Netflixin uudet sarjat ja elokuvat syyskuussa 2022

02.09.2022 21:00 Muropaketin toimitus

Syyskuussa 2022 Netflixissä julkaistaan muun muassa rikossarja Devil in Ohio, Cobra Kain viides kausi, Marilyn Monroesta kertova Blonde ja End of the Road -jännäri.

Syyskuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Digipaasto, kausi 1 – 1. syyskuuta
Huomatessaan toksisen suhteensa internetiin kämppiset tekevät suuren päätöksen ja luopuvat kaikista laitteista 30 päiväksi.

Devil in Ohio, minisarja – 2. syyskuuta
Emily Deschanelin esittämä psykiatri päättää suojella salaperäisestä kultista karannutta nuorta tyttöä vaarantaen samalla oman perheensä ja henkensä.

Sisarukset sinkkujen saarella (Dated and Related), kausi 1 – 2. syyskuuta
Sinkut ja heidän sisaruksensa etsivät rakkautta ja mahdollisuutta voittaa 100 000 dollaria deittikilpailussa.

Ei mikään erityinen tyttö, kausi 1 – 2. syyskuuta
Muutettuaan Barcelonasta äitinsä tylsään tuppukylään Amaia saa selville, että on saattanut periä voimia isoäidiltään, jonka huhutaan olleen noita.

Fakes, kausi 1 – 2. syyskuuta
Teini-ikäiset bestikset perustavat väärennettyjä henkkareita tarjoavan bisneksen, mutta rikollisena olemisesta alkaa tulla liiankin todellista, kun kauppa alkaa käydä liian hyvin.

Talo kaupan, kausi 1 – 2. syyskuuta
Yhdysvaltalaiset kodinomistajat kauppaavat kiinteistöjään neljälle kokeneelle kiinteistösijoittajalle huippuhinnan toivossa.

Who Likes My Follower?, kausi 1 – 7. syyskuuta
Kolme influensseria auttaa seuraajiaan löytämään rakkautta myös oikeassa elämässä.

Entrapped, kausi 1 – 8. syyskuuta
Andri ja Hinrika tutkivat Loukussa-sarjan jatko-osassa kulttilaisen murhaa, joka liittyy moottoripyöräjengin maanomistuskiistaan ja vuonna 2013 kadonneeseen naiseen.

Narco-Saints, kausi 1 – 9. syyskuuta
Tavallinen yrittäjä osallistuu valtion salaiseen hankkeeseen, jonka päämääränä on vangita Etelä-Amerikassa toimiva korealainen huumepomo. Sarja perustuu tositapahtumiin.

Cyberpunk: Edgerunners, kausi 1 – 13. syyskuuta
Lahjakas mutta hurjapäinen katulapsi haluaa lainsuojattomaksi palkkasoturiksi – edgerunneriksi – dystopiassa, jossa lahjonta ja kyberimplantit ovat arkipäivää.

Kadonnut vaimo (The Lørenskog Disappearance), kausi 1 – 14. syyskuuta
Miljardöörin vaimo katoaa. Norjan poliisi selvittää tapausta mutta joutuu mediaryöpytykseen ja kohtaa petollisia tiedonantajia. Sarja perustuu tositapahtumiin.

Heartbreak High, kausi 1 – 14. syyskuuta
Amerien provosoiva seinämaalaus paljastaa Hartley High’n opiskelijoiden salaiset vehtaamiset, minkä seurauksena häntä aletaan syrjiä koulussa.

Santo, kausi 1 – 16. syyskuuta
Kaksi Atlantin vastakkaisilla puolilla olevaa poliisia jahtaa epätoivoisesti vaarallista kansainvälistä huumediileriä, jonka kasvoja kukaan ei ole nähnyt.

The Brave Ones, kausi 1 – 16. syyskuuta
Jumalatar syntyy uudestaan ihmisenä kostaakseen siskonsa kuoleman, mutta joutuu opettelemaan suitsimaan supervoimiaan päihittääkseen vihollisensa ja pelastaakseen perheensä.

Thaimaan luolapelastus (Thai Cave Rescue), minisarja – 22. syyskuuta
Tositapahtumiin pohjautuvassa sarjassa thaimaalainen jalkapallojoukkue jää valmentajansa kanssa jumiin Tham Luangin luolaan ja käynnistää maailmanlaajuisen pelastusyrityksen.

