Odotus on ohi: HBO Nordicin hillitön supersankarisarja jatkuu tänään – ”Jotain ihan muuta kuin Marvel Studiosin tuotokset”

26.06.2020 07:56 | Muropaketin toimitus

Kaikkia supersankarisarjoja ei todellakaan ole veistetty samasta puusta.

HBO Nordicilla käynnistyy tänään DC Comicsin Vertigo-sarjakuviin pohjautuvan ja myös kotimaisesta Kalma-lehdestä tutun Doom Patrolin toinen tuotantokausi.

Sen virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

DC-sarjakuvien maailmaan sijoittuva sarja palauttaa ruutuun rakastetut supersankarit Robotmanin (Brendan Fraser), Negative Manin (Matt Bomer), Elasti-Womanin (April Bowlby) sekä Crazy Janen (Diane Guerrero), joita johtaa hullu tiedemies (Timothy Dalton). Kukin ryhmän supersankareista on joutunut järkyttävään onnettomuuteen, josta heidän supervoimansa ovat peräisin. Samalla he ovat kuitenkin runneltuja ja traumatisoituneita, ja hakevat tukea toisistaan. Kun joukon johtaja katoaa, vastentahtoisten sankareiden on ryhdyttävä toimeen.

Kuten sarjakuvaa lukeneet ja ensimmäisen kauden katsoneet tietävät, on Doom Patrol The Boysin ja Umbrella Academyn tavoin jotain ihan muuta kuin Marvel Studiosin puhtoiset supersankarileffat tai CW-kanavan trikoosankarit Arrow ja Flash.

Suosittelemme uusia jaksoja ensimmäisen kauden pohjalta lämpimästi – ja annamme oman arviomme uusista jaksoista ensi viikon alussa.