Nyt selvisi, miksi juuri Hessu Hopo joi Homerin kanssa kaljaa Simpsoneiden uudessa lyhytelokuvassa

15.11.2021 08:38 | Muropaketin toimitus

Viime perjantaina, niin sanottuna Disney+ Dayna, suoratoistopalvelussa julkaistiin uusi Simpsonit-lyhytelokuva, jossa Springfieldin asukkaat ja Disneyn animaatioelokuvien väki vietti yhdessä iltaa Moen kapakassa.

The Simpsons in Plusaversary oli kaukana Simpsoneiden kirkkaimmista tähtihetkistä, mutta tarjosi ainakin jotain ennennäkemätöntä: Homer Simpson ryyppäsi Hessu Hopon kanssa ja tilitti samalla tuntojaan.

2020-luvun mittapuulla asetelma oli tietenkin kesy, mutta mitään tällaista tuskin kukaan odotti näkevänsä ikimaailmassa Simpsoneiden lyödessä läpi 1990-luvun alussa. Oma lukunsa sitten on, onko Simpsonit kesyyntynyt vai Disney hankkinut löysemmän pipon.

Kenties molemmat.

Mutta miksi juuri Hessu istui pöytään Homerin kanssa?

”Yksi kirjoittajistamme, Loni Sosthand, ehdotti Homerin ja Hessun ystävystymistä”, Simpsoneiden tuottaja Al Jean kertoi Variety-lehdelle.

”Mielestäni se toimi erittäin hyvin ja Homerin ja Hessun lyhytelokuvia voi tulla lisääkin”.

Samassa yhteydessä Jean kertoi, että Hessu valittiin Homerin ryyppykaveriksi senkin takia, ettei Bellelle tai muille lasten esikuville voinut iskeä tuoppia tassuun. Hessu on myös kuvattu aikaisemmissa tarinoissa (mm. Hopon poppoo) selvästi aikuiseksi, joten alkoholi voitiin hahmolle sallia senkin takia.

Viiden minuutin mittaisen The Simpsons in Plusaversaryn voi katsoa vain Disney+:sta.

LUE LISÄÄ: Simpsoneiden showrunner Al Jean Muropaketin haastattelussa: ”En halua että sarjallemme käy kuten Star Wars -elokuville”