UUSIMMAT

Netflixin uutuudet helmikuussa: Nightflyers, Dirty John, The Umbrella Academy, Velvet Buzzsaw…

31.01.2019 17:01 | Muropaketin toimitus

Netflixin helmikuu tarjoaa muun muassa tieteissarja Nightflyersin, supersankarisarjakuvaan pohjautuvan The Umbrella Academyn, Eric Banan ja Connie Brittonin tähdittämän rikossarjan Dirty John sekä Velvet Buzzsaw -trillerin, joka pääosassa nähdään Jake Gyllenhaal.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat:

Aina noita (Siempre Bruja), kausi 1 – 1. helmikuuta
Latinosarjassa nuori noita matkustaa 1600-luvulta tulevaisuuteen pelastamaan rakastamansa miehen, mutta ensin hänen pitää sopeutua nykyajan Cartagenaan ja kukistaa häijy viholinen.

Nightflyers, kausi 1 – 1. helmikuuta
George R.R. Martinin novelleihin pohjautuvassa, 10-osaisessa tieteissarjassa tiedemiehet ja telepaatti matkustavat tyhjiöön salaisuuksien täyteisellä avaruusaluksella, kun ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla.

Juhlat (Russian Doll), kausi 1 – 1. helmikuuta
Nadia joutuu kohtaamaan kuolevaisuutensa silmästä silmään kun hän jää jumiin aikasilmukkaan ja kokee kohtalokkaat synttärijuhlansa New Yorkissa yhä uudelleen..

Tauko (The Break), kausi 2 – 9. helmikuuta
Belgialaisessa rikosjännärissä tuskallista menetystä sureva poliisi muuttaa takaisin rauhalliseen kotikaupunkiinsa. Hänet vedetään mukaan murhajuttuun, joka tuo esiin synkkiä salaisuuksia.

Dirty John, kausi 1 – 14. helmikuuta
Dirty John on tositapahtumiin perustuva kahdeksanosainen rikossarja, jossa pääosia näyttelevät Eric Bana ja Connie Britton. Sarja pohjautuu Los Angeles Timesin samannimiseen podcastiin ja kertoo nettideittailusta alkaneesta suhteesta, joka muuttuukin vaaralliseksi. Trilleri on seksikäs, provosoiva ja karmiva tarina tapahtumista, jotka päätyivät lehtien otsikoihin ja järkyttivät koko maailmaa.

Dating Around, kausi 1 – 14 helmikuuta
Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa jokaisessa jaksossa yksi tosielämän sinkku flirttailee ja mokailee viisillä ensitreffeillä. Hän tarkoituksensa on löytää joku toisien treffien arvoinen.

The Umbrella Academy – 15. helmikuuta
Dark Horsen julkaisemaan, Gerard Wayn käsikirjoittamaan sarjakuvaan perustuva The Umbrella Academy on tarina superongelmallisesta supersankariperheestä, jolla on kahdeksan päivää koota itsensä, selvittää isän kuolema ja pelastaa maailma. Keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Ellen Page, Tom Hopper, Robert Sheehan, Mary J. Blige ja Colm Feore.

Uraäidit (Workin’ Moms), kausi 1 – 22. helmikuuta
Neljän naisen äitiysloma päättyy ja he palaavat töihin yrittäen selviytyä lapsista, pomoista, rakkaushuolista ja elämästä nykypäivän Torontossa. Kanadalaisen komediasarjan pääosassa nähdään sarjan luoja Catherine Reitman.

Go! Vive A Tu Manera, kausi 1 – 22. helmikuuta
Argentiinalaisessa lastensarjassa erityislahjakas Mia saa apurahan maineikkaaseen tanssikouluun, mutta pian alkavat kahnaukset koulun omistajan suositun ja trendikkään tyttären kanssa.

Suburra, kausi 2 – 22. helmikuuta
Samat rikolliset, uudet liittolaiset. Vallanjano kasvaa kasvamistaan. Italialaisessa rikossarjassa pähkäillään, kuka ottaa Rooman haltuunsa?

Shadowhunters: The Mortal Instruments, kausi 3b – 26. helmikuuta
Cassandra Claren fantasiaromaaneihin perustuvat Clary Frayn seikkailut enkeleiden, demoneiden, vampyyrien ja ihmissusien keskuudessa päättyvät yllättävään ja jännittävään ratkaisuun.

