Uusimmat

Nyt selvisi, milloin Yellowstone-sarjan viimeiset jaksot julkaistaan

Kuva: SkyShowtime

21.06.2024 11:00 Muropaketin toimitus

Yellowstone-sarja jatkuu SkyShowtimessa 14. marraskuuta.

Yellowstone-sarjan kuvaukset ovat päässeet jatkumaan Montanassa ja sarjan odotetaan palaavan ruutuihin marraskuussa. Suomessa viidennen kauden uudet jaksot julkaistaan SkyShowtimessa 14. marraskuuta alkaen.

Taylor Sheridanin luoma Yellowstone kertoo Kevin Costnerin esittämän partiarkan rautaisella kädellä hallitsemasta Duttonien perheestä, joka hallitsee Yhdysvaltojen suurinta yhtenäistä karjatilaa.

“Vaihtelevien liittoumien, ratkaisemattomien murhien, avoimien haavojen ja kovalla työllä ansaitun kunnioituksen keskellä tila on jatkuvassa konfliktissa naapureidensa kanssa – laajenevan kaupungin, intiaanireservaatin ja Amerikan ensimmäisen kansallispuiston kanssa.”

Costnerin lisäksi sarjan keskeisissä rooleissa on nähty Kelly Reilly, Luke Grimes, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Jefferson White ja Gil Birmingham. Uusien jaksojen näyttelijäkaartista ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta ainakin tämän hetkisten tietojen mukaan Costner ei olisi mukana enää uusissa jaksoissa.

Kaudet 1-3 löytyvät SkyShowtimen lisäksi myös Netflixistä. Kaikki tähän mennessä julkaistut jaksot ovat kuitenkin katsottavissa vain SkyShowtimessa. Samasta paikasta löytyvät myös Yellowstonen spinoffit 1883 ja 1923.