Nyt Viaplayssa: Samuel L. Jacksonin sotaelokuva, joka ei Suomen teattereihin päässyt – eikä mikään ihme kun katsoo miten USA:ssa kävi

25.10.2020 13:31 | Muropaketin toimitus

Viime vuonna ensi-iltansa USA.ssa saanut The Last Full Measure -elokuva on lisätty Viaplayn valikoimaan.

The Last Full Measure ei päässyt Suomessa lainkaan teatterilevitykseen, vaikka se on täynnä nimekkäitä näyttelijöitä, eivätkä arviotkaan ihan kehnoja olleet.

Este levitykselle lienee ollut lähinnä se, ettei The Last Full Measurella ollut tarjota mitään sellaista, mikä olisi saanut kansan ostamaan lippuja: elokuva on ”ihan ok”, mutta siinä kaikki. Tämä näkyi myös menestyksessä muualla: 20 miljoonan dollarin budjetilla tehty sotadraama keräsi lipunmyyntiä vain reilun kolmen miljoonan dollarin verran, ja siitäkin jopa 2,9 miljoonaa tuli USA:sta.

The Last Full Measuren juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Tarina Pentagonin tutkijasta, joka taistelee Washingtonin poliittisia voimia vastaan yrittääkseen vakuuttaa kongressin antamaan ansiomitalin edesmenneelle William H. Pitsenbargerille.

Todd Robinsonin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät myös Sebastian Stan, Christopher Plummer, William Hurt, Ed Harris, Jeremy Irvine ja Peter Fonda (1940-2019), jolle elokuva jäi uran viimeiseksi.

Muropaketin uusimmat