Uusimmat

Netflixin uutuudet lokakuussa: Breaking Bad -elokuva El Camino, Steven Soderberghin uutuus, Paul Ruddin komediasarja…

30.09.2019 17:00 Muropaketin toimitus

Netflixin tarjonta on lokakuussa perinteisen runsas ja Halloweenin läheisyys tuo ohjelmistoon runsaasti kauhua. Odotetuimpia uutuuksia lokakuussa ovat varmastikin Breaking Bad -elokuva El Camino sekä Steven Soderberghin ohjaama, Meryl Streepin, Gary Oldmanin ja Antonio Banderasin tähdittämä The Laundromat. Uutuussarjojen puolella nähdään muun muassa Paul Ruddin tähdittämä Living with Myself.

Netflixin alkuperäissarjat lokakuussa:

El Dragón – Soturin paluu, kausi 1 – 4. lokakuuta
Liikemies palaa Tokiosta kotimaahansa Meksikoon noustakseen isoisänsä seuraajaksi kartellin johtoon, mutta saa vastaansa kaksi vallanhaluista kilpailijaa.

Raising Dion, kausi 1 – 4. lokakuuta
Nuori poika yrittää saada uudet voimansa hallintaansa. Yksinhuoltajaäiti yrittää suojella poikaansa. Yhden perheen ympärillä pyörii vaarallisia salaisuuksia, salaliittoja ja mysteerejä. Sarjan pääosissa nähdään Alisha Wainwright, Ja’Siah Young ja Michael B. Jordan.

Rhythm + Flow, kausi 1 – 9. lokakuuta
Hiomattomat timantit pistävät parastaan hiphop-ikonien Cardi B:n, Chance the Rapperin ja T.I. TIP Harrisin edessä. Koe-esiintymisen läpäisevät artistit pääsevät tiputtamaan riimejä battleissa ja cyphereissä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus monelle, mutta totaalisen mullistava vain yhdelle. Rhythm + Flow julkaistaan keskiviikkona 9. lokakuuta, ja uudet jaksot heitetään kehiin keskiviikkona 16. ja 23. lokakuuta.

Haunted, kausi 2 – 11. lokakuuta
Amerikkalaisessa kauhusarjassa oikeat ihmiset kertovat ystävilleen ja sukulaisilleen menneisyytensä karmivia tositarinoita, joita esitetään hyytävinä dramatisointeina.

Plan Coeur, kausi 2 – 11. lokakuuta
Ranskalaisessa sarjassa Elsa palaa kuukausien jälkeen Pariisiin sen jälkeen, kun on sanonut hyvästit parhaille ystävilleen. Syyllisyys kuitenkin kalvaa häntä.

Toon, kaudet 1-2 – 18. lokakuuta
Nettihitiksi levinnyt video nostaa erakkomaisen ja hieman tumpelon mainossäveltäjä Toonin kuuluisuuteen. Hollantilaissarjassa seurataan, miten hän selviää showbisneksen karikoissa.

Avlu, osa 1 – 18. lokakuuta
Tiivistunnelmaisessa rikossarjassa Deniz panee väkivaltaisen miehensä päiviltä ja joutuu vankilaan. Siellä hän huomaa pian joutuneensa ikävästi kahden vihamielisen jengipomon väliin.

Baby, kausi 2 – 18. lokakuuta
Missä vaiheessa heidän salainen elämänsä ei ole enää leikkiä? Italialaisen teinidraamasarjan toinen kausi jatkuu uusilla hahmoilla, vaikeilla päätöksillä ja uusilla salaisuuksilla

Kukkatalo (La casa de las flores), kausi 2 – 18. lokakuuta
Meksikolaisessa mustassa komediassa de la Moran perhe suree menetystään ja koittaa selvitä yrityksen myynnistä, samalla kun punoo kostoa ja sekoittaa itsensä romanttisiin katastrofeihin.

Living with Yourself, kausi 1 – 18. lokakuuta
Amerikkalaisessa draamakomediasarjassa elämän ja rakkauden lopen uuvuttama mies (Paul Rudd) käy läpi salaperäisen erikoishoidon, jonka tuloksena hän huomaa muuttuneensa paremmaksi itsekseen.

