Netflixin scifi-sarja sai uusia jaksoja – Nousi heti TOP 10 -listalla kärjen tuntumaan, vaikkei ainakaan ensimmäisessä kaudessa hirveästi hurrattavaa ollut

28.01.2021 10:15 | Muropaketin toimitus

Le Transperceneige -sarjakuvaan ja Bong Joon-hon vuoden 2013 elokuvaan pohjautuva Snowpiercer-sarja sai toisen tuotantokauden Netflixissä tällä viikolla.

Snowpiercerin toisen kauden jaksoja on selvästi odotettu, sillä niiden ansiosta sarja nousi koko Netflixin katsotuimpien sisältöjen listalla toiselle sijalle. Edellä on vain uutuussarja Fate: The Winx Saga.

”Tieteissarja Snowpiercerin toisella kaudella legendaarinen Mr. Wilford palaa kuolleista. Pääosissa jatkavat Jennifer Connelly ja Daveed Diggs ja uutena kasvona mukaan liittyy Sean Bean. Snowpiercer julkaistaan jakso viikossa -tahdilla.”

Muropaketin arvostelussa Snowpiercerin ensimmäinen kausi ei saanut aivan hillitöntä hypetystä osakseen:

”Tarinan hahmoihin ei pääse edes kymmenen jakson aikana kunnolla sisälle, osasta heistä näytetään puolia, joiden arvoa tarinalle ei mitata kuin pelkästään hetkellisen hekuman muodossa. Osa heistä on kertakäyttöisiä, mutta jopa keskeinen Layton jätetään yhden ilmeen hahmoksi, jonka tehtävänä on vain kuljettaa tarinajunaa radallaan eteenpäin. Connellylle annetaan aavistuksen verran enemmän liikkumavaraa, muttei hänkään aivan tunnu pääsevän hahmossaan oikeuksiinsa.”

Arvostelu: Netflixin odotettu Snowpiercer-sarja on reikiä täynnä ja kaukana vuoden 2013 scifi-elokuvan laadusta

Netflixin koko TOP 10 näyttä tällä hetkellä tältä:

1. Fate: The Winx Saga
2. Snowpiercer
3. Lupin
4. Bridgerton
5. Superstore
6. Brooklyn Nine-Nine
7. Moderni perhe
8. Tiedustelutoiminta ennen ja nyt
9. Disenchantment
10. Night Stalker

Muropaketin uusimmat