Uusimmat

Nicolas Cagelle tarjottiin mahdollisuutta toteuttaa 1990-luvulla puihin mennyt haave – Valitettavasti hommasta ei tullut tänäkään vuonna mitään

10.12.2019 11:51 Muropaketin toimitus

Batman-ohjaaja Tim Burtonin ja näyttelijä Nicolas Cage olivat aikeissa tehdä Teräsmies-elokuvan 1990-luvun loppupuolella, mutta projekti meni kuuluisalla tavalla puihin etenkin Cagen harmiksi. Siitä lähtien Nicolas Cagen fanit ovat haaveilleet, että näyttelijä vielä joskus vetäisi punaisena hulmuavan viitan harteilleen.

Yhdysvaltalaisella CW-kanavalla käynnistyi viime viikonloppuna eri supersankarisarjojen crossover-minisarja Crisis on Infinite Earths. Se passittaa yhteen eri versioita tutuista hahmoista – mukana on esimerkiksi vuoden 2006 Superman Returns -elokuvan tähti Brandon Routh.

Nyt IndieWire-sivusto on paljastanut, että myös Nicolas Cagelle tarjottiin mahdollisuutta esittää yhtä Teräsmiehistä Crisis on Infinite Earthsissa. Ikävä kyllä, homma ei kuitenkaan toteutunut – tai tällaisen kuvan saa showrunner Marc Guggenheimin haastattelusta, kenties sarjalla on yllätyksiä vielä takataskussaan…

Guggenheimin mukaan sarjan tekijät ottivat yhteyttä lukuisiin näyttelijöihin. Osa kieltäytyi kättelyssä, osa vaati liian suurta palkkiota ja osa joutui jättämään roolin väliin aikatauluongelmien takia. Epäselvää on, miksi Nicolas Cage ei ottanut tarjousta vastaan.

Marc Guggenheim kiusoitteli Cagen mahdollisella roolilla jo lokakuussa Twitterissä seuraavaan tapaan.

Tim Burtonin kariutuneesta Superman Lives -elokuvasta on tehty kiinnostava dokumentti The Death of Superman Lives: What Happened? vuonna 2015. Se kannattaa hankkia katsottavaksi, jos supersankarielokuvat yhtään kiinnostavat.

Alla vielä Crisis on Infinite Earthsin traileri.