Uusimmat

Netflixin uudet sarjat ja elokuvat kesäkuussa 2022

06.06.2022 20:00 Muropaketin toimitus

Kesäkuussa Netflixissä julkaistaan muun muassa Chris Hemsworthin tähdittämä tieteiselokuva Spiderhead, Rowan Atkinsonin komediasarja Man vs Bee, The Umbrella Academyn kolmas kausi ja toimintakomedia The Man from Toronto.

Kesäkuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Surviving Summer – Surffikesä, kausi 1 – 3. kesäkuuta
Koulusta erotettu teinikapinallinen passitetaan New Yorkista Australiaan. Siellä hän tekee vaikutuksen nuoren surffarin kaveripiirissä – ja jättää jälkeensä ison sotkun.

Kaksi kesää, kausi 1 – 3. kesäkuuta
Belgialaisessa draamasarjassa läheinen ystäväporukka kokoontuu ylelliselle lomalle – vuosikymmeniä sen jälkeen, kun yksi joukosta joutui kavereidensa tekemän seksuaalisen väkivallan kohteeksi.

Täydellinen äiti, kausi 1 – 3. kesäkuuta
Ranskalaisessa rikossarjassa murhasta syytetyn naisen äiti ryhtyy selvittämään tapausta ja saa pian selville järkyttäviä tietoja, jotka hämärtävät uhrin ja tekijän rajaa.

Green Mothers Club, kausi 1 – 3. kesäkuuta
Korealaisessa draamasarjassa kilpailuhenkisen alakouluyhteisön viisi äitiä pitää viholliset lähellä ja toisensa vielä lähempänä kateuden ja salaisuuksien sotkiessa ja romuttaessa heidän elämänsä.

As the Crow Flies, kausi 1 – 3. kesäkuuta
Turkkilaisessa draamasarjassa nuori ihailija pääsee töihin kokeneen uutisankkurin toimitukseen. Hän näkee pian, millaisia synkkiä seurauksia on kunnianhimolla, kateudella ja tarpeella tulla nähdyksi.

My Liberation Notes, kausi 1 – 6. kesäkuuta
Harmaan arjen näännyttämät sisarukset etsivät onnea vapautuakseen merkityksettömistä elämistään korealaisessa draamasarjassa.

Baby Fever, kausi 1 – 8. kesäkuuta
Tanskalaisessa sarjassa lapsettomuuslääkäri hedelmöittää itsensä hiprakassa entisen poikaystävänsä spermalla ja yrittää sitten selitellä raskauttaan – sekä voittaa takaisin vanhan rakastettunsa.

Rhythm + Flow: Ranska – 9. kesäkuuta
Ranskalaiset räppärit kilpailevat huikeasta 100 000 euron palkinnosta Niskan, Shayn ja SCH:n tuomaroimassa musiikkikilpailussa.

First Kill, kausi 1 – 10. kesäkuuta
Julietten ja Calliopen teinirakkaus on mutkallista, koska toinen on vampyyri ja toinen vampyyrinmetsästäjä – ja molemmat ovat valmiita tappamaan ensimmäistä kertaa.

Yksityisyys, kausi 1 – 10. kesäkuuta
Espanjalaisessa rikossarjassa nousevan naispoliitikon ura on vaarassa, kun hänestä salaa kuvattu seksivideo vuodetaan julkisuuteen.

Peaky Blinders, kausi 6 – 10. kesäkuuta
Brittiläisen rikossarjan viimeisellä kaudella Tommy Shelby (Cillian Murphy) joutuu liittoutumaan vihollistensa kanssa.

Maldivas, kausi 1 – 15. kesäkuuta
Mysteeriä tutkiva nainen muuttaa hienostoalueelle, jossa hän joutuu tekemisiin sen omintakeisten – ja epäilyttävien – asukkaiden kanssa.

Iron Chef: Quest for an Iron Legend, kausi 1 – 15. kesäkuuta
Ruokamaailman tähdet kilpailevat huikeassa kokkikisassa pääsystä eeppiseen finaaliin, jossa pelissä on Iron Legend -titteli.

