Nyt myös Game of Thrones -tähti avautui Marilyn Mansonista: ”Olin sen hirviön vanki ja hän melkein tuhosi minut”

11.02.2021 12:16 | Muropaketin toimitus

Shokkirokkari Marilyn Manson on ollut viime ajat otsikoissa vähemmän mairittelevissa merkeissä. Ensin Mansonin ex-tyttöystävä, Westworld-tähti Evan Rachel Wood avautui kokemastaan henkisestä, seksuaalisesta ja fyysisestä väkivallasta, ja sen jälkeen myös muut naiset ovat kertoneet omista kokemuksistaan.

Marilyn Mansoniin kohdistuneista syytöksistä voi lukea laajemmin täältä.

Nyt myös Game of Thronesista tuttu näyttelijä Esmé Bianco on kertonut joutuneensa Marilyn Mansonin turmiollisen vaikutusvallan piiriin.

”Marilyn Manson on hirviö, joka melkein tuhosi minut ja monet muut naiset”, Bianco kertoo New York Magazinen haastattelussa.

Marilyn Mansonin ja Esmé Biancon suhde alkoi vuoden 2009 musiikkivideon I Want to Kill You Like They Do in the Movies kuvausten jälkeen. Yhteen pari muutti vuonna 2011. Noihin aikoihin Manson alkoi kontrolloida Biancon mukaan hänen elämäänsä. Manson päätti mm. mitä tyttöystävänsä sai pukea päälleen ja milloin poistua asunnosta. Myös seksuaalinen väkivalta ja viiltely tulivat tutuksi.

”Tunsin itseni vangiksi. Tulin ja menin miten hän määräsi. Hän päätti täysin kenelle sain puhua. Perheelleni soitin komerossa piileskellen”, Bianco kertoi.

Lue koko juttu täältä:

Marilyn Manson ‘Almost Destroyed Me’ Game of Thrones actress Esmé Bianco says her relationship with the singer left her with physical scars and PTSD.

Esmé Biancon väitteitä Manson ei ole vielä julkisesti kommentoinut, mutta aikaisemmat syytökset hän on kiistänyt.

Game of Thronesissa Esmé Bianco esitti Rosia vuosina 2011-2013. Lisksi Bianco on esiintynyt mm. sarjoissa The Magicians ja Supergirl.

Muropaketin uusimmat