Tulossa myös:
!Nailed It! Mexico – 8. helmikuuta
Unauthorized Living – 8. helmikuuta
One Day At A Time: Season 3 – 8. helmikuuta
Flavorful Origins: Chaoshan Cuisine – 11. helmikuuta
The Big Family Cooking Showdown, kausi 2 – 22. helmikuuta
Chef’s Table, osa 6 – 22. helmikuuta
Van Helsing, kausi 3 – 25. helmikuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat elokuvat ja dokumentit:

Dear Ex – 1. helmikuuta
Kiinalaisessa elokuvassa teinipoika joutuu keskelle jääräpäisen äitinsä ja vapaamielisen miehen riitaa, kun selviää, että mies on pojan hiljattain kuolleen isän henkivakuutuksen edunsaaja.

Velvet Buzzsaw – 1. helmikuuta
Velvet Buzzsaw on trilleri, joka sijoittuu Los Angelesin taidemaailmaan. Huippusuositut taiteilijat ja varakkaat keräilijät maksavat hirveän hinnan, kun taide ja kaupallisuus joutuvat törmäyskurssille. Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Toni Collette, Zawe Ashton, Tom Sturridge, Natalia Dyer, Daveed Diggs, Billy Magnussen ja John Malkovich näyttelevät Dan Gilroyn käsikirjoittamassa ja ohjaamassa, surrealistisessa elokuvassa.

El Árbol De La Sangre – 8. helmikuuta
Espanjalaisessa draamaelokuvassa nuoren pariskunnan kirjoittaessa tarinaa perheidensä yhteisestä historiasta molemmat paljastavat sukulaistensa synkät salaisuudet, ja toinen tekee kivuliaan tunnustuksen.

High Flying Bird – 8. helmikuuta
NBA:n työsulku keskeyttää pelit ja agentti laatii rohkean suunnitelman pelastaakseen ison aloittelevan asiakkaansa uran ja horjuttaakseen liigan valtarakenteita. Elokuvan on ohjannut Steven Soderbergh ja sen pääosissa nähdään Zazie Beetz, Melvin Gregg, Sonja Sohn, Zachary Quinto, Kyle MacLachlan ja Bill Duke.

Remastered: Sam Cooken kaksi kuolemaa (Remastered: The Two Killings Of Sam Cooke) – 8. helmikuuta
Sam Cooke nousi tähdeksi soul-laulajana. Hän puhui avoimesti mustien kansalaisoikeuksien puolesta, mikä saattoi johtaa hänen kuolemaansa vain 33-vuotiaana. Elämänkerrallisessa dokumentissa tutkitaan hänen uraansa ja kuolemaansa.

The Break Upperers – 15. helmikuuta
Australialaisessa komediassa bestikset Jen ja Mel televät armotta lopun kenen tahansa romanssista jos hinnasta sovitaan. Ystävyys on kariutua kun toinen heistä kehittää itselleen omantunnon.

Paddleton – 22. helmikuuta
Saatuaan diagnoosin loppuvaiheessa olevasta syövästä keski-ikäinen Michael pyytää naapuriaan Andya auttamaan häntä itsemurhassa ennen kuin tauti tappaa hänet. Mustan komedian pääosissa nähdään Mark Duplass ja Ray Romano.

Pariisi on meidän (Paris Is Us) – 22. helmikuuta
Unelmat ja todellisuus törmäävät, kun nuori nainen luovii myrskyisässä parisuhteessaan kasvavien yhteiskunnan paineiden, mielenosoitusten ja tragedioiden Pariisissa.

Isn’t It Romantic – 28. helmikuuta
Romantiikkaan skeptisesti suhtautuva arkkitehti herää yhtäkkiä romanttisen komedian maailmasta, jossa kaikki on kammottavan täydellistä. Pääosissa nähdään Rebel Wilson, Liam Hemsworth ja Adam DeVine.

Komediaspesiaalit:

Ray Romano: Right Here, Around The Corner – 5. helmikuuta
Ken Jeong: You Complete Me, Ho – 14. helmikuuta

Lapsille:

Free Rein: Valentine’s Day – 1. helmikuuta
True: Happy Hearts Day – 1. helmikuuta
The Epic Tales Of Captain Underpants, kausi 2 – 8. helmikuuta
Kevin Hart’s Guide To Black History – 8. helmikuuta
The Dragon Prince, kausi 2 – 15. helmikuuta

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset voivat olla mahdollisia.

Muropaketin uusimmat