Netflixin uutuudet joulukuussa: Odotettu The Witcher alkaa, Ryan Reynolds toimintasankarina, Oscareihin tähtäävä Marriage Story…

30.11.2019 20:00 | Muropaketin toimitus

Joulukuussa Netflixissä alkaa monen hartaasti odottama, Henry Cavillin tähdittämä fantasiasarja The Witcher. Häiriinnyttävä You puolestaan jatkuu toisen kauden myötä. Elokuvapuolella tulossa on muun muassa Scarlett Johanssonin ja Adam Driverin tähdittämä Marriage Story sekä Michael Bayn ohjaama 6 Underground, jonka pääosaa esittää Ryan Reynolds.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat:

Apache: Carlos Tevezin elämä (Apache: La vida de Carlos Tevez), kausi 1 – 5. joulukuuta
Carlos Tevezin elämän kaunistelematon dramatisointi kuvaa hänen nousuaan jalkapallotähdeksi Argentiinan Fuerte Apachen karuista oloista.

V Wars, kausi 1 – 5. joulukuuta
Nopeasti leviävä sairaus, joka muuttaa uhrinsa verta imeviksi pedoiksi, asettaa parhaat ystävykset eri puolille taistelussa ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta. Jonathan Maberryn ja Alan Robinsonin sarjakuvaan pohjautuvassa sarjassa nähdään muun muassa Ian Somerhalder, Adrian Holmes ja Jacky Lai.

Jouluksi kotiin (Home for Christmas), kausi 1 – 5. joulukuuta
Kaikilla muilla on oma rakas, jonka voi kaapata kainaloon suvun joulunviettoon. Kaikilla muilla paitsi Johannella. Välttääkseen utelut rakkauselämästään Johanne ryhtyy etsimään jouluksi täydellistä treffikumppania.

Triad Princess, kausi 1 – 6. joulukuuta
Järjestettyään itselleen keikan julkisuuden henkilön henkivartijana triadimafian villi tytär rakastuu ja sekoittaa tv-tähden elämän.

Joulun päivät (Three Days of Christmas), kausi 1 – 6. joulukuuta
Espanjalaisessa draamasarjassa neljä sisarusta joutuu keskelle perhedraamaa ja salaisuuksia kolmena eri ajanjaksona, mutta kuitenkin aina jouluna.

Virgin River, kausi 1 – 6. joulukuuta
Uutta alkua etsivä erikoissairaanhoitaja muuttaa pois Los Angelesista etäiseen Pohjois-Kalifornian kaupunkiin ja hämmästyy siitä, mitä – ja kenet – hän löytää.

Soundtrack, kausi 1 – 18. joulukuuta
Romanttisessa musikaalidraamassa seurataan rakkaustarinoita, jotka punovat yhteen monenkirjavan ihmisjoukon kohtalot nykypäivän Los Angelesissa.

Il était une seconde fois, kausi 1 – 19. joulukuuta
Ranskalaisessa draamasarjassa erosta toipuva Vincent Dauda saa erikoisen, mystisen paketin, jonka avulla hän saattaisi pystyä vikittelemään ex-tyttöystävänsä Louisen takaisin.

The Witcher – Noituri, kausi 1 – 20. joulukuuta
Noita Geralt on mutatoitunut hirviönmetsästäjä, joka yrittää löytää paikkansa maailmassa, jossa ihmiset osoittautuvat usein petoja pahemmiksi. Pääosaa fantasiasarjassa esittää Henry Cavill.

You, kausi 2 – 26. joulukuuta
Synkän draamasarjan toisella kaudella Joe (Penn Badgley) viettää hiljaiseloa ja piilottelee exältään Los Angelesissa. Voiko hän päästä eroon synkästä menneisyydestään ja aloittaa alusta, tällä kertaa oikean naisen kanssa?

Kohtalon liekit (Le Bazar de la Charité), kausi 1 – 26. joulukuuta
Identiteettivarkaus, kielletty rakkaus, petos ja emasipaatio mullistavat kolmen naisen kohtalon keskellä tuhoisaa tulipaloa vuoden 1897 Pariisissa.

The Gift, kausi 1 – 27. joulukuuta
Arkeologi löytää anatolialaisilta raunioilta mystisen yhteyden nuoreen maalariin (Beren Saat), joka alkaa penkoa menneisyytensä saloja.

Naapuri, kausi 1 – 31. joulukuuta
Aikuistumisen ja tyttöystävänsä kanssa kipuilevasta Javierista tulee yllättäen supersankari. Espanjalainen komediasarja perustuu Santiago Garcían ja Pepo Pérezin sarjakuvaan.

Tulossa myös:
Taikuri turneella (Magic for Humans), kausi 2 – 4. joulukuuta
Valittu (The Chosen One), kausi 2 – 6. joulukuuta
Fuller House, kausi 5 – 6. joulukuuta
Chief of Staff, kausi 2 – 17. joulukuuta
Ultraviolet, kausi 2 – 19. joulukuuta
Lost in Space, kausi 2 – 24. joulukuuta
Terrace House: Tokyo 2019-2020, osa 2 – 24. joulukuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat elokuvat:

Dead Kids – 1. joulukuuta
Filippiiniläisessä trillerissä sosiaalisesti kömpelö teini lyöttäytyy sopeutumattomien porukkaan. Ryhmä suunnittelee koulun rikkaan ja pöyhkeän kingin sieppausta, mutta juoni saa vaarallisen käänteen.

