Uusimmat

Nimekästä Hollywood-ohjaajaa syytettiin Facebookissa raiskaajaksi – haastoi naisen oikeuteen

03.11.2017 07:58 Muropaketin toimitus

”Paras puolustus on hyvä hyökkäys”, totesi Wolverine Brett Ratnerin vuonna 2006 ohjaamassa X-Men: The Last Standissa. Tämän viikon tapahtumien valossa lause on jäänyt ohjaajalle hyvin mieleen.

Eilen Muropaketti uutisoi, miten kuusi naista syyttää X-Men- ja Rush Hour -ohjaaja Brett Ratneria seksuaalisesta häirinnästä ja jopa raiskauksesta.

Ratner ehti lakimiehensä välityksellä jo kiistää syytökset, ja nyt hän on ryhtynyt vastatoimiin.

Varietyn mukaan Brett Ratner vakuuttaa yhä syyttömyyttään ja toteaa joutuneensa ajojahdin kohteeksi. Tällaista kohtelua hän ei tietenkään suostu nielemään, ja on siksi haastanut kuudesta naisesta Melanie Kohlerin oikeuteen.

Miksi juuri Kohlerin?

The Los Angeles Timesin artikkelissa, josta koko asioiden selvittäminen sai alkunsa mainittiin myös Olivia Munnin ja Natasha Henstridgen kaltaiset nimekkäät näyttelijät. Elokuva-alalla muissa hommissa toimiva Kohler on kuitenkin se, joka on suututtanut Ratnerin kaikista pahiten. Nainen esiintyi The Los Angeles Timesin jutussa nimettömänä, mutta on jakanut Facebookissa yksityiskohtaisen kuvauksen tilanteesta, jossa Brett Ratner raiskasi hänet.

Jo poistetussa Facebook-statuksessa Kohler totesi muun muassa:

”Brett Ratner raiskasi minut. Sanon hänen nimensä, sanon sen nyt julkisesti. Nyt voin ainakin katsoa itseäni peilistä ja olla tuntematta oloani pelkuriksi tai tekopyhäksi. Nousen nyt jaloilleni ja sanon, mitä minulle tapahtui ja ettei se ollut hyväksyttävää. Seuraa tästä mitä tahansa, tämä on oikea tapa toimia”.

Ratnerin haasteen (alla) mukaan Kohlerin päivitys on aiheuttanut hänelle paljon harmia esimerkiksi maineen menettämisen muodossa. Viimeaikaisten syytösten myötä Ratner on jo todistetusti menettänyt tilaisuutensa ohjata pitkään suunnittelemansa Hugh Hefner -elokuvan.

Ratner Suit by gmaddaus on Scribd