UUSIMMAT

Nyt se vahvistettiin: Jim Carreyn hittielokuva saa jatko-osan – ensimmäinen osa keräsi riittävästi dollareita ennen koronaiskua

29.05.2020 09:09 | Muropaketin toimitus

Sonic the Movie saapui elokuvateattereihin joitakin viikkoja ennen kuin koronavirus pilasi leffavuoden 2020. Taaloja kertyi kassaan reilut 300 miljoonaa, mikä oli kolme kertaa niin paljon kuin elokuvan tuotantokustannukset.

Sonic the Movie julkaistiin digijakeluun pikavauhtia vain pari kuukautta teatteriensi-iltansa jälkeen. Ilmeisesti kysyntää ja katsojia on riittänyt myös kotisohvilla hyvin, sillä nyt Paramount Pictures on vahvistanut aloittaneensa Sonic the Movie 2:n tekemisen, Variety uutisoi.

Sonic the Movie keräsi katsojia hyvin tunnetun päähahmonsa, mutta myös Jim Carreyn ansiosta. Konnarooli Dr. Robotnikina oli Carreylle monin tavoin paluu 90-luvun ja 2000-luvun alun sekoilurooleihin, ja tottahan sellainen kiinnosti nostalgiannälkäisiä katsojia.

Blu-raylla ja dvd:llä ensimmäinen Sonic-leffa julkaistaan vasta 15. kesäkuuta. Digivuokraversio irtoaa tällä hetkellä noin viidellä eurolla ja vastaavasta myyntiversiosta saa maksaa suunnilleen kymmenen euroa enemmän.

LUE MYÖS: Jim Carrey on parasta muuten kovin keskinkertaisessa Sonic The Moviessa

Muropaketin uusimmat