystävästä, jota ei ole olemassa. Nyt on siis löydettävä juhlasulho jouluksi – ja aikaa on vain 24 päivää.

CAT – 9. joulukuuta
Uuden nimen saanut poliisin entinen ilmiantaja kutsutaan soluttautumaan suureen huumeimperiumiin, josta paljastuu vaarallinen yhteys hänen synkkään menneisyyteensä.

Lookism, kausi 1 – 8. joulukuuta
Koulutoveriensa vieroksuma lukiolainen elää kaksoiselämää ulkonäköä palvovassa yhteiskunnassa. Hänellä on kaksi aivan erinäköistä kehoa, joita hän käyttää vuorotellen.

Dragon Age: Absolution, kausi 1 – 9. joulukuuta
Joukko maageja ja varkaita nousee kapinaan ja taistelee vallasta vaarallista taikaesinettä hallitsevan pahan voiman kanssa.

Tulossa myös:

  • Too Hot to Handle, kausi 4 – 7. joulukuuta alkaen
  • How to Ruin Christmas: The Baby Shower – 9. joulukuuta
  • Money Heist: Korea – Joint Economic Area, osa 2 – 9. joulukuuta
  • Dream Home Makeover, kausi 4 – 9. joulukuuta

Viikon uudet elokuvat:

Pikatoimitus jouluksi (Delivery by Christmas) – 6. joulukuuta
Inhottava kollega sabotoi lähetin toimituksia, joten tämän ja avuliaan asiakkaan on pistettävä töpinäksi saadakseen joululahjat ajoissa oikeille vastaanottajille.

Boss Baby: Joululisä – 6. joulukuuta
Jouluaatto on yllätyksiä täynnä, kun Pikku-Pomo vaihtaa vahingossa paikkaa Joulupukin tontun kanssa ja päätyy Pohjoisnavalle.

Aviopisteet (The Marriage App) – 7. joulukuuta
Vaikean avioliittonsa turhauttama pariskunta löytää uutta toivoa hauskasta sovelluksesta, joka palkitsee hyvät teot – mutta sitten pakkomielle kerätä pisteitä saa vallan.

Jumalan vinot rivit (God’s Crooked Lines) – 9. joulukuuta
Yksityisetsivä väittää olevansa vainoharhainen ja kirjautuu psykiatriseen sairaalaan tutkiakseen toisen potilaan salaperäistä kuolemaa.

Guillermo del Toro’s Pinocchio – 9. joulukuuta
Oscar-palkittu ohjaaja Guillermo del Toro uudistaa klassikkotarinan puunukesta, joka herätetään henkiin tässä stop motion -musikaalissa.

Viikon uudet dokumentit:

Norsukuiskaajat (The Elephant Whisperers) – 8. joulukuuta
Bomman ja Bellie ovat Etelä-Intiassa elävä pariskunta, joka on omistanut elämänsä orvon Raghu-norsupienokaisen hoitamiseen. Tämä ei olekaan aivan tavallinen perhe.

Viikon uudet komediaspesiaalit:

  • Sebastian Maniscalco: Is It Me? – 6. joulukuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.