Netflixin uudet sarjat ja elokuvat heinäkuussa 2020: Arthur-taruun pohjautuva Cursed, Umbrella Academy jatkuu, Charlize Theronin uutuus The Old Guard…

30.06.2020 07:00 | Muropaketin toimitus

Heinäkuussa Netflixissä julkaistaan kuningas Arthurin taruun ja Frank Millerin tarinaan pohjautuva sarja Cursed, minkä lisäksi Umbrella Academy jatkuu toisen kauden myötä. Elokuvapuolella tulossa on Charlize Theronin tähdittämä toimintajännäri The Old Guard.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat:

Karppi (Deadwind), kausi 2 – 1. heinäkuuta
Korruptio ja murha törmäävät keskenään Sofia Karpin ja Sakari Nurmen tutkimuksissa Helsingissä.

Tahdon! (Say I Do), kausi 1 – 1. heinäkuuta
Tosi-tv-ohjelmassa pariskunnat ratkovat yhdessä ongelmia juhlistaakseen rakkauttaan unelmahäissä, jotka kolme asiantuntijaa suunnittelevat alle viikossa.

Warrior Nun, kausi 1 – 2. heinäkuuta
Ruumishuonella heräävä orpotyttö huomaa omaavansa yliluonnolliset voimat. Hän on demoneita vastaan taistelevan salaisen nunnakunnan valittu.

JU-ON: Origins, kausi 1 – 3. heinäkuuta
Japanilaisessa kauhusarjassa paranormaalien ilmiöiden tutkija etsii pakkomielteisesti kirottua kotia, jossa äidille ja lapselle tapahtui jotain kamalaa kauan aikaa sitten.

Selviytymispakkaus (Southern Survival), kausi 1 – 3. heinäkuuta
BattlBoxin tiimi testaa tuotteita, joiden on tarkoitus auttaa selviytymään vaikeista tilanteista kuten räjähdyksistä, luonnonkatastrofeista ja tunkeilijoista.

Stateless, minisarja – 8. heinäkuuta
Neljä vierasta ihmistä – pakeneva nainen, urhea pakolainen, motivoitunut byrokraatti ja vaikeuksissa rämpivä isä – kohtaavat australialaisessa vastaanottokeskuksessa. Yhteiskunnallisen draamasarjan keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Yvonne Strahovski, Jai Courtney ja Cate Blanchett.

Ensitreffit x 5 – Brasilia (O Crush Perfeito), kausi 1 – 10. heinäkuuta
Tosi-tv-sarjassa kuusi sinkkua menee viisille sokkotreffeille Brasilian trendimestoihin. Kuka viidestä seuralaisesta pääsee treffeille toistamiseenkin?

Kaksitoista (The Twelve), kausi 1 – 10. heinäkuuta
Kahdentoista tavallisen, oman huolensa omaavan valamiehen täytyy tehdä päätös tapauksessa, jossa naista syytetään parhaan ystävänsä ja oman tyttärensä murhasta.

Pimeä halu (Dark Desire), kausi 1 – 15. heinäkuuta
Ketkä ovat uhreja ja ketkä tekijöitä tässä yhden naisen ja kolmen miehen sekasotkussa? Pinnan alla mikään ei ole sitä miltä näyttää meksikolaisessa mysteerisarjassa.

Luomukonstit vai leikkaus? Ennen ja jälkeen (Skin Decision: Before and After), kausi 1 – 15. heinäkuuta
Ihon- ja kauneudenhoitoon erikoistunut hoitaja Jamie ja plastiikkakirurgi Sheila Nazarian tuovat asiakkaiden parhaat puolet esiin alan tuoreimpien toimenpiteiden avulla.

Intialaisia naimakauppoja (Indian Matchmaking), kausi 1 – 16. heinäkuuta
Avioliittovälittäjä Sima Taparia perehdyttää asiakkaita USA:ssa ja Intiassa järjestetyn avioliiton saloihin ja kertoo, kuinka tapa nykypäivänä toimii.

Cursed, kausi 1 – 17. heinäkuuta
Frank Millerin tuotantoon perustuvassa, kuningas Arthurin taruun pohjautuvassa sarjassa teini-ikäinen Nimue (Katherine Langford) ja palkkasoturi Arthur etsivät Merliniä toimittaakseen tälle ikivanhan miekan.

Suusta suuhun (Boca a Boca (Kissing Game)), kausi 1 – 17. heinäkuuta
Karjataloudella elävässä brasilialaiskaupungissa nuoret joutuvat paniikin valtaan, kun heitä uhkaa suutelemisen välityksellä tarttuva tauti.

Signs, kausi 1 – 22. heinäkuuta
Nuoren naisen murhalla ja kymmenen vuotta vanhalla tapauksella on yhtäläisyyksiä, joten poliisipäällikön on rikottava Pöllövuorten kaupungissa vallitseva hiljaisuus puolalaisessa rikossarjassa.

