Uusimmat

Netflixissä julkaistiin yksi vuoden kehutuimmista elokuvista, mutta aniharva on edes huomannut sitä

06.04.2022 08:22 Muropaketin toimitus

Kehutun ohjaajan uutuuselokuva on mennyt monen tutkasta ohi Netflixissä.

Richard Linklaterin (Rakkautta ennen -trilogia, Boyhood, A Scanner Darkly) uutuuselokuva Avaruuslento Apollo 10½ (Apollo 10½: A Space Age Childhood) lisättiin hiljattain Netflixin valikoimaan, mutta toisin kuin useimpia Netflixin uutuuselokuvia, sitä ei ole TOP 10 -listalla näkynyt.

Linklaterin uutuus on yhdistelmä vakavaa draamaa ja animaatiota, mikä on todennäköisesti saanut aikaan sen, että harva on noteerannut leffaa lainkaan. Aikuiset ovat kuitanneet Avaruuslennon lasten jutuksi ja lapsille taas K13-ikärajan elokuva ei istu lainkaan. Avaruuslento Apollo 10½ :a ei kuitenkaan kannata ohittaa olankohautuksella, sillä elokuvan katsoneet ovat kehuneet sitä suuresti. Rotten Tomatoesissa lähes sadasta kriitikosta yli 90 prosenttia on pitänyt elokuvasta. IMDb:ssa arvosanojen keskiarvo on 7,3/10.

Jack Blackin, Bill Wisen ja Lee Eddyn tähdittämässä elokuvassa ”mies kertoo elämästään 10-vuotiaana poikana vuoden 1969 Houstonissa ja kietoo nostalgiset muistelunsa huikean kuulentotarinan ympärille”.

Traileri näyttää tältä.