Uusimmat

Netflixin katsotuimmaksi nousi Suomessa sarja, josta aniharva on edes kuullut – taakse jäivät The Sandman ja jopa Stranger Things

25.08.2022 11:54 Muropaketin toimitus

Netflixin sarjapuolen TOP 10 -listan kärkeen on noussut Echoes. Stranger Thingsin, Better Call Saulin ja The Sandmanin kaltaisten hittien ohi kiilannut uutuus on monelle täysin tuntematon teos. Mistä Echoesissa on kyse?

Echoes on Vanessa Gazyn luoma australialaissarja, joka koostuu seitsemästä jaksosta. Sarjan tunnetuin näyttelijä on Gone Baby Gonesta, Pixelsistä, Source Codesta ja Kiss Kiss, Bang Bangista tuttu Michelle Monaghan, joka tekee Echoesissa tuplaroolin. Muita sarjan keskeisiä näyttelijöitä ovat Matt Bomer, Daniel Sunjata, Ali Stroker, Karen Robinson, Rosanny Zayas ja Michael O’Neill.

Echoesin tarinassa ”identtisen kaksoset Leni ja Gina (Monaghan) ovat salaa vaihtaneet paikkaa jo vuosien ajan, mutta molempien elämä alkaa hajota liitoksistaan, kun toinen heistä katoaa”.

Ikärajasuositus jännitysnäytelmälle on K16, ja jaksot ovat pituudeltaan 40-54 minuuttia.

Katsojia on riittänyt ja Echoesin tarina kuulostaa kutkuttavalta, mutta nettiarvioissa sarjaa ei ole hirveästi kehuttu. Internet Movie Databasessa Echoesin arvosanojen keskiarvo on tällä hetkellä keskivero 5,8/10. Rotten Tomatoesissa ”tuoreusasteet” ovat 29 ja 42, eli ”tavalliset katsojat” ovat pitäneet Echoesista kriitikoita enemmän, mutta varsinaista hehkutusta ei ole siinäkään leirissä havaittavissa.