Brotherhood, kausi 1 – 25. lokakuuta
Suoraselkäinen asianajaja (Naruna Costa) joutuu eettisten kysymysten eteen kuullessaan, että hänen veljensä (Seu Jorge) johtaa nousevaa brasilialaista rikollisjaostoa.

Nailed It! Ranska (C’est du gâteau!), kausi 1 – 25. lokakuuta
Nailed it! lähtee Ranskaan, jossa katastrofeja pelkäämättömät amatöörit tekevät kilpaa syötäviä ihmeitä. Sarjaa juontavat koomikko Artus ja keittiömestari Noémie Honiat.

Daybreak, kausi 1 – 24. lokakuuta
Maailmanloppu tuli. Tarttukaa siis miekkoihinne ja liekinheittimiinne, niin polkaistaan show käyntiin. Mad Max -tyylisten jengien ja zombien hallitsemaan post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuvassa humoristisessa sarjassa syrjäytynyt teini etsii kadotettua rakastaan.

Prank Encounters, kausi 1 – 25. lokakuuta
Kun tavalliset ihmiset päätyvät kauhuleffaan, on luvassa karmeita järkytyksiä ja hupaisia paljastuksia. Piilokameraohjelmaa juontaa Stranger Thingsista tuttu Gaten Matarazzo.

Brigada Costa del Sol, kausi 1 – 25. lokakuuta
Espanjalaisessa rikossarjassa seurataan ensimmäisen huumepoliisitiimin toimia 1970-luvun puolivälin Espanjassa.

Nailed It! Espanja (Niquelao!), kausi 1 – 25. lokakuuta
Nailed it! purjehtii Espanjaan, jossa aloittelijat yrittävät välttyä fiaskolta leipoessaan. Sarjan juontavat La Terremoto de Alcorcón ja keittiömestari Christian Escribá.

The Kominsky Method, kausi 2 – 25. lokakuuta
Michael Douglasin ja Alan Arkinin tähdittämä komediasarja palaa toisen kauden ja kahdeksan jakson myötä. Vierailevina tähtinä nähdään Jane Seymour ja Paul Reiser.

Nowhere Man, kausi 1 – 31. lokakuuta
Teloitustaan odottava mies kokee oudon kohtaamisen jälkeen vaihtoehtoisia aikalinjoja ja pakenee vankilasta suojellakseen perhettään.

Tulossa myös:
Big Mouth, kausi 3 – 4. lokakuuta
Riverdale, kausi 4 – 10. lokakuuta alkaen
Insatiable, kausi 2 – 11. lokakuuta
Lihansyöjä (MeatEater), kausi 8 – 18. lokakuuta
Sisustussuunnittelun mestarit (Interior Design Masters), kausi 1 – 18. lokakuuta
Monzon, kausi 1 – 25. lokakuuta
My Next Guest with David Letterman and Shah Rukh Khan – lokakuussa
Flavorful Origins: Yunnan Cuisine – 30. lokakuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat elokuvat:

Sinkut (Ready to Mingle – Solteras) – 2. lokakuuta
Meksikolaisessa romanttisessa komediassa sulhasensa hylkäämä Ana osallistuu parinhakukurssille, joka on tarkoitettu miestä etsiville sinkkunaisille.

In the Tall Grass – 4. lokakuuta
Raskaana oleva nainen ja hänen veljensä kuulevat pojan avunhuutoja. He lähtevät etsimään poikaa korkeasta ruohikosta, mutta sieltä pois pääseminen voikin olla mahdotonta. Vincenzo Natalin ohjaama elokuva pohjautuu Stephen Kingin ja Joe Hillin pienoisromaaniin.

El Camino: A Breaking Bad Movie – 11. lokakuuta
Vince Gilliganin ohjaama El Camino: Breaking Bad -elokuva jatkaa suoraan siitä, mihin Breaking Bad -sarja päättyi. Aaron Paul nähdään taas Jesse Pinkmanin roolissa.

Wolkenbruchin sydämen valittu (Wolkenbruchs wunderliche Reise in die Arme einer Schickse) – 11. lokakuuta
Mottia painostetaan menemään naimisiin kunnollisen ortodoksijuutalaisen naisen kanssa. Hän kuitenkin rakastuu yllättäen luokkatoveriinsa, jota hänen äitinsä ei hyväksyisi.