God’s Favorite Idiot, kausi 1 – 15. kesäkuuta
Kiltti Clark vaikuttaa viimeiseltä tyypiltä, jonka Jumala valitsisi taistelemaan pahaa vastaan. Clarkin työpaikkaihastus ja kaverit auttavat maailman pelastamisessa. Pääosissa Melissa McCarthy ja Ben Falcone.

You Don’t Know Me, kausi 1 – 17. kesäkuuta
Murhasta syytetty mies, jonka syyllisyyteen kaikki todisteet viittaavat, kertoo loppupuheenvuorossaan rakkaussuhteestaan salaperäiseen naiseen.

Spriggan, kausi 1 – 18. kesäkuuta
Maassa on muinaisen sivilisaation jäännöksiä, joihin liittyy vaarallisia voimia. ARCAM-yhtiön Spriggan-agenttien on estettävä niitä joutumasta vääriin käsiin. Animesarja.

Snowflake Mountain, kausi 1 – 22. kesäkuuta
Toivottoman hemmoteltuja vai vain kovan kurin tarpeessa? Tosi-tv-sarjassa kymmenen pilalle lellittyä nuorta aikuista joutuu luonnon armoille ilman vanhempien turvaa.

Welcome to Wedding Hell, kausi 1 – 22. kesäkuuta
Kosinnan pitäisi olla onnellinen loppu, mutta eräälle pariskunnalle se on onneton alku raskaisiin häävalmisteluihin.

The Umbrella Academy, kausi 3 – 22. kesäkuuta
Emmy-ehdollakin ollut, huonosti keskenään toimeen tulevasta supersankariperheestä kertova sarja palaa kolmannen kauden jaksoin.

First Class, kausi 1 – 23. kesäkuuta
Barcelonaan sijoittuva sarja kertoo ystäväporukasta, jota yhdistää rakkaus näyttävään muotiin, ylellisiin juhliin ja tasokkaisiin tapahtumiin.

Queen, kausi 1 – 23. kesäkuuta
Kuuluisa pariisilainen räätäli ja drag queen palaa vuosikymmenien jälkeen kotikaupunkiinsa Puolaan sopimaan välit tyttärensä kanssa.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area, kausi 1 – 24. kesäkuuta
Varkaat valtaavat Yhtenäisen Korean Rahapajan ja ottavat panttivankeja. Poliisien on pysäytettävä heidät – sekä kaiken takana oleva hämäräperäinen rikollisnero.

Man Vs Bee, kausi 1 – 24. kesäkuuta
Tyylikästä taloa vahtiva tunaroiva Trevor-isä (Rowan Atkinson) yrittää taltuttaa viekkaan mehiläisen, mutta onnistuu vain aiheuttamaan lisää kaaosta tässä komediasarjassa.

Bastard‼ Heavy Metal, Dark Fantasy, kausi 1 – 30. kesäkuuta
Pahat voimat uhkaavat herättää henkiin Anthrasaxin, tuhon jumalan, joten Metallicanan kuningaskunta kutsuu apuun räjähdysherkän pimeyden velhon. Animesarja.

Tulossa myös:

 • Lattia on laavaa, kausi 2 – 3. kesäkuuta
 • Barbie: It Takes Two, kausi 1 – 3. kesäkuuta
 • Love & Anarchy, kausi 2 – 16. kesäkuuta
 • The War Next-door, kausi 2 – 17. kesäkuuta
 • She, kausi 2 – 17. kesäkuuta
 • The Upshaws, kausi 2, osa 1 – 29. kesäkuuta

Kesäkuun uudet elokuvat:

Interceptor – 3. kesäkuuta
Fast & Furious -elokuvistakin tunnetun Elsa Patakyn tähdittämässä toimintaelokuvassa kapteeni JJ Collinsin tylsä pesti merellä muuttuu taisteluksi Luke Braceyn näyttelemää pahista vastaan, joka haluaa tuhota koko maailman ydinaseilla.

Kova vääntö (Hustle) – 8. kesäkuuta
Adam Sandlerin tähdittämässä draamakomediassa kovaonninen koripallon kykyjenetsijä löytää potentiaalisen supertähden Espanjasta ja päättää näyttää, että heillä molemmilla on rahkeita NBA-menestykseen.

