Uusimmat

Nicolas Cagen Longlegs on vuoden kehutuin kauhuelokuva, jonka mainoskamppis tarjoaa taas jotain täysin poikkeavaa

Kuva: © NEON / kuvakaappaus teaserista

09.07.2024 14:15 Muropaketin toimitus

Longlegs-kauhuelokuvan Rotten Tomatoes- prosentti on liki täydet 100.

Neon on julkaissut uuden mainoksen Longlegs-kauhuelokuvasta, joka saapuu Yhdysvalloissa valkokankaille tämän viikon perjantaina 12. heinäkuuta.

Kehutun kauhuelokuvan keväällä alkanut mainoskampanja kryptisine videoineen on ollut jotain erilaista. Vielä tavallisen trailerin jälkeenkin Neon on keksinyt jotain poikkeavaa.

Uusi mainospätkä näyttää kohtauksen, jossa Maika Monroen esittämä FBI-agentti kohtaa ensimmäistä kertaa Nicolas Cagen näyttelemän sarjamurhaajan. Kohtausta kuvattaessa Monroen pulssi on aluksi 76, mutta hyppää saman tien 170 lyöntiin minuutissa Cagen ansiosta.

Longlegs-leffan Rotten Tomatoes -prosentti oli pitkään täydet 100. Nyt mukaan on eksynyt yksi kriitikko, joka ei välittänyt leffasta. Prosentti on nyt 97.

Longlegsin on ohjannut ja käsikirjoittanut muun muassa mainiosta The Blackcoat’s Daughter -kauhuleffasta tuttu Osgood Perkins.

Pääosia esittävien Nicolas Cagen ja Maika Monroen lisäksi mukana ovat myös Alicia Witt, Blair Underwood, Michelle Choi-Lee, Dakota Daulby, Kiernan Shipka ja Jason Day

Monroe näyttelee elokuvassa FBI-agenttia, joka jahtaa Cagen näyttelemää sarjamurhaajaa. Leffan synopsis kertoo alkuperäiskielellä seuraavaa:

”FBI Agent Lee Harker (Monroe) is a gifted new recruit assigned to the unsolved case of an elusive serial killer (Cage). As the case takes complex turns, unearthing evidence of the occult, Harker discovers a personal connection to the merciless killer and must race against time to stop him before he claims the lives of another innocent family.”

Longlegsin Suomen ensi-illasta ei valitettavasti ole vielä tietoa.