Uusimmat

Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 8/2022

21.02.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä alkaa Vikings-sarjan odotettu spinoff Vikings: Valhalla. Muita viikon 8/2022 uutuuksia ovat muun muassa korealaisdraama Juvenile Justice ja komediasarja Jälleen 15-vuotias.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä

Jälleen 15-vuotias (Back to 15), kausi 1 – 25. helmikuuta
Kolmekymppinen Anita on tyytymätön elämäänsä ja keksii sattumalta tavan palata takaisin aikaan, jolloin hän oli 15-vuotias. Onnistuuko hän muuttamaan omaa menneisyyttään?

Vikings: Valhalla, kausi 1 – 25. helmikuuta
Uusi saaga sijoittuu aikaan yli sata vuotta alkuperäisen sarjan päättymisen jälkeen ja kuvaa historian tunnetuimpien viikinkien dramatisoituja seikkailuja.

Juvenile Justice, kausi 1 – 25. helmikuuta
Ankara tuomari ratkoo mutkikkaita tapauksia nuorisotuomioistuimessa. Hän inhoaa nuorisorikollisia mutta uskoo vahvasti oikeusjärjestelmään.

The Fame Game, kausi 1 – 25. helmikuuta
Intian kuuluisin näyttelijätär katoaa. Kun etsinnät käynnistyvät, täydelliseltä vaikuttavan elämän ja perheen kulissit alkavat murentua ja tuskalliset totuudet paljastua.

Viikon uudet elokuvat:

Don’t Kill Me – 21. helmikuuta
Mirta ottaa rakkaansa kanssa yliannostuksen ja kuolee, mutta virkoaa yksin ja huomaa joutuneensa väkivaltaiseen maailmaan, jonka olemassaolosta ei ollut kuullutkaan.

UFO – 23. helmikuuta
Kun opiskelija ja orastava muusikko Deniz ihastuu rahvaanomaiseen moottoripyöräilijään, tragedia ja perheen vastustus heittävät kompastuskiviä parin rakkauden tielle.

Rauhaton (Restless) – 25. helmikuuta
Kiero poliisi menee äärimmäisyyksiin peitellessään onnettomuutta ja hänen elämänsä suistuu raiteiltaan, kun hän alkaa saada uhkauksia salaperäiseltä todistajalta.

Tulossa myös:

  • The Lodge – 21. helmikuuta
  • Tyler Perry’s A Madea Homecoming – 25. helmikuuta

Viikon uudet dokumentit:

Race: Bubba Wallace – 22. helmikuuta
Dokumenttisarja seuraa Nascar Cup -sarjan tällä hetkellä ainoaa mustaa kuljettajaa Bubba Wallacea, joka käyttää ääntään ja kykyään saadakseen parannuksia lajin pariin.

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.