Nicolas Cage on tehnyt yli 100 elokuvaa – Nyt näyttelijä kertoi, mikä niistä on paras ja yllätti varmasti monet

25.04.2022 07:34 Muropaketin toimitus

Nicolas Cage on nimennyt suosikkinsa niistä yli sadasta elokuvasta, jotka on pitkän uransa aikana ehtinyt tehdä.

Redditin Ask Me Anything -haastatteluketjuun osallistuneelta Nicolas Cagelta kysyttiin pari viikkoa sitten, mitkä kolme elokuvaansa hän säilöisi tuleville sukupolville. Vastaus kuului seuraavasti:

  1. Bringing Out the Dead (1999)
  2. Pig (2021)
  3. Leaving Las Vegas (1995)

Wired-lehden tuoreella videolla Nicolas Cage on korostanut viime vuonna valmistuneen Pigin tärkeyttä entisestään ja nimennyt sen peräti parhaaksi elokuvakseen.

”Oma suosikkini Nicolas Cagen elokuvista on Pig. Se oli kuin folk-laulu tai kuin haiku”, näyttelijä fiilisteli videolla, jonka voi katsoa alta.

Nicolas Cagen vastaus on monelle varmasti yllätys, sillä Pig on jäänyt suurelle yleisölle täysin vieraaksi elokuvaksi. Esimerkiksi Suomessa se keräsi viime vuoden aikana ainoastaan reilut 3000 katsojaa.

Michael Sarnoskin ohjaaman elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Erakoitunut tryffelinmetsästäjä lähtee kotiseuduiltaan Oregonin erämaasta kaupunkiin etsimään varastettua tryffelipossuaan. Matka vie Portlandiin, jossa hän joutuu kohtaamaan epämieluisan menneisyytensä. Nicolas Cage tekee vangitsevan roolisuorituksen tässä ainutlaatuisessa gastro-trillerissä.

Pig on julkaistu Suomessa digitaalisesti sekä vuokralle että myyntiin. Yhteenkään suoratoistopalveluun elokuva ei ole vielä ehtinyt.

Suosittelemme Cagen tavoin tutustumaan elokuvaan, sillä se todellakin on hyvä:

Arvostelu | Nicolas Cage tekee viiden tähden Pig-elokuvassa yhden uransa parhaista rooleista

Nicolas Cagen tuorein elokuva on perjantaina ensi-iltansa saanut Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka.

Sen arvio löytyy täältä:

Arvostelu | Nicolas Cagen uusi elokuva naurattaa ääneen, vaikka Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka lyökin jarrut pohjaan liian aikaisin