Uusimmat

Neve Campbell ei ole mukana Scream 6:ssa – Näyttelijä piti studion palkkiotarjousta kohtuuttomana

Kuva: Brownie Harris @ 2021 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

07.06.2022 10:15 Muropaketin toimitus

Vuoden 1996 Screamin tähti Neve Campbell on esiintynyt tähän mennessä jokaisessa jatko-osassa, mutta ei ole mukana elokuvasarjan seuraavassa osassa.

Joku muu saa napata Ghostfacen ensi kerralla:

Deadline-sivusto on vahvistanut, ettei Neve Campbell palaa Sidney Prescottin rooliin ensi vuonna julkaistavassa Scream 6:ssa.

”Ikävä kyllä en tee seuraavaa Scream-elokuvaa”, Campbell vahvisti lausunnossaan ja nosti esille, mihin sopimus lopulta kaatui: rahaan ja arvostukseen.

”Naisena olen joutunut työskentelemään urallani todella ahkerasti saavuttaakseni asemani, etenkin mitä tulee Screamiin. Koin että Scream 6:sta saamani tarjous ei ollut linjassa sen arvon kanssa, jonka olen tuonut elokuvasarjalle.”

”On ollut todella vaikeaa jatkaa eteenpäin. Rakastan kaikkia Scream-fanejani. Olette aina olleet niin uskomattoman kannustavia. Tulen olemaan ikuisesti kiitollinen siitä, mitä te ja tämä elokuvasarja on tarjonnut minulle 25 vuoden aikana”.

Vaikka Neve Campbell jättää Scream 6:n väliin, on Courtney Cox ilmoittanut palaavansa Gale Weathersin rooliin. Lisäksi puukohippailuun osallistuvan Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown ja Mason Gooding.

Muropaketin arviossa uusin Scream sai kiittävän vastaanoton. Elokuva lisättiin taannoin Paramount+-palveluun.

Viides Scream ei aliarvioi katsojaa, ja on siksi odotettua parempi kauhuelokuva