Uusimmat

Netflixin uusi toimintaelokuva on ”parin tähden tusinaviihdettä”, mutta nousi silti TOP 10 -listan kärkeen

06.06.2022 07:24 Muropaketin toimitus

Stranger Thingsin neljäs kausi on muodostunut odotetusti Netflixin sarjapuolen kestohitiksi, eikä suostu liikkumaan TOP 10 -listan kärjestä. Elokuvasektorilla on tuulisempaa.

Netflixin katsotuin elokuva on mennyt taas vaihtoon. Viime viikolla Top Gun (1986) onnistui kampeamaan TOP 10 -listan kärkeen hetkeksi, mutta Run (2020) pudotti sen nopeasti. Nyt Runin edelle on kirinyt Netflixin omaa tuotantoa oleva Interceptor (2022), joka lisättiin palveluun perjantaina.

Matthew Reillyn ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Interceptorissa syrjäisen ohjuspuolustusaseman viimeinen upseeri käy elämänsä taisteluun vastassaan terroristiryhmä, joka uhkaa Yhdysvaltoja 16 varastetulla ydinaseella.

Elsa Patakyn ja Luke Braceyn tähdittämä toimintatrilleri on kuitattu useimmissa arvioissa parin tähden tusinaviihteeksi. Tarjolla ei siis ole mitään, mikä pitäisi ehdottomasti katsoa. Toisaalta vain puolentoista tunnin mittainen rymistely palvelee todennäköisesti hyvin niitä, jotka kaipaavat hetkeksi aivotonta todellisuuspakoa ennen seuraavaa työpäivää.

Tällaista on tarjolla:

Netflixin koko TOP 10 -lista näyttää nyt tältä:

1. Interceptor
2. Run
3. Top Gun
4. After We Collided
5. Senior Year
6. Wander
7. Täydellinen yhdistelmä
8. Toscana
9. Antebellum
10. Too Close For Christmas

Muropaketin uusimmat