Netflixistä lähtee 1990-luvulla Suomenkin tv:ssä pyörinyt tv-sarja – Kuusi vuotta meni ennen kuin huomasimme tämän edes Netflixissä olevan

17.05.2021 08:11 | Muropaketin toimitus

1990-luvulla Suomenkin televisiossa pyörinyt alkuperäinen Taikabussi-animaatiosarja poistuu pian Netflixin valikoimasta.

”Lähde neiti Frizzlen mukaan taikabussilla ulkoavaruuteen, meren syvyyksiin ja muurahaiskekoon – ja jopa ihmiskehon sisään!”

Siinä Taikabussin eli vuonna 1994-1997 jenkkitelevisiossa pyörineen The Magic School Busin idea pähkinänkuoressa. Eli toisin sanoen sarjassa raahattiin lapsia kuolemanvaaraan ja sitten kaikilla oli hauskaa.

Taikabussi ei koskaan noussut samanlaiseen suosioon kuin moni muu ysärianimaatio, mutta faninsa silläkin oli – ja on selvästi edelleen, sillä IMDb-arvosana on jopa 7,9/10.

Vaikka Muropaketin toimituksessakin vieraillaan liki päivittäin Netflixin lastenosiossa, oli Taikabussi mennyt aivan ohi tutkasta, vaikka se on lisätty Netflixiin jo vuonna 2015.

Mikäli haluatte fiilistellä ysärinostalgiaa kanssamme, on nyt jo kiire: Taikabussi poistuu palvelusta huomenna tiistaina 18. toukokuuta. Netflixiin toki jää vuonna 2018 alkanut Taikabussin uudet seikkailut -sarja, mutta eihän se tietenkään ole sama kuin tämä alkuperäinen…

Muropaketin uusimmat