Uusimmat

Nicolas Cage ei palaa Spider-Man-rooliinsa

Kuva: © 2018 SPAI. All rights reserved.

10.01.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Nicolas Cage ei palaa Spider-Man Noirin rooliin ensi kesänä julkaistavassa Spider-Man: Across the Spider-Verse -elokuvassa.

Spider-Man: Across the Spider-Verse -elokuva saa Suomessa ensi-iltansa ensi kesänä, 2. kesäkuuta. Sen edeltäjässä, Oscar-palkitussa Spider-Man: Into the Spider-Verse -animaatiossa ihastuttanut Spider-Man Noir ei kuitenkaan ole siinä mukana. Tai ainakaan hahmoa ei esitä Nicolas Cage.

Asian vahvisti Cage itse Screen Rantin haastattelussa. Näyttelijä kertoo ettei tiedä syytä tähän itsekään.

“Sitä pitää kysyä Sonylta. En tiedä mikä asian laita on. Kukaan ei ole minulle puhunut asiasta mitään. Kysy heiltä. Minä en tiedä. En oikeasti tiedä. Toivoisin, että he olisivat ottaneet hahmon mukaan, sillä minäkin rakastan Spider-Man Noiria. Mielestäni se on mahtava hahmo”, Cage selittää.

Tulevan jatko-osan virallinen synopsis kuuluu näin:

“Miles Morales palaa valkokankaalle Oscar®-palkitun Spider-Verse-saagan jatko-osassa, Spider-Man: Across the Spider-Verse. Brooklynin naapuruston ystävällinen Spider-Man sinkotuu yhdessä Gwen Stacyn kanssa halki multiversumin, missä hän kohtaa olemassaoloaan suojelevat Hämähäkki-ihmiset. Mutta kun sankarit riitelevät kuinka käsitellä tätä uutta uhkaa, joutuu Miles vastakkain muita Hämähäkkejä vastaan ja hänen on määriteltävä uudelleen, mitä sankarina oleminen tarkoittaa, jotta hän voi pelastaa ihmiset, joita hän rakastaa eniten.”

Spider-Man: Into the Spider-Verse on katsottavissa suoratoistossa Disney+:ssa ja Elisa Viihde Viaplayssa.