Uusimmat

No nyt on sangen erikoinen tilanne: Suomen viime viikonlopun katsotuin elokuva saa ensi-iltansa vasta kuukauden päästä

Kuva: © Disney / Pixar

17.06.2024 12:50 Muropaketin toimitus

Suomen elokuvateattereissa tapahtui erikoisia viime viikonloppuna.

Finnkino esitti eilen Lasten sunnuntain merkeissä ennakkoon Pixarin Inside Out 2:n, ja vaikka näytöksiä oli vain yhtensä päivänä, onnistui uutuusanimaatio nousemaan koko viikonlopun katsotuimmaksi elokuvaksi.

Suomen elokuvasäätiön mukaan Inside Out 2:n kävi katsomassa sunnuntaina aikana yhteensä 11 537 ihmistä.

Tilanteen erikoisuutta korostaa se, että Inside Out 2 saa ensi-iltansa Suomessa vasta tasan kuukauden päästä, siis 17. heinäkuuta.

Inside Out 2 sai virallisen ensi-iltansa monessa maassa jo viime perjantaina, ja on osoittautunut jo nyt isoksi hitiksi:

Inside Out 2 on isoin hitti sitten Barbien, mutta Suomeen elokuvaa pitää odottaa vielä viikkoja

Vuoden 2015 Inside Outin tarinaa jatkavan Inside Out 2:n kuvaus kuuluu seuraavasti:

Disneyn ja Pixarin elokuva “Inside Out – mielen sopukoissa 2” asettuu jälleen tunteiden tasapainon jo kerran löytäneen teinitytön Rileyn mieleen juuri sillä hetkellä, kun hänen päämajassaan käynnistyy suuri romutusurakka, jolla tehdään tilaa odottamattomalle yllätykselle: uusille tunteille! Ilo, Suru, Kiukku, Pelko ja Inho, jotka ovat pitkään pyörittäneet Rileyn mieltä hyvällä menestyksellä, eivät tiedä, mitä pitäisi ajatella, kun kuvioihin ilmestyvät Ahdistus, Kateus, Ennui ja Nolous. Elokuvan “Inside Out – mielen sopukoissa 2” on ohjannut Kelsey Mann ja tuottanut Mark Nielsen ja se nähdään Suomen elokuvateattereissa 17. heinäkuuta 2024.