La influencia – 11. lokakuuta
Espanjalaisessa kauhuelokuvassa Alicia palaa lapsuudenkotiinsa auttamaan siskoaan heidän koomassa olevan äitinsä hoidossa ja joutuu kohtaamaan vanhan pimeyden voiman, joka uhkaa nyt hänen lastaan.

Fractured – 11. lokakuuta
Ray (Sam Worthington) ja Joanne Monroen (Lily Rabe) tytär loukkaantuu onnettomuudessa, ja he vievät hänet nopeasti lähimmän sairaalan ensiapuun. Äiti ja tytär lähetetään uusiin kokeisiin, mutta sitten he katoavat ja niin katoavat myös kaikki merkinnät heidän käynnistään sairaalassa. Rayn huoli muuttuu epätoivoksi, kun hän yrittää löytää perheensä ja selvittää, mitä heille tapahtui.

The Forest of Love – 11. lokakuuta
Huijari ja aloitteleva kuvausryhmä tunkevat itsensä kahden surun murtaman naisen elämään. Japanilaisessa elokuvassa mikään kuitenkaan ei ole sitä, miltä ensin näyttää.

Lähiön kasvatit (Banlieusards) – 12. lokakuuta
Kolme veljestä – gangsteri, opiskelija ja herkässä vaiheessa oleva teini – oppivat lähiöelämän kovia läksyjä ja etsivät kukin oman tapansa selviytyä ranskalaisessa draamaelokuvassa.

Eli – 18. lokakuuta
Ciarán Foyn ohjaamassa kauhuelokuvassa nuori poika sairastaa tuntematonta sairautta, jonka vuoksi hänet on eristettävä muusta maailmasta. Hänen vanhempansa lähettävät hänet kokeelliseen terapiaan, jonka pitäisi parantaa hänet, mutta pian häntä alkavat piinata kokemukset, jotka saavat hänet epäilemään kaikkia ympärillään.

Seventeen – 18. lokakuuta
Espanjalaisessa draamakomediassa 17-vuotias poika karkaa nuorisovankilasta ja lähtee etsimään terapiakoiraansa. Alkaa matka Cantabrian halki, jolla poika pyrkii saamaan jälleen yhteyden veljeensä ja isoäitiinsä.

The Laundromat – 18. lokakuuta
Leski (Meryl Streep) tutkii vakuutuspetosta, jonka johtolangat vievät kahden Panama Cityssä toimivan, maailman talousjärjestelmää hyväksikäyttävän juristin jäljille (Gary Oldman ja Antonio Banderas). Elokuvan on ohjannut Steven Soderbergh.

Wounds – 18. lokakuuta
Baarimikko Will poimii maasta tappelun jälkeen pudonneen puhelimen ja alkaa saada pahaenteisiä viestejä. Pian hän joutuukin keskelle painajaista. Kauhuelokuvan pääosissa nähdään Armie Hammer, Dakota Johnson ja Zazie Beetz.

Dolemite Is My Name – 25. lokakuuta
Hollywoodin ulkopuolelle suljettu monilahjakas Rudy Rae Moore päätti tehdä itse elokuvansa, kuten vuoden 1975 blaxploitaatioleffan Dolemite. Moorena nähdään Eddie Murphy.

Rattlesnake – 25. lokakuuta
Salaperäinen muukalainen pelastaa tytön kuolettavalta käärmeenpuremalta, mutta nyt tämän yksinhuoltajaäiti joutuu maksamaan palveluksesta järkyttävällä tavalla. Kauhuelokuvan keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Carmen Ejogo, Theo Rossi ja Emma Greenwell.

Tulossa myös:
Upstarts – 18. lokakuuta

Dokumentit:

Laittomana siirtolaisena Yhdysvalloissa (Living Undocumented), kausi 1 – 2. lokakuuta
Selena Gomezin tuottama dokumenttisarjassa seurataan kahdeksaa laittomasti Yhdysvalloissa olevaa perhettä.

Rotten, kausi 2 – 4. lokakuuta
Dokumenttisarja pureutuu syvälle ruoan tuotantoketjuun ja paljastaa ravinnostamme epämiellyttäviä totuuksia. Toisella kaudella tutkitaan salaisuuksia muun muassa sokerin, suklaan ja avokadojen taustalla.

