Nicolas Cagen hittielokuvalle koetetaan yhä tehdä jatkoa – Edellisestä leffasta on kulunut jo 13 vuotta

22.01.2020 07:03 | Muropaketin toimitus

Nicolas Cagen uran kaupallisesti suurimpiin menestyksiin lukeutuva National Treasure saattaa sittenkin saada vielä yhden jatko-osan.

Ensimmäinen National Treasure- eli Kansallisaarre-elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2004. Jatko-osa National Treasure: Book of Secrets saatiin valmiiksi kolmessa vuodessa.

Sen jälkeen on ollut hiljaista.

”Kun ensimmäistä National Treasurea tehtiin, rahaa oli käytössä paljon. Kaikille maksettiin mukavat summat. Kolmannen elokuvan kohdalla ongelma ei ole se, että ihmiset vaativat paljon rahaa. Kyse on siitä, että Disneyllä on muita elokuvia, joista he uskovat saavansa paremmat voitot kuin National Treasure 3:sta”, ohjaaja Jon Turteltaub selitti tilannetta vuonna 2018.

Nyt tähdet vaikuttavat asettuneen kuitenkin parempiin asemiin:

The Hollywood Reporterin mukaan Bad Boys For Lifen käsikirjoittaja Chris Bremner on kiinnitetty National Treasure 3:een, jonka Jerry Bruckheimer kuulemma tuottaa. Käsikirjoittajan palkkaamisesta on tietenkin hyvin pitkä matka elokuvan kuvauksiin, ensi-illasta puhumattakaan, mutta THR:n uutinen tarkoittaa sitä, että Disney on kiinnostunut National Treasure -elokuvasarjasta pitkästä aikaa.

Muropaketin uusimmat