Netflixin uutuudet syyskuussa: Sacha Baron Cohenin tähdittämä The Spy, Ryan Murphyn uusi sarja, Zach Galifianakisin komediaa, eurooppalaisia rikossarjoja…

31.08.2019 10:03 | Muropaketin toimitus

Syyskuussa Netflixissä alkaa tositapahtumiin pohjautuva sarja The Spy, jonka pääosaa esittää Sacha Baron Cohen sekä Ryan Murphyn uusi sarja The Politician. Criminal on puolestaan neljässä eri maassa kuvattu, uudenlainen poliisisarja. Elokuvapuolella naurattaa Zach Galifianakis.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat syyskuussa:

Eliittikoulu (Elite), kausi 2 – 6. syyskuuta
Kolme työväenluokkaista teiniä pääsee opiskelemaan eliittikouluun espanjalaisessa mysteerisarjassa. Toisella kaudella kipuillaan koulukaverin kuoleman, opiskelijan katoamisen, uusien ystävien ja synkkien salaisuuksien keskellä.

The Spy, kausi 1 – 6. syyskuuta
The Spy, jonka pääosaa esittää Sacha Baron Cohen, perustuu Eli Cohenin elämään. Hän on entinen Mossadin agentti, joka 1960-luvulla soluttautui peiteroolissa Syyriaan ja muutti lopulta Israelin historian kulkua.

Jack Whitehall: Travels with My Father, kausi 3 – 6. syyskuuta
Lupsakka koomikko Jack Whitehall ja hänen kalkkiutunut isänsä Michael yrittävät lähentyä toisiaan. Uudella kaudella Los Angelesissa asustava Jack näyttää isälleen, mitä Amerikan länsirannikolla on tarjottavanaan.

Terrace House: Tokyo 2019-2020, kausi 1 – 10. syyskuuta
Japanilaisessa tosi-tv-sarjassa kuusi ventovierasta muuttaa yhteen Tokiossa ja etsii rakkautta saman katon alla asuen. Käsikirjoitusta ei ole, joten jatko on täysin heistä kiinni.

The I-Land, kausi 1 – 12. syyskuuta
Tarkoin valittu ventovieraiden joukko oppii kantapään kautta, ettei paratiisi olekaan sitä, miltä näyttää. Netflixin uudessa ja jännittävässä The I-Land -minisarjassa pinnan alta paljastuu mitä synkimpiä tosiasioita. Sarjan keskeisissä rooleissa nähdään Kate Bosworth, Sibylla Deen ja Kota Eberhardt.

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato, kausi 1 – 13. syyskuuta
Animesarjassa Ikoma ja Iron Fortress jatkavat taisteluaan Unatossa ja hankkivat liittolaisia vallatakseen alueen takaisin kabane-laumalta.

The Ranch, osa 7 – 13. syyskuuta
Ashton Kutcherin, Sam Elliottin ja Debra Wingerin tähdittämän komediasarjan seitsemännessä osassa Colt yrittää hyvittää tekojaan Abbylle, Beau kamppailee ikääntymisen kanssa ja Luke etsii perheeltään anteeksiantoa.

Unbelievable – 13. syyskuuta
Tositapahtumien inspiroimassa minisarjassa nuorta naista syytetään raiskauksesta valehtelemisesta. Kaksi naispoliisia ryhtyy tutkimaan pelottavan samantyyppisiä tapauksia. Sarjan keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Toni Collette, Merritt Wever ja Kaitlyn Dever.

Marianne, kausi 1 – 13. syyskuuta
Kotikaupunkiinsa takaisin houkuteltu, kuuluisa kauhukirjailija joutuu huomaamaan, että hänen uniaan vainonnut paha henki on ryhtynyt riehumaan oikeassa maailmassa. Ranskalainen kauhusarja.