Ghosts of Sugar Land – 16. lokakuuta
Teksasilaisten amerikkalaismuslimien porukka järkyttyy, kun yksi heistä liittyy Isisiin. Dokumenttielokuvassa he pohtivat ystävänsä kohtaloa ja sitä, miksi tämä valitsi elämän ääriliikkeessä.

Tell Me Who I Am: Lewisin veljesten tarina – 18. lokakuuta
Alex Lewis menetti muistinsa 18-vuotiaana, minkä jälkeen hän joutuu luottamaan kaksoisveljeensä Marcusiin tämän opettaessa hänelle uudestaan, kuka hän on. Marcus kuitenkin piilottaa häneltä synkän perhesalaisuuden, joka tulee vainoamaan heitä vuosikymmeniä myöhemmin.

Vaihtoehto luonnonvalinnalle (Unnatural Selection), kausi 1 – 18. lokakuuta
Geenien muokkaamisen ja tekoälytutkimuksen pioneerit törmäävät eettisiin ja teknologisiin haasteisiin, jollaisia ihmiskunta ei ole ennen kohdannut.

Yksi kaupunki, monta makuelämystä (Breakfast, Lunch & Dinner), kausi 1 – 23. lokakuuta
Keittiömestari David Cheng tutustuu julkkisvieraiden kanssa maailman eri kaupunkien ruokatarjontaan ja -kulttuuriin.

Lintujen tanssi (Dancing with the Birds) – 23. lokakuuta
Eräillä majesteettisilla lintulajeilla on kiehtovia pariutumisrituaaleja näyttävistä tansseista värikkäiden sulkien esittelyyn.

It Takes a Lunatic – 25. lokakuuta
Henkilökuva Wynn Handmanista, opettajasta, joka vaikutti useisiin näyttelijöiden ja ohjaajien sukupolveen Denzel Washingtonista, Christopher Walkeniin, Connie Brittoniin, Alec Baldwiniin ja Burt Reynoldsiin.

Kolmen minuutin halaus (A 3 Minute Hug) – 28. lokakuuta
Dokumentti kuvaa Yhdysvaltojen ja Meksikon rajan erottamien perheiden iloa ja surua lyhyen ja katkeransuloisen jälleennäkemisen aikana vuonna 2018.

Neiti sumo (Little Miss Sumo) – 28. lokakuuta
Sumo on ikivanha laji, joka on perinteisesti ollut sallittu vain miehille. 20-vuotias naisottelija Hiyori yrittää uudistaa Japanin kansallislajia mullistavalla tavalla.

Komediaspesiaalit:
Nikki Glaser: Bangin’ – 1. lokakuuta
Deon Cole: Cole Hearted – 8. lokakuuta
Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! – 14. lokakuuta
Jenny Slate: Stage Fright – 22. lokakuuta
Park Na-rae: Glamour Warning – 16. lokakuuta
Grego Rossello: Disculpe las molestias – 24. lokakuuta
Arsenio Hall: Smart & Classy – 29. lokakuuta

Lapset, koko perhe ja anime:
Carmen Sandiego, kausi 2 – 1. lokakuuta
Seis Manos, kausi 1 – 3. lokakuuta
Kylmääviä tarinoita (Creeped Out), kausi 2 – 4. lokakuuta
Super Monsters, kausi 3 – 4. lokakuuta
Super Monsters: Vidan ensimmäinen Halloween – 4. lokakuuta
Legend Quest: Myyttimestarit, kausi 1 – 5. lokakuuta
Kapteeni Kalsarin kammottava kertomus: Höpläween (The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween) – 8. lokakuuta
Ultramarine Magmell, kausi 1 – 10. lokakuuta
YooHoo pelastustehtävisssä, kausi 2 – 11. lokakuuta
Voimapiltti Bheem – Diwali-juhla (Mighty Little Bheem: Diwali) – 18. lokakuuta
Spirit Riding Free: Heppatarinat, kausi 2 – 18. lokakuuta
Greenhouse Academy, kausi 3 – 25. lokakuuta
Kengan Ashura, osa 2 – 31. lokakuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.