Uusimmat

Nicolas Cagen tähdittämän Spider-Man-sarjan nimi meni vaihtoon – Luvassa kahdeksan jakson kokonaisuus

Kuva: © A24

10.07.2024 13:10 Muropaketin toimitus

Spider-Noir-näytelmäsarja nähdään Prime Videossa.

Nicolas Cage palaa Spider-Man Noir -rooliinsa Amazonin tv-sarjassa. Cage lainasi ääntään hahmolle Spider-Man: Into the Spider-Verse -animaatioelokuvassa, mutta Prime Videon Noir-uutuus on näytelmäsarja.

Cage kertaa uraansa ja promoaa uutta Longlegs-kauhuelokuvaansa New Yorkerin mainiossa haastattelussa, jossa hän vahvistaa myös sarjan jaksojen määrän.

”Luvassa on 45 minuutin mittaisia jaksoja ja teemme niitä kahdeksan kappaletta. Sarjan kuvaaminen on vähän sama kuin neljän elokuvan viiden kuukauden aikana.”

Deadline puolestaan kertoo sarjan nimen menneen vaihtoon. Noirin sijaan sarjan virallinen nimi on nyt Spider-Noir.

Deadlinen mukaan sarjaan on myös kiinnitetty Fargosta tuttu näyttelijä-koomikko Lamorne Morris, joka esittää Robbie Robertson -toimittajaa.

Spider-Noir-sarjan lyhyt virallinen synopsis kertoo alkuperäiskielellä seuraavaa:

”Spider-Noir will tell the story of an aging and down on his luck private investigator (Cage) in 1930s New York, who is forced to grapple with his past life as the city’s one and only superhero.”

Sarjan pääpäsmäreinä ja showrunnereina toimivat Oren Uziel ja Steve Lightfoot. He ovat myös sarjan luojia yhdessä Into the Spider-Verse -leffan Phil Lordin, Christopher Millerin ja Amy Pascalin kanssa. Koko kööri toimii myös vastaavina tuottajina. Harry Bradbeer ohjaa kaksi ensimmäistä jaksoa.

Noir on Nicolas Cagen pitkän uran ensimmäinen tv-sarja, jossa hän näyttelee pääosaa. Ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.

Arvostelu: Spider-Man: Into the Spider-Verse on yksi vuoden 2018 parhaista elokuvista

Muropaketin uusimmat