Uusimmat

Netflixin uusi Resident Evil -sarja on saanut täystyrmäyksen katsojilta

18.07.2022 10:15 Muropaketin toimitus

Resident Evil tv-sarja on Netflixin heikoimmin menestyneitä peleihin perustuvia sarjoja, ainakin arvosanojen mukaan.

Netflixin uusi Resident Evil -tv-sarja saapui suoratoistopalveluun viime torstaina koko ensimmäisen kauden voimin, mutta etukäteen kiinnostusta herättänyt sarja ei näytä tehneen hyvää vaikutusta juuri keneenkään. Kuten Video Games Chronicle uutisoi, on sarjalla kehnot pisteet Rotten Tomatoesissa, ja Metacriticissä menee vielä huonommin.

Nyt kun katsojat ovat ehtineet sarjaa kokeilemaan, on Resident Evilin katsoja-arvosana vain 25% Rotten Tomatoesissa, ja umpisurkea 1,9 Metacriticissä. Jälkimmäisessä arvosanoja on annettu vasta reilut 100, mutta Rotten Tomatoesissa arvion on käynyt antamassa jo yli 1100 käyttäjää.

Ehkäpä eniten katsojat moittivat Resident Eviliä siitä, ettei sarja tee oikeutta peleille. Lopputulosta kutsutaan myös sekavaksi ja liian hitaaksi. Kriitikot ovat olleet hieman suopeampia, mutta 51% Rotten Tomatoesissa ja 53 pistettä Metacriticissä on kaukana arvostelumenestyksestä.

Kuten VGC huomauttaa, on Resident Evil menestynyt paljon huonommin kuin monet muun Netflixin tuottamat peleihin perustuvat tv-sarjat. Erityisesti Castlevania-animaatio sekä hittisarja The Witcher ovat nousseet kehutuiksi tv-sarjoiksi. Resident Evil jää pisteissä kauas niiden taakse.

Muropaketin arviossa uutta tv-sarjaa kritisoidaan muun muassa tylsyydestä, ennalta-arvattavasta tarinasta, poukkoilusta kahden aikalinjan välillä, sekä hahmoista jotka tuntuvat idiooteilta. Arviomme voit lukea linkin takaa.

LUE MYÖS: Arvostelu Netflixin uusi Resident Evil on epätasainen tv-sarja, jossa tehdään koko joukko typeriä päätöksiä