Trees of Peace – 10. kesäkuuta
Neljän taustoiltaan erilaisen naisen välille syntyy rikkoutumaton side, kun he piilottelevat yhdessä Ruandan kansanvainojen aikana. Tarina on tositapahtumien innoittama.

Centauro – 15. kesäkuuta
Maksaakseen poikansa äidin velat kartellille Superbike-kuljettaja ryhtyy huumekuriiriksi vaarantaen mahdollisen ammattilaisuransa – ja henkensä.

Heart Parade – 15. kesäkuuta
Koiria pelkäävän ja urakeskeisen naisen on matkustettava Krakovaan pelastaakseen työpaikkansa. Siellä hän tapaa hurmaavan lesken, tämän pojan – ja heidän koiraystävänsä.

The Wrath of God – 15. kesäkuuta
Luciana uskoo, että hänen läheistensä traagisten kuolemien takana on kuuluisa kirjailija, jolla hän oli töissä. Hän pyytää toimittajalta apua totuuden paljastamisessa.

Collision – 16. kesäkuuta
Epärehellinen liikemies ja hänen seurapiirivaimonsa yrittävät pelastaa tyttärensä pahamaineiselta rikollispomolta erään kohtalokkaan päivän aikana.

Spiderhead – 17. kesäkuuta
Huipputeknisen vankilan asukki osallistuu lääketieteellisen neron kokeeseen, jossa testataan tunteidensäätelylääkitystä. Hän alkaa kuitenkin epäillä lääkkeen tarkoitusta. George Saundersin tieteistarinaan pohjautuvan elokuvan pääosissa muun muassa Chris Hemsworth ja Miles Teller.

Doom Of Love – 20. kesäkuuta
Mainostoimistonsa tehtyä konkurssin velkaantunut Fırat ihastuu joogaleirillä laulajaan, jonka kanssa hän lähtee matkalle toteuttamaan itseään.

Love & Gelato – 22. kesäkuuta
Lina haluaa täyttää äitinsä viimeisen toiveen viettämällä opiskelun alkua edeltävän kesän Roomassa. Siellä hän löytää romantiikkaa, seikkailuja – ja rakkauden gelatoon.

The Man from Toronto – 24. kesäkuuta
Töppäilevää yrittäjää luullaan pahamaineiseksi palkkatappajaksi ja päinvastoin, joten he joutuvat liittoutumaan keskenään selvitäkseen hengissä. Pääosissa Woody Harrelson ja Kevin Hart.

Glamour Girls – 24. kesäkuuta
Luksusseuralaispalvelun naiset nauttivat glamourista, mammonasta ja uudenlaisesta elämästään – kunnes murha ja varkaus asettavat kaiken vaakalaudalle.

Beauty – 29. kesäkuuta
Nuori, läpimurron kynnyksellä oleva laulaja joutuu tasapainoilemaan alan paineiden, dominoivan perheensä ja rakkauselämänsä välillä.

Blasted – 28. kesäkuuta
Lapsuudesta asti ystävinä olleet Sebastian (Axel Bøyum) ja Mikkel (Fredrik Skogsrud) kohtaavat polttareissa, jotka muuttuvat alieneiden hyökkäykseksi.

Tulossa myös:

 • Antebellum – 1. kesäkuuta
 • Run – 1. kesäkuuta
 • Her – 1. kesäkuuta
 • Wander – 1. kesäkuuta
 • After We Collided – 1. kesäkuuta
 • Kauhuagentti Nelli Rapp – 1. kesäkuuta
 • Too Close For Christmas – 1. kesäkuuta
 • The Invocation of Enver Simaku – 4. kesäkuuta
 • The Waiter – 4. kesäkuuta
 • The Addams Family – 16. kesäkuuta
 • Georgetown – 28. kesäkuuta

Kesäkuun uudet dokumentit:

Mr. Good? Eirik Jensenin tapaus, kausi 1 – 3. kesäkuuta
Kiehtovassa dokumentissa norjalaista huippupoliisia syytetään huumeiden salakuljetuksesta, ja tutkijat pohtivat, onko kyse kunnon poliisista vai suurrikollisesta.

