Uusimmat

Netflixin “paras fantasiasarja sitten The Witcherin” jatkuu uusin jaksoin maaliskuussa

09.12.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Shadow and Bone -sarja jatkuu Netflixissä 16. maaliskuuta. Suomessa sarja tunnetaan myös nimellä Varjo ja riipus.

Leigh Bardugon fantasiaromaaneissaan luomaan Grishaverse-maailmaan pohjautuva Netflix-sarja Shadow and Bone julkaistiin vuonna 2021, ja se sai kirjojen ystäviltä erittäin positiivisen vastaanoton. Toista kautta on odotettu kuumeisesti ja nyt Netflix on vahvistanut sille julkaisupäivän.

Shadow and Bonen toinen kausi julkaistaan Netflixissä 16. maaliskuuta 2023 kahdeksan jakson voimin.

Eric Heisserer jatkaa sarjan showrunnerina, mutta kakkoskaudella hänen avukseen on kiinnitetty myös Daegan Fryklind. Näyttelijäkaartiin palaavat tutut Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Danielle Galligan, Calahan Skogman ja Daisy Head.

Toisella kaudella mukaan liittyvät nyt myös nämä kirjoista tutut hahmot: Wylan Hendriks, jota esittää Jack Wolfe, Nikolai Lantsov (Patrick Gibson), Tolya Yul-Bataar (Lewis Tan) ja Tamar Kir-Bataar (Anna Leong Brophy).

Muropaketin arvostelussa Shadow and Bonen ykköskautta kehuttiin keskivertoa toimivammaksi fantasiasarjaksi ja Netflix-sarjojen asteikolla lähes The Witcherin tasoiseksi:

“Shadow and Bonen keskiössä on nuori orpo, josta kasvaa tarinan sankari, mutta tästä tutusta asetelmasta huolimatta se on keskimääräistä tyylikkäämpää ja fiksusti kirjoitettua fantasiaseikkailua, hyvin samaan tapaan kuin Bardugon kirjatkin, joiden maailma on ällistyttävän rikas ja valtavan suuri jo maantieteellisestikin. Game of Thrones on sarja, johon tästä ensimmäiseksi tekee mieli vetää yhteneväisyyksiä mytologian laajuuden ja hahmogallerian moninaisuuden vuoksi.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ben Barnes (@benbarnes) jakama julkaisu