Uusimmat

Nimekäs elokuvaohjaaja haukkui Bradley Cooperia päin naamaa – Vastaus tuli kuin tykin suusta, eikä se sovi lasten korville

21.06.2022 08:33 Muropaketin toimitus

Bradley Cooper on ollut uransa aikana ehdolla jo seitsemän Oscarin voittajaksi. Nyt ohjaaja-näyttelijä on paljastanut, ettei tällainen tunnustusten sarja ole ollut kaikkien mieleen.

Bradley Cooper on kertonut SmartLess-podcast-lähetyksen tuoreessa jaksossa joutuneensa valitettavaan tilanteeseen ohjaamansa A Star Is Born -elokuvan (2018) juhlissa. Cooper osallistui juhliin yhdessä kolme Oscar-ehdokkuutta keränneen nimekkään ystävänsä kanssa, kun ”erittäin tunnettu” elokuvaohjaaja tuli juttusille.

Nimettömäksi jäänyt ohjaaja vähätteli Bradley Cooperin uraa ja ansioita toteamalla: ”Millaisessa maailmassa me oikein elämme, kun sinulle on seitsemän ehdokkutta ja hänellä vain kolme?”

Cooper ei jäänyt loukkauksen äärellä sanattomaksi, vaan tylytti takaisin:

”Olin ihan että jäbä, miksi olet tuollainen paskiainen? En koskaan unohda tuota. Painu vittuun siitä”.

A Star Is Bornin jälkeen Bradley Cooperin Oscar-ehdokkuuksien määrä on noussut yhdeksään hänen toimittuaan tuottajana sekä Todd Phillipsin Jokerissa (2019) että Guillermo del Toron A Nightmare Alleyssa (2021).

Bradley Cooper palaa Rocket Raccoonin rooliin heinäkuussa Thor: Love and Thunderissa, ja ensi vuonna Netflixissä julkaistaan Maestro-elokuva, jossa Cooper on toiminut ohjaajana, käsikirjoittajana, tuottajana ja näyttelijänä.

A Star Is Bornia ei tällä hetkellä löydy suoratoistoversiona Suomessa, mutta vuokra- ja myyntiversio ovat tietenkin saatavilla.