”Nyt pitää sitten v-ttu kytätä koko ajan mitä sanon” – Disneyn toiminta sai toisenkin Star Wars -näyttelijän hermostumaan

03.03.2021 08:28 | Muropaketin toimitus

Kuten jokainen Star Wars -fani tässä vaiheessa tietää, näyttelijä Gina Carano sai helmikuussa potkut The Mandalorian -sarjasta useiden Disneyn mielestä sopimattomien somepäivitysten myötä. Caranon entinen kollega Bill Burr ei ole asiasta innoissaan.

The Mandalorianissa Mayfieldiä näytellyt Bill Burr on purnannut Bill Bert Podastin uudessa lähetyksessä Disneyn toiminnasta seuraavaan sävyyn:

”Elämme outoja aikoja… Jos hän ei tehnyt mitään oikeasti kamalaa paskaa tai sanonut jotain tosi rasistista… Enpä tiedä. […] Olen siinä sarjassa [The Mandalorian] mukana itsekin. Nyt minun pitää kytätä koko ajan mitä vittua voin sanoa. Hän [Gina Carano] oli todellinen kullanmuru. Ihan vitun mukava ihmisenä. Ja nyt sitten varmaan joku ottaa rämän videon ja muokkaa minut sanomaan jotain muuta ja koettaa päästä eroon kaljusta toimintafiguuristani [Caranon roolihahmon lelut hyllytettiin kohun seurauksena – toim. huom.]. Sellaista se on nyt. Nämä ovat ihan vitun hulluja aikoja”.

Bill Burrin koko juttutuokion voi katsoa alta.

The Mandalorianin kolmas tuotantokausi alkaa Disney Plussalla joulukuussa.

Muropaketin uusimmat