Uusimmat

Netflixin uusimman sarjan jaksot voi katsoa missä järjestyksessä tahansa

04.01.2023 09:22 Muropaketin toimitus

Netflix näyttää Kaleidoscope-sarjan jaksot katsojalle satunnaisessa järjestyksessä.

Netflixin Kaleidoscope-sarjan pääosanesittäjä Giancarlo Esposito kehuu TV Linen jutussa sarjan kikkailuideaa. Vuoden ensimmäisenä päivänä tarjolle tulleen Ocean’s Eleven -tyyppisen sarjan ideana on se, että jaksot voi katsoa missä järjestyksessä tahansa.

Tarjolla ei harmi kyllä ole näppärästä ideasta huolimatta kovin kummoinen tekele. Kaleidoscopen Rotten Tomatoesin kriitikkoprosentti on tällä hetkellä vain 35.

”Sarja vie katsojan pois mukavuusalueeltaan. Tähän on pakko kiinnittää kunnolla huomiota, koska koko ajan tapahtuu pikkujuttuja, joiden voi kuvitella olevan merkityksettömiä. Ne ovat kuitenkin vihjeitä mysteerin ratkaisemiseksi. Kaleidoscope ei ole sarja jota katsoessa voi samalla vaikka tiskata tai tehdä jotain muuta.”

Eric Garcian luomassa kahdeksanosaisessa minisarjassa esiintyvät myös muun muassa Rufus Sewell, Paz Vega, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Tati Gabrielle ja Peter Mark Kendall.

Vaikka Netflix arpookin jaksot katsojalle satunnaisessa järjestyksessä, niin palvelu näyttää White-nimisen jakson kaikille viimeisenä.

Tilaa Muropaketin uutiskirje ja osallistut Honor 70 5G:n arvontaan (arvo 599 €)