Top Boy, kausi 1 – 13. syyskuuta
Kaksi huumekaupan konkaria palaa Lontoon armottomille kaduille rahaa ja valtaa janoten, mutta vastassa onkin nuori ja häikäilemätön alamaailman tulokas.

Criminal: Ranska, kausi 1 – 20. syyskuuta
Neljässä eri maassa kuvatussa, uraauurtavassa rikossarjassa seurataan 12 erillisen tapauksen selvitystyötä. Ranskalaisen osion rooleissa nähdään muun muassa Nathalie Baye, Jérémie Renier ja Sara Giraudeau.

Criminal: Saksa, kausi – 20. syyskuuta
Neljässä eri maassa kuvatun rikossarjan saksalaisessa osiossa ilmapiiri kiristyy, kun rikostutkinta tiivistyy kuulusteluhuoneen kissa ja hiiri -leikiksi. Vierailevina tähtinä ovat Nina Hoss ja Peter Kurth.

Criminal: Espanja, kausi 1 – 20. syyskuuta
Kuulusteluhuoneen ympärille rakennetun poliisidraaman espanjalaisessa osiossa pääosissa nähdään Emma Suárez, Carmen Machi ja Álvaro Cervantes.

Criminal: Iso-Britannia, kausi 1 – 20. syyskuuta
Criminalin brittiversiossa poliisit painostavat lääkäriä tunnustamaan syyllisyytensä murhaan. Pääosissa ovat David Tennant, Clare-Hope Ashitey ja Youssef Kerkour.

Disenchantment, osa 2 – 20. syyskuuta
Matt Groeningin luoman, aikuisille suunnatun animaatiosarjan toisella kaudella prinsessa Bean kulkee läpi helvetin pelastaakseen ystävänsä ja isänsä kuningaskunnan.

Vagabond, kausi 1 – 20. syyskuuta
Korealaisessa jännityssarjassa stunt-mies lähtee selvittämään veljenpoikansa salaperäistä kuolemaa.

Glitch, kausi 3 – 25. syyskuuta
Australialaisen, mystisen draamasarjan kolmannella kaudella lisää ihmisiä nousee kuolleista ja vanhoista ystävistä tulee uhkia.

Skylines, kausi 1 – 27. syyskuuta
Saksalaisessa rikossarjassa hiphop-tuottaja joutuu mukaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen, kun hänen levy-yhtiönsä omistajan gangsteriveli palaa maanpaosta ja alkaa vaatia omaa osuuttaan.

The Politician, kausi 1 – 27. syyskuuta
Payton (Ben Platt) on aina tiennyt, että hänestä tulee presidentti. Ensin hänen täytyy kuitenkin luovia tiensä lukioksikin kutsutun petollisen poliittisen kentän halki. Ryan Murphyn luoma poliittinen satiiri on täynnä komediaa.

Bard of Blood – 27. syyskuuta
Intialaisessa vakoojasarjassa erotettu RAW-agentti Kabir Anand, rohkea analyytikko Isha Sengupta ja nukkuva agentti saavat kontolleen peitetehtävän Belutšistanissa, kun neljä intialaisvakoojaa siepataan. Tehtävä menee kuitenkin pian mönkään, ja Emraan Hashmin esittämä Kabir Anand joutuu kohtaamaan menneisyyden haamunsa ja estämään sotaa syttymästä.

Tulossa myös:
Las del hockey – 20. syyskuuta
Superautot vastaan yllättäjät (Fastest Car), kausi 2 – 20. syyskuuta
Lukkojen takana (Vis a vis), kausi 4 – 27. syyskuuta
Amerikkalaiset minikodit (Tiny House Nation), osa 2 – 29. syyskuuta

Netflixin omat elokuvat:

Pitkä tyttö (Tall Girl) – 13. syyskuuta
Jodi (Ava Michelle), lukionsa pisin tyttö, on aina ollut epävarma itsestään. Oltuaan vuosia huonoryhtinen, pilkattu ja huomiota pakoileva hän päättää vihdoinkin nostaa päänsä rohkeasti pystyyn. Ohjaaja Nzingha Stewartin esikoisohjaus on sydämellinen kasvutarina itsensä kanssa sinuiksi tulemisesta.

