Uusimmat

Nyt ei mene Batmanilla hyvin: Ben Affleck taistelee yhä alkoholismin kanssa – vieroitushoitoon taas kerran

23.08.2018 08:35 Muropaketin toimitus

Ben Affleck tunnusti julkisesti keväällä 2017 olevansa alkoholisti. Taistelu addiktiota kohtaan jatkuu edelleen – viimeisimpien tietojen mukaan ei kuitenkaan järin hyvällä menestyksellä.

”Olen käynyt hoidossa alkoholiriippuvaisuuteeni, josta olen kärsinyt aiemmin ja jonka kanssa tulen tekemään töitä jatkossakin. Haluan elää elämääni täysillä ja olla paras mahdollinen isä lapsilleni. Haluan heidän tietävän, ettei ole mikään häpeä hakea apua, kun sitä tarvitsee ja haluan kannustaa muita apua tarvitsevia hakemaan sitä”, Affleck kirjoitti Facebook-päivityksessään viime vuoden maaliskuussa.

Batman-tähti on pyristellyt irti alkoholista parhaansa mukaan enemmän tai vähemmän koko 2000-luvun ajan. Viihdesivusto TMZ:n mukaan Ben Affleck on tällä viikolla jälleen kerran kirjautunut vieroitushoitoon. Asiasta käy kiittäminen osittain näyttelijän ex-vaimo Jennifer Garneria, joka huolestui nähtyään julkisuudessa kuvia Affleckin nykytilasta..

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten pitkään Ben Affleck tällä kertaa vieroituksessa aikaansa viettää. Epäselvää on edelleen myös se, palaako hän enää Batmanin rooliin. Huhujen mukaan Matt Reevesin ohjaama ”The Batman” kuvataan ensi vuonna ja se keskittyy Affleckin versiota nuorempaan Lepakkomieheen.

Tiedossa ei ole, ovatko Ben Affleckin vastoinkäymiset viivästyttäneet The Batmanin tekemistä tai ovatko ne saaneet Warner Bros. Picturesin harkitsemaan uuden näyttelijän kiinnittämistä yön ritarin rooliin. Alkujaan Affleckin piti myös ohjata ja käsikirjoittaa The Batman, mutta jättäytyi sitten tehtävistä pois epämääräisten selitysten kera.