Takarivin tytöt (The Girls at the Back), kausi 1 – 23. syyskuuta
Yhdellä ystäväviisikon jäsenestä todetaan syöpä. He lähtevät yhdessä lomalle toteuttamaan asioita, jotka on koettava kerran elämässään.

Keisarinna (The Empress), kausi 1 – 29. syyskuuta
1800-luvun Itävallassa kapinoivasta Elisabethista tulee yllättäen keisari Franzin morsian ja hän joutuu keskelle Wienin hovin poliittisia kiemuroita.

Tulossa myös:

 • Fabulous Lives of Bollywood Wives, kausi 2 – 2. syyskuuta
 • Cobra Kai, kausi 5 – 9. syyskuuta
 • Merlí. Sapere Aude, kausi 2 – 9. syyskuuta
 • Fate: The Winx Saga, kausi 2 – 16. syyskuuta
 • Love Is Blind: After the Altar, kausi 2 – 16. syyskuuta
 • Iron Chef Mexico, kausi 1 – 21. syyskuuta
 • Designing Miami, kausi 1 – 21. syyskuuta
 • Snabba Cash, kausi 2 – 22. syyskuuta
 • Jamtara – Sabka Number Ayega, kausi 2 – 23. syyskuuta
 • Dynasty, kausi 5 – 24. syyskuuta
 • Inside the World’s Toughest Prisons, kausi 6 – 28. syyskuuta
 • Too Hot to Handle: Brazil, kausi 2 – 28. syyskuuta
 • Floor is Lava, kausi 3 – 30. syyskuuta

Syyskuun uudet elokuvat:

Rakkauden huvila (Love in the Villa) – 1. syyskuuta
Julien unelmamatka Veronaan näyttää menevän mönkään, koska hänen vuokraamassaan huvilassa on jo toinen asukki – ärsyttävän puoleensavetävä mies. Pääosissa nähdään Umbrella Academy -tähti Tom Hopper ja Kat Graham.

Rumpuja ja rinnakkaiseloa (Fenced In) – 1. syyskuuta
Hermoromahduksensa jälkeen Walter muuttaa kaupungista maalle, mutta hänen unelmansa rauhallisesta maalaiselämästä särkyvät uusien naapureiden mekastuksen vuoksi.

The Festival of Troubadours – 2. syyskuuta
Kiertävän muusikon ja hänen poikansa yllättävä tapaaminen avaa vanhoja haavoja, kun he lähtevät pitkälle matkalle kohti trubaduurifestivaaleja.

The Electrical Life of Louis Wain – 4. syyskuuta
Erikoinen ja levoton taiteilija käy läpi rakkauden ja menetyksen tunteita tutustuessaan maailman mysteereihin – ja saa menestystä antropomorfisilla kissapiirustuksillaan. Pääosissa nähdään muun muassa Benedict Cumberbatch, Claire Foy ja Andrea Riseborough.

Diorama – 6. syyskuuta
Väärinkäsitykset ja houkutukset johtavat ennen niin intohimoisen avioliiton hajoamiseen ruotsalaisessa draamassa. Koko tarina kerrotaan humorististen dioraamojen kautta.

End of the Road – 9. syyskuuta
Leskeksi jäänyt Brenda (Queen Latifah) taistelee suojellakseen perhettään road tripillä, missä murha ja kadonnut rahalaukku ajavat perheen keskelle vaaroja.

Intohimon otteessa (No Limit) – 9. syyskuuta
Tässä visuaalisesti pysäyttävässä romanttisessa draamassa harvinaisen lahjakas nuori nainen ryhtyy turmiolliseen suhteeseen ennätyksiä rikkoneen sukellusohjaajansa kanssa.

Broad Peak – 14. syyskuuta
Kiivettyään Broad Peak -vuorelle Maciej Berbeka saa tietää, ettei hän käynytkään aivan huipulla, joten hän aikoo nyt saattaa hankkeensa päätökseen – 25 vuotta myöhemmin.

Poikakoulu (The Catholic School) – 14. syyskuuta
Roomassa vuonna 1975 maineikkaan katolisen poikakoulun kolme oppilasta syyllistyy hirvittävään rikokseen, joka saa heidän luokkatoverinsa ja koko yhteisön pois tolaltaan.

