Uusimmat

Netflixistä tutun scifi-sarjan neljäs kausi alkaa vihdoinkin – Suomen ensi-illasta ei ole tietoa

Kuva: © AMC

24.06.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Snowpiercer-sarjan finaalikautta ei ilmeisesti nähdä aiempien tyyliin tuoreeltaan Netflixissä.

AMC-kanava on julkaissut uuden trailerin ja julisteen Snowpiercer-tieteissarjan neljännestä ja samalla viimeisestä tuotantokaudesta, joka alkaa Yhdysvalloissa heinäkuun 21. päivä.

Sarjaa esitti aiemmin TNT-kanava, joka lakkautti sen kolmen kauden jälkeen. Sarja siirtyi AMC:n omistukseen, joka päätti tehdä sille jatkoa.

Suomessa Snowpierceriä esitti aiemmin tuoreeltaan jakso per viikko -tahdilla Netflix, josta kolme ensimmäistä kautta löytyvät edelleenkin. Viimeisen kauden julkaisusta Yhdysvaltain ulkopuolella ei ole vielä tietoa.

Sarjan keskeisissä rooleissa näyttelevät Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Sam Otto, Chelsea Harris, Mike O’Malley,Roberto Urbina ja Sheila Vand. Viimeisellä kaudella mukaan liittyvät muun muassa Clark Gregg ja Michael Aronov.

Snowpiercer-sarja pohjautuu samannimiseen, vuonna 2013 julkaistuun elokuvaan sekä sen pohjana olleeseen, Jacques Lobin ja Jean-Marc Rochetten alkuperäissarjakuvaan.

Sarjaa huomattavasti parempi, Parasite-leffasta tutun Bong Joon-hon ohjaama Snowpiercer-leffa on vuokrattavissa kaikista yleisimmistä VOD-palveluista.

Snowpiercer

Kuva: © AMC