Gladbeck: The Hostage Crisis – 8. kesäkuuta
Elokuussa 1988 Saksan poliisi piirittää kahta aseistautunutta pankkirosvoa 54-tuntisessa panttivankidraamassa, joka päättyy ammuskeluun ja kolmeen kuolemaan.

Kiltteyden kultti (Keep Sweet: Pray and Obey ), minisarja – 8. kesäkuuta
Dokumenttisarjassa seurataan Warren Jeffsin nousua fundamentalistisen mormonilahkon johtajaksi ja hänen oikeudenkäyntiään järkyttävistä rikoksista syytettynä.

Halftime – 14. kesäkuuta
Supertähti Jennifer Lopez muistelee intiimissä dokumentissa monipuolista uraansa ja valokeilassa elämisen paineita.

Lumemaailma (Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet) – 15. kesäkuuta
Salaliittoja, petoksia, väkivaltaa ja murhia – netissä alkanut voi muuttua todelliseksi silmänräpäyksessä, jolloin myös seuraukset ovat maailmanlaajuisia.

Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta – 16. kesäkuuta
Draama, perinne ja sielu – näyttelijä Toma Ikuta harjoittelee ensimmäistä kabukiesitystään toisen kabukinäyttelijän, pitkäaikaisen ystävänsä Matsuya Onoen kanssa.

Civil – 19. kesäkuuta
Ben Crump, joka tunnetaan myös “Amerikan mustien yleisenä syyttäjänä”, kertoo elämästään perheenisänä ja kansalaisoikeusliikkeen johtajana.

The Future Of – 21. kesäkuuta
Sarjassa tutustutaan yllättäviin ennustuksiin lisätystä todellisuudesta, puettavasta teknologiasta ja muista tulevaisuudessa elämäämme vaikuttavista innovaatioista.

The Hidden Lives of Pets – 22. kesäkuuta
Pääset tapaamaan mahtavia eläinkavereita eri puolilta maailmaa! Uusin tutkimus paljastaa yllättäviä tietoja lemmikkien aisteista ja taidoista.

Pirate Gold of Adak Island – 29. kesäkuuta
Löytääkö kokenut ryhmä legendaarisen merirosvoaarteen? Dokumenttisarjassa seurataan haudatun aarteen metsästystä Alaskan haastavassa erämaassa.

Tulossa myös:

 • Twilight of the Yakuza – 4. kesäkuuta
 • The Majestic Life of Queen Elizabeth II – 6. kesäkuuta
 • The Martha Mitchell Effect – 17. kesäkuuta

Kesäkuun komediaspesiaalit:

 • Yuri Marçal: Honest Mistake – 2. kesäkuuta
 • Bill Burr Presents: Friends Who Kill – 6. kesäkuuta
 • That’s My Time with David Letterman – 7. kesäkuuta
 • Stand Out: An LGBTQ+ Celebration – 9. kesäkuuta
 • Dirty Daddy: The Bob Saget Tribute – 10. kesäkuuta
 • Amy Schumer’s Parental Advisory – 11. kesäkuuta
 • Pete Davidson Presents: The Best Friends – 13. kesäkuuta
 • Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live – 14. kesäkuuta
 • Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special – 16. kesäkuuta
 • Joel Kim Booster: Psychosexual – 21. kesäkuuta
 • Bruna Louise: Demolition – 22. kesäkuuta
 • Best of the Fest – 23. kesäkuuta
 • Cristela Alonzo: Middle Classy – 28. kesäkuuta

Lapset ja koko perhe:

 • Surviving Summer – 3. kesäkuuta
 • Action Pack, kausi 2 – 6. kesäkuuta
 • Charlie’s Colorforms City: Mighty Movie Adventures – 13. kesäkuuta
 • Charlie’s Colorforms City: Miss Weather and Friends – 13. kesäkuuta
 • Karma’s World Music Videos, kausi 2 – 16. kesäkuuta
 • Dead End: Paranormal Park – 16. kesäkuuta
 • Angry Birds: Summer Madness, kausi 2 – 24. kesäkuuta
 • Chip and Potato: Chip’s Holiday – 27. kesäkuuta
 • Sharkdog, kausi 2 – 30. kesäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.