Odotettu Star Wars -elokuva on nyt virallisesti peruttu – Syynä Han Solon leffan floppaaminen

29.10.2018 06:03 | Muropaketin toimitus

Ennen kuin tappiolliseksi osoittautunut Solo: A Star Wars Story sai ensi-iltansa, kerrottiin Lucasfilmin suunnittelevan elokuvaa palkkionmetsästäjä Boba Fettistä. Sen ohjaajaksi kaavailtiin Loganista tuttua James Mangoldia.

Solo: A Star Wars Storyn flopattua elokuvateatterikierroksellaan historiallisen pahasti, Disney ja Lucasfilm päättivät pistää muut A Star Wars Story -elokuvat ainakin toistaiseksi jäihin.

Nyt Lucasfilmin johtaja Kathleen Kennedy on vahvistanut, että Boba Fettin oma elokuva on kokonaan peruttu. Lucasfilm aikoo keskittyä puhtaasti ensi vuonna Disneyn suoratoistopalvelussa julkaistavaan Star Wars: The Mandalorian -sarjaan, joka sivuaa samoja aiheita kuin mitä Boba Fett -elokuvassa olisi käsitelty.

Critics Choicen toimittaja Erick Weberin tweetin väitteen on vahvistanut esimerkiksi luotettavana pidetty Deadline-sivusto.

Seuraava Star Wars -elokuva on joulukuussa 2019 ilmestyvä Episode IX. Sen jälkeenkin valkokankaalle on luvassa lisää Star Warsia, mutta mitä ja milloin – sitä haavojaan nuoleva Lucasfilm ei ole vielä paljastanut.