Uusimmat

Ohjaaja kertoo miksi Zoë Kravitzin ja Channing Tatumin uuden elokuvan Pussy Island -nimi meni vaihtoon

Kuva: © Warner Bros

11.07.2024 12:45 Muropaketin toimitus

Zoë Kravitzin ohjaama Blink Twice -kauhutrilleri nähdään elokuussa.

Näyttelijä Zoë Kravitz debytoi ohjaajana elokuussa ensi-iltansa saavalla Blink Twice -kauhudraamalla, jonka pääosaa esittää Channing Tatum. Leffan nimi oli alun perin Pussy Island, joka ei niin yllättäen meni Amazon MGM Studiosin toimesta vaihtoon.

Nyt Kravitz kertoo tarkemman syyn miksi, vaikka hän halusi pitää Tussusaari-nimen.

”Minulle tehtiin erittäin selväksi, että me emme yhteiskuntana ole vielä valmiita ylistämään pillu-sanaa. Esteitä oli useita – ikärajoista vastaava MPAA ei halunnut nähdä sanaa mainosjulisteissa ja leffateatterit eivät tahtoneet painaa sitä lippuihin”, ohjaaja kertoo EW:n jutussa.

Kravitz kertoo uskoneensa Pussy Islandin olevan naisille voimaannuttava nimi, mutta sen vaikutus olikin päinvastainen.

”Kiinnostavaa kyllä, niin naiset loukkaantuivat siitä. Elokuvantekijänä tunnen olevani vastuussa siitä miltä katsojista tuntuu. Tietysti tahdon heidän myös näkevän elokuvan.”

Blink Twicea tähdittävät Tatumin lisäksi Naomi Ackie, Alia Shawkat, Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment, Adria Arjona, Geena Davis, Simon Rex, Christian Slater ja Liz Caribel.

Leffan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Kun teknomiljardööri Slater King (Tatum) tapaa cocktail-tarjoilija Fridan (Ackie) varainkeruugaalassaan, kipinät sinkoilevat. Pohatta esittää tälle kutsun lähteä hänen ja hänen ystäviensä seurassa unelmalomalle hänen omistamalleen yksityissaarelle. Paikka on todellinen paratiisi. Villit yöt sulautuvat auringonpaahteisiin päiviin ja kaikilla on tosi kivaa. Kukaan ei tahtoisi tämän matkan loppuvan, mutta kun outoja asioita alkaa tapahtua, Frida joutuu kyseenalaistamaan sen, mikä ylipäätään on todellista. Paratiisissa on jotain mätää. Niinpä hänen on pakko selvittää totuus, jos hän aikoo selviytyä näistä juhlista hengissä.”

Blink Twice saa ensi-iltansa 23. elokuuta.