Netflixissä jatkuu tänään huippusarja, jonka suomalaisnimi on aivan typerä

20.04.2022 08:03 Muropaketin toimitus

Vaikka Netflix antaa sarjoille otsanappeja herkällä liipasinsormella, on vuonna 2019 alkanut Russian Doll onnistunut selviytymään toiselle tuotantokaudelle.

Natasha Lyonnen, Leslye Headlandin ja Amy Poehlerin luoma Russian Doll on tieteiskomedia, jossa ”synttärisankari joutuu kokemaan kekkerinsä uudelleen kerta toisensa jälkeen, ja kaikki päättyy aina kylpyhuoneeseen”

Russian Doll on saanut etenkin kriitikoilta huippuarvosanat Rotten Tomatoesissa, mutta suurelta yleisöltä sarja on mennyt ihan ohi, mahdollisesti Netflixin kuvauksessa mainitun ”eksentrisyytensä” takia. Moni Netflixin suomalaiskäyttäjä ei ole ehkä koskaan edes kuullut Russian Dollista, sillä meillä sarja on saanut palvelussa typerryttävän nimen ”Juhlat”.

Toinen tuotantokausi Russian Dollista lisätään Netflixiin aamun aikana. Sitä odotellessa suosittelemme lukemaan tämän Tuukka Hämäläisen tuoreen hehkutuksen sarjasta:

”Netflixin vähälle huomiolle jäänyt huippusarja jatkuu pian – ja se on kaikkien lakkautusuutisten keskellä pieni ihme” | Toimittajan puheenvuoro