Drifting Home – 16. syyskuuta
Hiroyasu Ishidan koko perheen anime-elokuvassa alakouluikäiset lapset ovat tuuliajolla hylätyssä kerrostalossa. Heidän täytyy tutkia sisimpäänsä löytääkseen takaisin kotiin.

Do Revenge – 16. syyskuuta
Hienostokoulun suosituin tyttö syrjäytetään valtaistuimeltaan. Hän ja uusi tavisoppilas sopivat salaa keskenään, että he kostavat toistensa vihollisille.

I Used to Be Famous – 16. syyskuuta
Entinen poikabändistara tutustuu nuoreen rumpalilahjakkuuteen ja saa yllättäen uuden tilaisuuden menestyä.

Jogi – 16. syyskuuta
Levottomuuksien keskellä 1980-luvun Intiassa eriuskoiset ystävykset lyöttäytyvät yhteen ja vaarantavat henkensä pelastaakseen satoja ihmisiä kotikaupungissaan.

Mirror, Mirror – 16. syyskuuta
Viisi kosmetiikkayrityksen 50-vuotisjuhliin valmistautuvaa työntekijää kohtaa todelliset tunteensa kiistelemällä oman peilikuvansa kanssa.

The Perfumier – 21. syyskuuta
Etsivä haluaa palauttaa hajuaistinsa ja voittaa rakastajansa omakseen. Avuksi löytyy parfymööri, jonka kehittää täydellisen tuoksun keinoja kaihtamatta.

Athena – 23. syyskuuta
Veljeskolmikon elämä ajautuu kaaokseen vain tunteja sen jälkeen kun heidän nuorin veljensä kuolee traagisesti selittämättömissä olosuhteissa.

A Jazzman’s Blues – 23. syyskuuta
Tyler Perryn tarina kielletystä rakkaudesta ja perhedraamasta eteläisessä USA:ssa paljastaa 40 vuoden salaisuudet ja valheet kapakkabluesin säestämänä.

Lou – 23. syyskuuta
Outo erakko elää hiljaiseloa koiransa kanssa, mutta ajautuu taisteluun luonnonvoimia ja synkkää menneisyyttään vastaan, kun naapurin pikkutyttö siepataan myrskyssä.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy – 24. syyskuuta
Elricin veljesten pitkä ja vaiheikas matka päättyy tähän viimeiseen osaan, jossa he joutuvat kohtaamaan ylimaallisen, kansallisen uhkan.

Blonde – 28. syyskuuta
Kuvitteellinen muotokuva näyttää uudella tavalla Hollywood-legenda Marilyn Monroen myrskyisän yksityiselämän – ja sen hinnan, jonka hän kuuluisuudesta maksoi. Pääosaa esittää Ana de Armas.

Rainbow – 30. syyskuuta
Wizard of Ozin inspiroimassa tarinassa äitiään etsivä peloton teini lähtee omintakeisten kumppaniensa kanssa kiehtovalle matkalle – pahantahtoinen nainen kintereillään.

Plan A Plan B – 30. syyskuuta
Vilpitön naittaja ja kyyninen avioerojuristi päätyvät vierekkäisiin toimistoihin. Riitaisat välit mutkistuvat, kun heidän välillään onkin kemiaa.

Anikulapo – 30. syyskuuta
Kuolemansa jälkeen matkailija kohtaa mystisen linnun, jolla on voima antaa hänelle uusi elämä.

Entergalactic – 30. syyskuuta
Kid Cudin ja Kenya Barrisin luoma tarina kahdesta nuoresta, New York Cityssä rakkautta etsivästä taiteilijasta.

Syyskuun dokumentit:

Oma talous kuntoon (Get Smart With Money) – 6. syyskuuta
Talousneuvojat antavat yksinkertaisia säästövinkkejä, joiden avulla vaikeuksiin joutuneet oppivat hallitsemaan rahankäyttöään ja saavuttamaan tavoitteitaan.

Untold: The Race of the Century – 6. syyskuuta
Australia II -aluksen miehistö muistelee motivaatiota, omistautumista ja innovointia, jotka johtivat historialliseen America’s Cupin voittoon vuonna 1983.

Chef’s Table: Pizza – 7. syyskuuta
Nyt tarjoillaan parhaita pizzoja eri puolilta maailmaa. Maineikkaat keittiömestarit paistavat innovatiivisia herkkuja suurella sydämellä.