Kristuksen ensimmäinen kiusaus (Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo) – 3. joulukuuta
Kolmenkympin rajapyykin saavuttava Jeesus tuo yllätysvieraan tapaamaan perhettään. Näin sekopäinen jouluspesiaali voi olla vain Porta dos Fundos -koomikkoryhmän käsialaa.

Viimeinen kankkunen (Especial de Natal Porta dos Fundos: Se beber, não ceie) – 3. joulukuuta
Porta dos Fundos -koomikkoryhmän sekoilussa apostolit heräävät viimeisen ehtoollisen jälkeisenä päivänä krapulaisina. Heillä ei ole muistikuvia edellisillasta ja kaiken huipuksi Jeesus (Fábio Porchat) on kadonnut.

Jouluprinssi: Kuninkaallinen vauva (A Christmas Prince: The Royal Baby) – 5. joulukuuta
Aldovia saa parhaan mahdollisen joululahjan: kuninkaallisen vauvan. Kuningatar Amberin (Rose McIver) pitää kuitenkin ensin ratkaista kuninkaallinen arvoitus ja pelastaa koko valtakulta.

Tanssi tähtiin (Let’s Dance) – 4. joulukuuta
Lahjakkaan mutta epävarman hiphop-tanssijan seurue hajoaa ja hän alkaa opettaa pariisilaisessa huipputason balettikoulussa, jossa hän ihastuu lupaavaan ballerinaan.

Marriage Story – 6. joulukuuta
Ytimekäs ja myötätuntoinen kuvaus murenevasta avioliitosta ja perheestä, joka pitää yhtä. Oscar-ehdokas Noah Baumbachin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda ja Ray Liotta.

6 Underground – 13. joulukuuta
Lavastettuaan oman kuolemansa IT-miljardööri värvää kansainvälisen joukon mukaan uhkarohkeaan ja veriseen tehtävään aikeenaan kukistaa julma itsevaltias. Michael Bayn ohjaaman toimintaelokuvan pääosaa esittää Ryan Reynolds.

Kaksi paavia (The Two Popes) – 20. joulukuuta
Katolisen kirkon historian käännekohtaa kainostelematta tarkastelevan elokuvan pääosissa ovat Anthony Hopkins ja Jonathan Pryce. Elokuvan on ohjannut Fernando Meirelles (City of God) ja käsikirjoittanut Anthony McCarten (Darkest Hour).

Pedron toinen mahdollisuus (Como caído del cielo) – 24. joulukuuta
Meksikolaisessa musikaalielokuvassa maineikas näyttelijä-laulaja Pedro Infante lähetetään takaisin maan päälle imitaattorin ruumiissa, jotta hän karistaisi naistenmiehen tapansa ja ansaitsisi taivaspaikan.

Tulossa mahdollisesti myös:
The App – 26. joulukuuta
Hot Gimmick: Girl Meets Boy – 28. joulukuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat dokumentit:

The Confession Killer, minisarja – 6. joulukuuta
Henry Lee Lucas tunnetaan Yhdysvaltain kuuluisimpana sarjamurhaajana. Dokumenttisarja tutkii totuutta ja sen kammottavia seuraamuksia.

Näpit irti kissoista: Nettitappajan jäljillä (Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer), minisarja – 18. joulukuuta
Kieroutuneen rikollisen internetissä julkaisemat videot eläinten tappamisesta johtavat amatööritutkijat vaaralliseen ihmisjahtiin.

Ratsian jälkeen (After The Raid) – 19. joulukuuta
Pienessä tennesseeläisessä kaupungissa tehty maahanmuuttajaratsia jättää auki kysymyksiä oikeudesta ja inhimillisyydessä. Dokumenttielokuva.

Kevin Hart: Don’t F**k This Up – 27. joulukuuta
Kuusiosaisessa dokumenttisarjassa koomikkotähti Kevin Hart dokumentoi avioliittonsa ja uransa suhdannevaihteluita ja yrittää samalla rakentaa brändiään, innostaa tiimiään ja hallita kaaosta.

Komediaspesiaalit:

Tiffany Haddish: Black Mitzvah – 3. joulukuuta
Astronomy Club: The Sketch Show – 6. joulukuuta
Amit Tandon: Family Tandoncies – 9. joulukuuta
Michelle Wolf: Joke Show – 10. joulukuuta
Jack Whitehall: Christmas with my Father – 2019
Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America! – 17. joulukuuta
John Mulaney & The Sack Lunch Bunch – 24. joulukuuta
The Degenerates: Season 2 – 31. joulukuuta

Anime, lapsille ja koko perheelle:

Team Kaylie, osa 2 – 2. joulukuuta
Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas – 6. joulukuuta
Teasing Master Takagi-san, kausi 2 – 6. joulukuuta
A Family Reunion Christmas – 9. joulukuuta
Carole & Tuesday, osa 2 – 24. joulukuuta
Fast & Furious Spy Racers – 26. joulukuuta
Alexa & Katie, kausi 3 – 30. joulukuuta
The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened – 30. joulukuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.