Nyt vanha X-Men-fani kehrää tyytyväisenä: Illyana on The New Mutants -elokuvassa kuin suoraan sarjakuvista napattu

07.08.2020 12:46 | Muropaketin toimitus

Sitten joskus kun X-Men-spin-off pääsee vihdoinkin valkokankaille, tulee Illyana todennäköisesti varastamaan show’n muilta mutanteilta.

The New Mutantsin uusi videomainos keskittyy Anya Taylor-Joyn esittämään Illyana Rasputiniin. Kuten Ryhmä-X- ja Uudet mutantit -sarjakuvansa lukeneet tietävät, on Illyana moniulotteinen ja -lahjakas hahmo, ja kaikesta päätellen sama koskee myös valkokangasversiota.

Alta löytyvällä videolla Illyana / Magik heiluttelee Sielusäilää ja esittelee myös muita voimiaan.

The New Mutantsin muita tähtiä ovat Maisie Williams, Charlie Heaton, Alice Braga, Henry Zaga ja Blu Hunt.

Disney on ilmoittanut tuovansa The New Mutantsin Suomen elokuvateattereihin 4.9.2020. Toivottavasti näin tosiaan käy – mutanttileffan julkaisua on lykätty jo niin monta kertaa, ettei lupauksiin uskalla enää luottaa.

Rahne Sinclair (Williams), Illyana Rasputin (Taylor-Joy), Sam Guthrie (Heaton) ja Roberto De Costa (Zaga) ovat neljä nuorta mutanttia, joita pidetään eristyssairaalassa psykiatrisessa seurannassa. Tohtori Cecilia Reyes (Braga) uskoo, että nuoret ovat vaaraksi sekä itselleen että ympäröivälle yhteiskunnalle, joten samalla kun hän seuraa heitä tarkasti, hän yrittää opettaa heitä hallitsemaan mutanttivoimiaan. Kun uusi tulokas Danielle “Dani” Moonstar (Hunt) liittyy toisten potilaiden joukkoon, alkaa tapahtua kummia. Sairaalan asukkaat kokevat hallusinaatioita ja takaumia, jolloin sekä heidän mutanttivoimansa – että ennen kaikkea ystävyytensä – joutuvat kovalle koetukselle heidän yrittäessään selviytyä hengissä toinen toistaan tukalammista tilanteista.