Uusimmat

Nyt vahvistui yksi Marvelin supersankari, joka on mukana Avengers 5 -elokuvassa

Kuva: © Marvel Studios 2018

24.06.2024 09:25 Muropaketin toimitus

Marvel Studios ei ole vielä tiedottanut mitään virallista seuraavan Avengers-elokuvansa näyttelijöistä. Nyt on kuitenkin paljastunut yksi tuttu nimi, joka esiintyy Kostajien seuraavissa kokousajoissa.

Tätä ei voi pitää varsinaisena yllätyksenä:

Stephen Strange eli Doctor Strange on mukana seuraavassa Avengers-elokuvassa, joka kantoi pitkään nimeä Avengers: The Kang Dynasty, mutta on tällä hetkellä vailla virallista nimeä. Painopiste on siirretty loitommas Kangista sen jälkeen kun hahmon näyttelijä Jonathan Majors sai potkut roolistaan.

Doctor Strangen näyttelijä Benedict Cumberbatch on vahvistanut kuvaavansa Avengers 5:n ensi vuonna kerratessaan uraansa tuoreessa haastattelussa. Videon voi katsoa alta.

Vuonna 2016 ensimmäistä kertaa Marvel Cinematic Universessa esiintynyt Doctor Strange nähtiin viimeksi valkokankaalla vuoden 2022 Doctor Strange in the Multiverse of Madnessissa, joka löytyy Disney+:sta. Seuraava Marvel-elokuva on heinäkuun 24. päivä ensi-iltansa saava Deadpool & Wolverine. Se jatkaa multiversumin hämmentämistä suurella kauhalla.

Avengers 5 saa ensi-iltansa vuonna 2026.