Uusimmat

Netflixin uusin sarja voi aiheuttaa painajaisia, mutta kriitikot kehuvat sitä isosti – Rotten Tomatoesissa ”tuoreusaste” on nyt 100%

31.01.2022 05:37 Muropaketin toimitus

Netflix-uutuus All of Us Are Dead on ollut kriitikoiden mieleen, eikä muukaan yleisö sitä kohti ole räkinyt, vaikka monelle keskivertokatsojalle sarjan veri ja suolenpätkät voivat olla liikaa.

Kuten taannoin uutisoimme, Netflix panostaa tänä vuonna reippaasi Etelä-Koreassa tuotettuihin sarjoihin ja elokuviin. Maasta on lähtöisin myös brutaali zombisarja All of Us Are Dead eli Jigeum Uri Hakgyoneun, jonka ensimmäinen tuotantokausi saapui Netflixiin perjantaina 28. tammikuuta.

K16-ikärajan Suomessa saanut All of Us Are Dead on kerännyt hyvin kehuja kriitikoilta: Rotten Tomatoes -sivustolla jopa 100 prosenttia kriitikoista on rankannut sarjan tässä vaiheessa ”tuoreeksi”. On tosin hyvä huomauttaa, että arvioita on tässä vaiheessa summattu vasta yhdeksän, eli arvosana tulee varmasti vielä laskemaan. Muu yleisö on antanut All of Us Are Deadille siunauksensa noin 90-prosenttisesti.

Kehuja on kertynyt myös IMDb:ssa, jossa All of Us Are Deadin arvosanojen keskiarvo on kirjoitushetkellä 7,7/10.

Alla traileri Yoon Chan-youngin, Park Ji-hoon, Cho Yi-hyunin, Park Solomonin ja Yoo In-soon tähdittämästä uutuussarjasta, joka nousi viikonloppuna Suomen Netflixin TOP 10 -listan kärkeen.