Sing On! Espanja (¡A cantar!), kausi 1 – 24. heinäkuuta
Uudessa laulukilpailussa osanottajat kisaavat laulaen huippuhittejä, ja jättipotti kasvaa kohti 30 000 euroa aina, kun sävelet menevät kohdilleen.

Get Even, kausi 1 – 31. heinäkuuta
Neljä teinivihollista liittoutuu keskenään kostaakseen kiusaajilleen, mutta sitten heitä syytetään rikoksesta, mitä he eivät ole tehneet.

The Umbrella Academy, kausi 2 – 31. heinäkuuta
Supervoimainen Hargreevesin sisarusparvi palaa toisen kauden jaksoin.

Vis a vis: El Oasis – 31. heinäkuuta
Vuosien ajan jalokiviä ryöstäneet Zulema ja Macarena rekrytoivat neljä muuta naista viimeiseen, miljoonien arvoiseen ryöstöön.

Tulossa myös:
Cable Girls, osa 2 – 3. heinäkuuta
The Protector, kausi 4 – 9. heinäkuuta
How to Sell Drugs Online (Fast), kausi 2 – 21. heinäkuuta
Good Girls, kausi 3 – 26. heinäkuuta
Sugar Rush: Extra Sweet – 31. heinäkuuta

Netflixin omat elokuvat:

Riccionen auringon alla (Under the Riccione Sun) – 1. heinäkuuta
Teinijoukko lomailee Riccionen rannoilla ja auttaa toisiaan luovimaan romantiikan ja kesäihastusten keskellä italialsiessa draamakomediassa.

Desperados – 3. heinäkuuta
Toivoton romantikko lähtee ystäviensä kanssa Meksikoon poistamaan viinanhuuruissa lähetetyn kiusallisen sähköpostin ennen kuin hänen uusi kultansa ehtii lukea sen.

The Old Guard – 10. heinäkuuta
Neljä kuolematonta soturia on varjellut ihmiskuntaa salaa vuosisatojen ajan mutta nyt he joutuvat itse kohteeksi kykyjensä vuoksi – löydettyään juuri uuden kuolemattoman. Toimintajännärin pääosaa esittää Charlize Theron.

Pelimiehiä (Gli Infedeli) – 15. heinäkuuta
Korneja valheita ja seksikkäitä yllätyksiä on tarjolla, kun miehet yrittävät selviytyä ihmissuheiden ja uskollisuuden karikoissa.

Vaarallinen kohtaaminen (Fatal Affair) – 16. heinäkuuta
Asianajaja Ellie (Nia Long) joutuu karmeaan kissa- ja hiirileikkiin, kun vanhan kaverin kanssa drinkillä käynti johtaa pakkomielteeseen joka vaarantaa hänen kaikki läheisensä. Psykologisen trillerin on ohjannut Peter Sullivan.

MILF (FR) – 16. heinäkuuta
Kolme nelikymppistä bestistä aloittaa suhteen nuorempien miesten kanssa lomamatkalla.

Taikasirkus (Animal Crackers) – 24. heinäkuuta
Perhe perii rapistuneen sirkuksen ja rasiallisen maagisia eläinkeksejä, jotka muuttavat syöjänsä oikeiksi eläimiksi.

Myrskyuhri (Ofrenda a la tormenta) – 24. heinäkuuta
Espanjalaisessa Baztan-trilogian viimeisessä osassa Amaia tutkii lasten epäilyttäviä kuolemia ja karmeita rituaaleja. Samalla hänen ympärillään olevat ihmiset joutuvat vakavaan vaaraan.

The Kissing Booth 2 – 24. heinäkuuta
Elle hahmottelee lukionjälkeisiä suunnitelmia yrittäen samalla tasapainoilla Noahin etäsuhteen, Leen kehittyvän ystävyyssuhteen sekä uuden kouluihastuksensa välillä.

Vihaaja (The Hater) – 29. heinäkuuta
Puolalaisessa elokuvassa kunnianhimoinen nuori mies alkaa työskennellä some-maailman hämärissä loanheittokampanjoissa. Pian selviää että virtuaalivihalla on seurauksia myös tosielämässä.

Seriously Single – 31. heinäkuuta
Ystävät ympärillä yllyttävät nauttimaan vapaudesta mutta sitoutumishaluinen some-ekspertti ei malta olla seuraamatta eksänsä elämää.

Muut elokuvat:
Wrecked – 1. heinäkuuta
Rallybrudar – 1. heinäkuuta
Dr. Seuss’ The Grinch – 8. heinäkuuta
Unfriended: Dark Web – 8. heinäkuuta
Hearts Beat Loud – 14. heinäkuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat dokumentit:

Unsolved Mysteries, osa 1 – 1. heinäkuuta
Ikonisen dokumenttisarjan koukuttava uusi versio kertoo tositarinoita häkellyttävistä katoamisista, järkyttävistä murhista ja paranormaaleista ilmiöistä.

