Netflixin yllätyshitti saa uusia jaksoja kesällä – Tämä on ilouutinen monelle myös Suomessa

08.03.2021 10:36 | Muropaketin toimitus

Ranskalainen Lupin käynnistyi Netflixissä tammikuun alussa. Omar Syn tähdittämästä rikossarjasta ei ennakkoon hirveästi kylillä huudeltu, mutta niin vain Lupinista muodostui yksi alkuvuoden hiteistä, joka on ollut tuttu näky myös Suomen Netflixin TOP 10 -listalta.

Lupinin ensimmäisen tuotantokauden ”ensimmäinen erä” koostui viidestä jaksosta, jotka julkaistiin Netflixille ominaisesti kaikki kerralla. Vastaanotto oli erinomaisen hyvä, sillä esimerkiksi Rotten Tomatoesissa ”tuoreusprosentit” ovat tällä hetkellä 98 (kriitikot) ja 78 (muut katsojat).

Lupinissa ”herrasmiesvaras Arsène Lupinin seikkailujen innoittamana Assane Diop päättää kostaa isänsä kokeman vääryyden sen aiheuttaneelle varakkaalle suvulle”.

Sarjaa tähdittävä Omar Sy tunnetaan ennen kaikkea vuoden 2011 Koskemattomista, mutta myös X-Men: Days of Future Pastin (2014) kaltaisista Hollywood-hiteistä

Nyt Netflix on paljastanut ensimmäisen teaser-trailerin Lupinin seuraavista jaksoista, jotka saapuvat suoratoistopalveluun kesällä.

Alla vielä Lupinin ensimmäisten jaksojen traileri niille, jotka eivät ole Netflixin sarjaan vielä ehtineet tutustua tai siitä edes kuulleet.

Muropaketin uusimmat