Nyt loppui Teräsmiehelle naureskelu – Zack Snyder’s Justice League pelastaa Henry Cavillin esittämän supersankarin

12.02.2021 09:22 | Muropaketin toimitus

HBO Nordicilla maaliskuussa julkaistavasta Zack Snyder’s Justice Leaguesta on luvassa uusi traileri sunnuntaina. Asiasta muistutellaan uusilla videohärnäkkeillä.

Henry Cavillin esittämä Teräsmies oli Justice Leaguen (2017) elokuvateatteriversion pahin pilkankohde. Joss Whedon kuvasi elokuvaan lisäkohtauksia samaan aikaan, kun Cavill teki Mission: Impossible -elokuvaansa. Tästä johtuen Cavill esiintyi kuvauksissa viiksiniekkana, ja kasvojen karvoitus poistettiin jälkituotannossa – ei nyt niin kovin menestyksekkäästi.

Zack Snyder ei omassa, nelituntisessa Justice League -versiossaan käytä mitään Joss Whedonin kuvaamaa, eli tällä kertaa ei hihitellä viimeisen kryptonilaisen koomiselle ylähuulelle. Päinvastoin, uuden videomaistiaisen perusteella Teräsmies on yksi Zack Snyder’s Justice Leaguen synkimmistä hahmoista. Haudasta noussut supersankari on puettu mustaan ja ilme alleviivaa tilanteen – no, haudanvakavuutta.

Vuonna 2019 Henry Cavill teki hyvin selväksi, ettei hänkään pitänyt Justice Leaguen elokuvateatteriversiosta:

”Man of Steel oli hyvä aloitus. En usko että muuttaisin mitään siitä. Batman v Superman oli pitkälti Batmanin elokuva. Mielestäni sen synkkyys toimii Batman-elokuvalle hyvin. Justice League taas ei toiminut”.

Zack Snyder’s Justice League julkaistaan HBO Nordicilla 18. maaliskuuta.

Muropaketin uusimmat