Uusimmat

Nyt Netflixissä: Quentin Tarantinon suosikkielokuva vuodelta 2019 – Ei suositella heikkohermoisille tai helposti säikkyville

15.01.2021 08:56 Muropaketin toimitus

Quentin Tarantino nosti vuoden 2019 ensi-iltaelokuvista muiden edelle melko pienellä budjetilla tehdyn Crawl-kauhutrillerin. Se on hiljattain lisätty Netflixin valikoimaan.

Kun raju hurrikaani iskee floridalaiseen pikkukaupunkiin, Haley (Kaya Scodelario) lähtee etsimään kadonnutta isäänsä (Barry Pepper) evakuointikäskyistä piittaamatta. Isä löytyy vakavasti loukkaantuneena perheen kotitalon alta, ja tulvavesien noustessa molemmat jäävät loukkuun. Myrskyn yltyessä pakomahdollisuudet käyvät vähiin, ja pian he huomaavat, että veden varassa piilee muitakin vaaroja…

Crawlin on ohjannut Alexandre Aja (The Hills Have Eyes) ja tuottanut Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) sekä Craig Flores (300).

Kuten joulukuussa 2019 uutisoimme Muropaketissa, Crawl oli Quentin Tarantinon mielestä The Irishmanin ja Doctor Sleepin rinnalla parasta, mitä vuonna 2019 valkokankaalla nähtiin.

TOP 3: Nämä ovat Quentin Tarantinon suosikkielokuvat vuodelta 2019

Ihan yksin ei Tarantino mielipiteensä kanssa ole. Vaikka Crawlista ei suuren yleisön hittiä tullut, on elokuva kerännyt kehuja esimerkiksi Rotten Tomatoesissa.