Indian Predator: The Diary of a Serial Killer – 7. syyskuuta
Toimittajan murhaan löydetään epäilty ja tapausta pidetään jo selvitettynä, mutta salainen päiväkirja vihjaa 13 muusta uhrista – ja mahdollisesta kannibalismista.

Pernaruttokirjeet (The Anthrax Attacks) – 8. syyskuuta
WTC-iskujen jälkimainingeissa vaarallista pernaruttoa sisältävät kirjeet aiheuttivat kuolemia ja kylvivät paniikkia. Dokumentissa seurataan tapauksia tutkivaa FBI:tä.

Sins of Our Mother – 14. syyskuuta
Lori Vallow’n lapset katoavat, ja etsinnät johtavat epäilyttävien kuolemantapausten, tuomiopäivää julistavan uuden aviomiehen – ja murhan – jäljille.

Terim – 15. syyskuuta
Legendaarinen valmentaja Fatih Terim kertoo jalkapallourastaan aina pelaaja-ajoistaan valmentajaksi ja siitä, kuinka hän johdatti useita joukkueita mestaruuteen.

Skandal! Bringing Down Wirecard – 16. syyskuuta
Maksualan nousukasfirma Wirecard hämmästytti finanssialaa huikealla menestyksellään – kunnes sinnikäs toimittajaryhmä paljasti massiivisen petoksen.

The Real Bling Ring: Hollywood Heist, minisarja – 21. syyskuuta
Ryhmä losangelesilaisia teinejä pidätettiin vuonna 2009 julkkisten koteihin tehdyistä ryöstöistä, jotka aiheuttivat valtavan mediamyräkän. Nyt kaksi tekijää kertoo tarinansa, joka on inspiroinut muun muassa Sofia Coppolan vuonna 2013 ohjaaman elokuvan The Bling Ring.

Onnen kauppias: Suuri Tv-huijaus (Fortune Seller: A TV Scam) – 21. syyskuuta
Kovia kauppiaita vai lipeviä huijareita? Tarina Italian ostoskanavan kuningattarista, jotka menivät liian pitkälle.

The Dreamlife of Georgie Stone – 22. syyskuuta
Georgie Stone kertoo kuinka translapsesta tuli teiniaktivisti. Hän muistelee taivaltaan ja historiallista taisteluaan transihmisten oikeuksien puolesta.

Äärettömyyden äärellä (A Trip to Infinity) – 26. syyskuuta
Arvostetut matemaatikot, hiukkasfyysikot ja kosmologit pureutuvat äärettömyyteen ja sen merkitykseen maailmankaikkeudelle.

Eat the Rich: The GameStop Saga, minisarja – 28. syyskuuta
Amatöörisijoittajien yhteisö toteuttaa uskaliaan suunnitelman pikavoittojen saamiseksi ja pörssin nujertamiseksi, mutta pärjäävätkö he Wall Streetille sen omassa pelissä?

Human Playground, kausi 1 – 30. syyskuuta
Idris Elba toimii vastaavana tuottajana ja kertojaäänenä tässä dokumenttisarjassa.

Syyskuun komediaspesiaalit:

 • Sheng Wang: Sweet and Juicy – 6. syyskuuta
 • Rodrigo Marques: King of Uncouth – 6. syyskuuta
 • Jo Koy: Live from the Los Angeles Forum – 13. syyskuuta
 • Liss Pereira: Adulting – 15. syyskuuta
 • Patton Oswalt: We All Scream – 20. syyskuuta
 • Nick Kroll: Little Big Boy – 27. syyskuuta

Lapsille ja koko perheelle:

 • Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles, kausi 2 – 1. syyskuuta
 • Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go – 2. syyskuuta
 • Ivy + Bean – 2. syyskuuta
 • Ivy + Bean: Doomed to Dance – 2. syyskuuta
 • Cocomelon, kausi 6 – 5. syyskuuta
 • Bee and PuppyCat – 6. syyskuuta
 • Ada Twist, Scientist, kausi 3 – 12. syyskuuta
 • Dogs in Space, kausi 2 – 15. syyskuuta
 • Gymnastics Academy: A Second Chance – 16. syyskuuta
 • Go Dog Go, kausi 3 – 19. syyskuuta
 • Karma’s World, kausi 4 – 22. syyskuuta
 • Pokémon: The Arceus Chronicles – 23. syyskuuta
 • My Little Pony: Make Your Mark: Chapter 2 – 26. syyskuuta
 • Phantom Pups – 30. syyskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.