Between Two Ferns: The Movie – 20. syyskuuta
Zach Galifianakis unelmoi tähdeksi tulemisesta. Mutta kun Will Ferrell löytää hänen tv-sarjansa “Between Two Ferns” ja lataa sen Funny or Diehin, Zachista tulee yleinen naurun aihe. Scott Aukermanin ohjaama komedia antaa uuden näkökulman rakastettuun komediahahmoon, jonka Galifianakis on luonut vuosien varrella.

In the Shadow of the Moon – 27. syyskuuta
Aistikkaassa jännärissä philadelphialainen poliisi Thomas Lockhart (Boyd Holbrook) jahtaa sarjamurhaajaa, joka ajoittaa rikoksensa kuun kierron mukaan. Jim Micklen ohjaamassa, genrejä sekoittelevassa elokuvassa nähdään myös Dexter-tähti Michael C. Hall ja Cleopatra Coleman.

Dokumentit:

Hip-Hop Evolution, kausi 3 – 6. syyskuuta
Emmy-palkitussa dokumenttisarjassa MC:t, DJ:t ja levymogulit kertovat hiphopin kehityksestä 90-luvulla.

Evelynin jäljet (Evelyn) – 10. syyskuuta
Veljensä itsemurhasta toipuva ohjaaja sisaruksineen vaeltaa Skotlannista Lontooseen löytääkseen rauhan ja hyväksynnän.

The Mind, Explained – 12. syyskuuta
Oletko koskaan miettinyt, mitä pääsi sisällä tapahtuu? Valaiseva sarja kertoo, miten aivot toimivat esimerkiksi uneksimisen ja ahdistuskohtausten aikana. Kertojaäänenä Emma Stone.

Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea – 13. syyskuuta
Chelsea Handler tutkii dokumentissaan valkoisten etuoikeutetun aseman vaikutusta amerikkalaiseen kulttuuriin sekä hänen omaan elämäänsä ja uraansa.

Kokkishow (The Chef Show), osa 2 – 13. syyskuuta
Jon Favreau vaihtaa ohjaajan tuolinsa esiliikaan ja lähtee keittiömestari Roy Choin kanssa kulinaristiselle matkalle.

Los Tigres del Norte Folsomin vankilassa – 15. syyskuuta
Rakastettu norteño-yhtye Los Tigres del Norte esiintyy Folsomin vankilan vangeille täsmälleen 50 vuotta Johnny Cashin ikonisen konsertin jälkeen.

Koodi Bill Gatesin mieleen (Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates) – 20. syyskuuta
Kolmeosaisessa dokumenttisarjassa perehdytään Bill Gatesin elämäntarinaan, syvällisesti ja sensuroimatta, samalla kun mies itse kehittelee ainutlaatuisia ratkaisuja maailman mutkikkaimpiin ongelmiin. Sarjan on ohjannut Oscar-palkittu Davis Guggenheim (Epämiellyttävä totuus).

Tulossa myös:
Birders – 25. syyskuuta
Abstract: The Art of Design, kausi 2 – 25. syyskuuta
Pikakuva (Explained), kausi 2 – 26. syyskuuta

Komediaspesiaalit:

Bill Burr: Paper Tiger – 10. syyskuuta
Jeff Dunham: Beside Himself – 24. syyskuuta
Mo Gilligan: Momentum – 30. syyskuuta

Lapset ja koko perhe:

Mitä seuraavaksi Antero? (Archibald’s Next Big Thing) – 6. syyskuuta
Maailman viimeiset tyypit (The Last Kids on Earth) – 17. syyskuuta
Team Kaylie – 23. syyskuuta
Lohikäärmeet: Pelastuspartio (Dragons: Rescue Riders) – 27. syyskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.