Uusimmat

Nyt leikitään tulella! Family Guy -ohjaaja haluaa tehdä uuden version Leslie Nielsenin komediaklassikosta – Pääosan näyttelijäkin on jo katsottu valmiiksi

21.01.2021 10:07 Muropaketin toimitus

Leslie Nielsenin tähdittämät Mies ja alaston ase -elokuvat ovat komediaklassikoita, joita moni yhä kiittelee. Nyt Family Guy-tv-sarjasta ja Ted-elokuvista tuttu Seth MacFarlane haluaa tehdä niistä oman versionsa.

”Seth MacFarlane ja Paramount Studios ovat kertoneet minulle aikovansa ehkä käynnistää Alaston ase -elokuvasarjan uudelleen. Jos teen sen, se joko päättää urani tai vie sen uuteen suuntaan. En ihan rehellisesti tiedä”, Taken-tähti Liam Neeson paljasti People-lehden haastattelussa.

Ennen uraansa toimintatrillereissä Liam Neeson tuli tunnetuksi draamanäyttelijänä, mutta ei ole koskaan pysynyt tiukasti vain tietyissä genreissä. Seth MacFarlanen kanssa Neeson on työskennellyt aikaisemmin esimerkiksi A Million Ways to Die in the West -komediassa.

Mitään varmaa tietoa uudesta Mies ja alaston ase -elokuvasta ei ole annettu, joten on kaikki mahdollisuudet, ettei elokuva koskaan toteudu, kuten käy lukemattomille projekteille Hollywoodissa. Eikä nyt ole edes kyseessä ensimmäinen kerta, kun Alastonta asetta koetetaan kierrättää: vuonna 2013 uusintaversion pääosaan kaavailtiin Ed Helmsiä, mutta silloin projekti ei ottanut tuulta siipiensä alle.

Alkuperäiset Mies ja alaston ase -elokuvat ilmestyivät vuosina 1988, 1991 ja 1994.

Elokuvien sankaripoliisi Frank Drebiniä näytellyt Leslie Nielsen menehtyi vuonna 2010.