Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 6/2023

06.02.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Viikolla 6/2023 Netflixissä julkaistaan muun muassa You-sarjan neljäs kausi sekä ystävänpäivää odotellessa Reese Witherspoonin ja Ashton Kutcherin tähdittämä romanttinen komedia Meille vai teille.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

The Exchange, kausi 1 – 8. helmikuuta
Tositapahtumien innoittamassa tarinassa kaksi naista raivaa tietä 1980-luvun Kuwaitin armottomilla osakemarkkinoilla – ja sotkee korruptoituneen hyvä veli -kerhon kuviot.

You, kausi 4 – 9. helmikuuta
Joe aloittaa uuden elämän Lontoossa ja vannoo itselleen jättävän menneisyytensä taakseen. Matkalle pelastukseen tulee kuitenkin esteitä uuden pakkomielteen myötä.

Isäni on palkkionmetsästäjä (My Dad the Bounty Hunter), kausi 1 – 9. helmikuuta
Palkkionmetsästäjä joutuu ottamaan isähommat toden teolla haltuun, kun hänen lapsensa ilmestyvät yllättäen mukaan avaruudessa suoritettavalle tehtävälle.

Love to Hate You, kausi 1 – 10. helmikuuta
Rakkaus ei merkitse mitään asianajajalle, joka inhoaa hävitä miehille, ja tähtinäyttelijälle, joka ei luota naisiin. Kaikki muuttuu, kun heidät pakotetaan pariksi.

Crash Course in Romance, kausi 1 – 11. helmikuuta
Hyväsydäminen äiti luovii yksityisopetuksen julmassa maailmassa yrittäessään saada tyttärensä kuuluisan matematiikanopettajan kurssille.

Viikon uudet elokuvat:

Dear David – 9. helmikuuta
Kympin oppilaan elämä kääntyy päälaelleen, kun hänen ihastustaan käsittelevä uskalias fantasiablogi vuotaa koko lukion luettavaksi.

Teille vai meille (Your Place or Mine) – 10. helmikuuta
Debbie ja Peter ovat parhaita ystäviä mutta elävät täysin eri maailmoissa. He vaihtavat asuntoja viikoksi ja avaavat oven toistensa elämään – ja ehkäpä rakkauteen. Pääosia esittävät Reese Witherspoon ja Ashton Kutcher.

10 Days of a Good Man – 10. helmikuuta
Yksityisetsiväksi ryhtynyt asianajaja alkaa jäljittää kadonnutta henkilöä. Siitä käynnistyy odottamaton ja koko elämää järisyttävä matka.

Viikon uudet dokumentit:

Bill Russell: Legenda – 8. helmikuuta
Dokumentti kertoo Bill Russellista, voitokkaimmasta NBA-mestarista ja kansalaisoikeusikonista, joka rakentaa elämää suurempaa perintöään kentällä ja sen ulkopuolella.

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.