Mucho Mucho Amor – Legenda nimeltä Walter Mercado – 8. heinäkuuta
Säihkyvä ja hellätunteinen Walter Marcado oli kuuluisa astrologi mutta katosi yllättäen parrasvaloista. Koskettava dokumentti kertoo, mitä todella tapahtui.

Down to Earth with Zac Efron, kausi 1 – 10. heinäkuuta
Näyttelijä Zac Efron kiertää dokumenttisarjassa maailmaa hyvinvointiekspertti Darin Olienin kanssa. Yhdessä he etsivät matkoilta terveellistä ja ympäristöystävällistä elämää.

Inspiroiva Valerie Kishi (The Claudia Kishi Club) – 10. heinäkuuta
Lämminhenkisessä lyhytdokumentissa amerikanaasialaiset luovan alan ammattilaiset muistelevat stereotypioita murskannutta hahmoa Baby-Sitters Clubista.

Yhdessä olemme vahvoja (On est ensemble) – 14. heinäkuuta
Aktivistit ympäri maailmaa taistelevat epäoikeudenmukaisuutta vastaan ja muutoksen puolesta dokumentissa, joka seuraa heidän osallistumistaan Solidarité-musiikkivideoon.

Huumeliiketoiminta (The Business of Drugs) – 14. heinäkuuta
Entinen CIA:n analyytikko tutkii kuuden laittoman aineen bisnestä selvittääkseen, miten huumeet saavat ihmiset käyttäytymään riskialttiisti, kuoleman uhallakin.

137 Shots – 15. heinäkuuta
Dokumentti Clevelandissa vuonna 2012 poliisin ampumista 137 laukauksesta, joissa kuoli kaksi tummaihoista koditonta.

Isä, sotilas, poika (Father Soldier Son) – 17. heinäkuuta
Brian Eisch haavoittuu vakavasti Afganistanissa. Tästä alkaa hänen ja hänen poikiensa matka, jossa käsitellään rakkautta, menetystä, pelastusta ja perintöä.

Rakkautta autismin kirjolla (Love on the Spectrum), kausi 1 – 22. heinäkuuta
Kenen tahansa voi olla vaikea löytää rakkautta, mutta kun on nuori aikuinen autismin kirjolla, on arvaamattomassa maailmassa deittailu vieläkin mutkikkaampaa.

Pelon kaupunki: New York vastaan mafia (Fear City: New York vs The Mafia), minisarja – 22. heinäkuuta
1980-luvulle sijoittuvassa minisarjassa kerrotaan viidestä, valtansa huipulla olevasta mafiaperheestä New York Cityssä.

Katukeittiöiden antimia: Latinalainen Amerikka (Street Food: Latin America), kausi 1 – 22. heinäkuuta
Uudessa dokumenttisarjassa matkustetaan kuudessa valtiossa ja tutustutaan ruokakulttuuriin muun muassa Meksikon Oaxacassa ja Argentiinan Buenos Airesissa.

Last Chance U: Laney – 28. heinäkuuta
Emmy-ehdolla ollut dokumenttisarja palaa viidennen kauden jaksoin ja katsastaa amerikkalaisen jalkapallon nuorten ohjelmaan Laney Collegessa Kalifornian Oaklandissa.

Maailman kovimmat vankilat (Inside the World’s Toughest Prisons), kausi 4 – 29. heinäkuuta
Journalisti Raphael Rowe elää vankien lailla tutkiessaan vaarallisia vankiloita Paraguayssa, Saksassa, Mauritiuksella ja Lesothossa.

Kuutiotaiturit (The Speed Cubers) – 29. heinäkuuta
Dokumentissa nähdään, millainen erikoislaatuinen suhde ja hurja kilpailuhenki vallitsee Rubikin kuutioita ratkovien ennätystehtailjoiden välillä.

Komediaspesiaalit:

Thiago Ventura: POKAS – 2. heinäkuuta
Urzila Carlson: Overqualified Loser – 14. heinäkuuta
Jack Whitehall: I’m Only Joking – 21. heinäkuuta

Lapset, koko perhe ja anime:

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt, kausi 2 – 1. heinäkuuta
The Baby-Sitters Club, kausi 1 – 3. heinäkuuta
Hello Ninja, kausi 3 – 10. heinäkuuta
The Epic Tales of Captain Underpants in Space – 10. heinäkuuta
Cinderela Pop – 13. heinäkuuta
Ashley Garcia: Genius in Love – 20. heinäkuuta
The Larva Island Movie – 23. heinäkuuta
Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing – 24. heinäkuuta
Japan Sinks: 2020 – 9. heinäkuuta
Transformers: War For Cybertron Trilogy – 30. heinäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.